hoşgeldinn
*mavili* .!.:evet son 30 yılın en sıcak hafta sonu bekleniyormuş bu hafat sonu.bana uyku yok ya..misafirim var ...
nefinn .!.:bende pazar gidicem inşallah.cumarteside alışveriş için dışarıdayım.daha ne mayo aldım ne de giyecek bişeyler..geçenseneki bol yazlıklarım bile olmuyoooo
allah yardım etsin mavilim ozaman desene ayakta kalıcan hem sıcak hemde bu hamile halinle ayakta kaırsan çok yorulursun yakın birimi gelecek kişi bari
*mavili* .!.:çok yormaz beni izmirden görümcem gelecek yatılı canım.çok iş yapamıyorum zaten.ama uyutmazlar küçük bebeği var.erken kalkıyor o.bizde yanında kalkarız artık...
tabiki uzaktan geliyo mecburen kalıcak bebek varsa dediğin gibi uyku işi zor olsun misafir olan ev neşeli olur daha güzel bende severim misafiri vallahi sanada yoldaş olur hem daha iyi sıkılmazsın
nefinn .!.:evvet kadis altınoluğa ailemin yanına gidicem çok sıcak ya buralar evde de vak
t geçmiyor eşimi bırakıyorum gerçi aklım onda kalacak ama...
*mavili* .!.:kadiscim bende misafiri çok seviyorum.hele görümcem çok iyidir.gelsinler diye bi sene bekliyoruz....bebeği bi tatlıki varya....hayırlısı ile inşallah sağ salim gelirle....
hayırlısıyla gelirler inş. uzunmu kalıcak canım maşallah bebeğinede ama dikkat edin vallahi sıcak çocuğa benim eşimin tarafı yakın ama benimde ablam uzakta ouruyo
annemlere kalmaya gelicek şöle 3-4 izin alasamda gelip bendede kalsa diyorum bakalım şansımı deniycem izin alabilirsem iyi olacak 3 tane tatlı yiğenim var 1 kız 2 erkek en küçüğü 8 aylık falan şuan hayırlısı izin alırsam onlarda benim misafirim olcak inş. bende dinlenirim bu sayede evde :dance:
çok yormaz beni izmirden görümcem gelecek yatılı canım.çok iş yapamıyorum zaten.ama uyutmazlar küçük bebeği var.erken kalkıyor o.bizde yanında kalkarız artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?