Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiym canım ya bugün doktara gidicem testte çıkan doğrudur umarım 4 gözle saatin 1 olmasını bekliyorum

inşallah herşey yolunda gider canım.allah gönlüne göre versin...gelir ggelmez yaz olur mu merak ederiz
dur ben sana link vereyim

:uhm:ne desem boş karar veremiyorum zamana bıraktım

inşallah herşey yolunda gider canım.allah gönlüne göre versin...gelir ggelmez yaz olur mu merak ederiz

inşallah ya bulamıyorum nerde yazdığımı enson çok heyecanlıyım göremiyorum gözümün önündekinisiz nekadar nettesiniz arkadaşlar bugün

canım yazının üstüne tıkla.orda anlatıyor.yine de yapamazsan ben yaparım sana

Link Silinmiştir.

benhep burda oluyorum canım arad iş yapıyorum bugün öğleden sonra olamayabilirim.yeni bilgisayara geçiyorum..bi de yarın yokum canım..bi ihtiyacın varsa söyle.yardımcı oluruz tatalım..burda sürekli birileri oluyo

hayırlısı bakalım canım zamana bıraktım artık :uhm::uhm::uhm::uhm:

doktordan geliyim ilk iş takvim yapmak olacak üvenemiyorum teste ve varsa 3 haftalık olacak iğneden sonra 3 haftalık çıkarmı acaba

kızlar bide çok çirkinleştiği hissediyorumm..yüzüm çok çirkin olduuuu

sana öyle geliyordur.bende öyle hissederdim arada bazen hala hissediyorum...benim de öğrendiğimde 3 haftalıkdı canım hemde idararla öğrendik biz....sonra kan testi yaptırdık ondan da çıktı...belli olmaz canım belki çıkar

ben gelince yazarım ilk iş genel sohbete giriyorum süreklii bulamıyorum sizi sonra burda buluşalım nette olduğumuz zaman:içelim:

ultrasonda çıkar umarım 3 haftalık yoksa daha fazla bekleyemem bayılırım :1no2:

canım sen zaten hamilesin ki.ben sana kesin gözüyle bakıyorum....buralardan bi yerden kesin nete girer bakarım ben canım benim.iyi şeyler düşün şimdi.....

saat 12 ve bir saatim var geçmiyo zaman ama 3 hafatlıkgörünmüyomuş baktım netten içimi rahatlatmaya çalışıyorum ama hissediyorum var gibi içim kıpır kıpır kalbim güm güm seninki 4 aylık sanırım cinsiyeti ne peki öğrendinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…