- Konu Sahibi şirin1979
-
- #2.121
iyiym canım ya bugün doktara gidicem testte çıkan doğrudur umarım 4 gözle saatin 1 olmasını bekliyorum
aminnn allah yavrularımızı anasız babasız bırakmasın. eksiklikleirni göstermesin. varmı bize onlardan başka can yoldaşı. allah ailelelerimizi korusun.
canım bi taraftan ayrılayım diyorum dinlenirim bir taraftan da burası benim için hareket oluyo iş yeri 4.katta hergün 4 defa inip çıkıyorum, sabah akşam yürüyerek gidip geliyorum eee sabah öğle akşam düzenli yiyip içiyorum şimdi evde kalsam öğlene kadar yatarım hareket edemem fazla üstelik eşim de genelde yorgun geliyo eve beni sürekli yürüyüşe çıkaramaz zaten 14 kg aldım drum kızıp duruyo iyice şişerim evde şaşırdım ne yapacağımı:uhm::uhm:
inşallah herşey yolunda gider canım.allah gönlüne göre versin...gelir ggelmez yaz olur mu merak ederiz
sernacım inaşllahhhh
canım bi taraftan ayrılayım diyorum dinlenirim bir taraftan da burası benim için hareket oluyo iş yeri 4.katta hergün 4 defa inip çıkıyorum, sabah akşam yürüyerek gidip geliyorum eee sabah öğle akşam düzenli yiyip içiyorum şimdi evde kalsam öğlene kadar yatarım hareket edemem fazla üstelik eşim de genelde yorgun geliyo eve beni sürekli yürüyüşe çıkaramaz zaten 14 kg aldım drum kızıp duruyo iyice şişerim evde şaşırdım ne yapacağımı:uhm::uhm:
benhep burda oluyorum canım arad iş yapıyorum bugün öğleden sonra olamayabilirim.yeni bilgisayara geçiyorum..bi de yarın yokum canım..bi ihtiyacın varsa söyle.yardımcı oluruz tatalım..burda sürekli birileri oluyo
sana öyle geliyordur.bende öyle hissederdim arada bazen hala hissediyorum...benim de öğrendiğimde 3 haftalıkdı canım hemde idararla öğrendik biz....sonra kan testi yaptırdık ondan da çıktı...belli olmaz canım belki çıkar
sen yaz canım sana bi c evap veren mutlaka çıkar
merhaba kızlar bennn geldim.keyifler iyi gözüküyor maşşallah Allah bozmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?