Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
14 haftalık oluyoruz canım biz yarın.daha cinsiyeti belli değil.ancak 2 hafta sonra öğrenebilirm...çok fazla merak etmiyorum.rbbim sağlıklı hayırlı evlat versin...
çin takvimi ve yorumcuya göre ve çevredeki herkese göre erkek ama bakalım hayırlısı..
canım vakit geçirmek istiyorsan burda çok güzel oyunlar var oyun oyna kafan dağılır ya da takvimini yap...

saol nefincim hoşgeldin...biz iyiyiz sen naıslsın bakalım

al bendende okadar uyusam kimseler kaldırmaza ölece ahhh şu iş olmasa pazr gelsede uyusak gerçi ozamanda sıcaktan uyuyamayız kesin

evet son 30 yılın en sıcak hafta sonu bekleniyormuş bu hafat sonu.bana uyku yok ya..misafirim var ...

vallahi öleee evden çıkmasak daha iyi olcak galiba
uykumm varrrrrrrrrrkızımda tekmeliyoooo vallahiiiidurmadan :teytey:

*mavili* .!.:
evet son 30 yılın en sıcak hafta sonu bekleniyormuş bu hafat sonu.bana uyku yok ya..misafirim var ...

allah yardım etsin mavilim ozaman desene ayakta kalıcan hem sıcak hemde bu hamile halinle ayakta kaırsan çok yorulursun yakın birimi gelecek kişi bari

nefinn .!.:
bende pazar gidicem inşallah.cumarteside alışveriş için dışarıdayım.daha ne mayo aldım ne de giyecek bişeyler..geçenseneki bol yazlıklarım bile olmuyoooo

Tatil planlarımı var nefincimm hadi bakalım vallahi bende gitmek istiyorum ama nerdeeeeeee çok zorrrrrrr

allah yardım etsin mavilim ozaman desene ayakta kalıcan hem sıcak hemde bu hamile halinle ayakta kaırsan çok yorulursun yakın birimi gelecek kişi bari

çok yormaz beni izmirden görümcem gelecek yatılı canım.çok iş yapamıyorum zaten.ama uyutmazlar küçük bebeği var.erken kalkıyor o.bizde yanında kalkarız artık...

Selam kızlar, sohbet iyi, bebişler de iyi di mi? Dışardaydım biraz önce, öldüm sıcaktan, adım atmak işkence sanki, naapıcaz yahu?

kızlar ben çıkıyorum doktora gidiyorum inşallah ii haberlerle gelirim gelince ilk iş yazacamm

sernacım hadi iyi habelrini bekliyoruz canım...
özüm hoşgeldin tatalım.mümkün olduğunca dışarı çıkmayın diyorlar....
kadiscim bende misafiri çok seviyorum.hele görümcem çok iyidir.gelsinler diye bi sene bekliyoruz....bebeği bi tatlıki varya....hayırlısı ile inşallah sağ salim gelirle....

nefinn .!.:
evvet kadis altınoluğa ailemin yanına gidicem çok sıcak ya buralar evde de vak
t geçmiyor eşimi bırakıyorum gerçi aklım onda kalacak ama...

git canım daha iyi buralarda sıcakla boğuşacağına git değişiklik olur sanada en iyisi vallahi keşke benimde öle tatil yörelerinde falan olsa ailem bende giderim ne güzel olurdu vallahi eşinide özlüycen ama artık biraz katlancan dayandığın kadar kalırsın çok özlersen geriş gelirsin :1hug::dance:

*mavili* .!.:
kadiscim bende misafiri çok seviyorum.hele görümcem çok iyidir.gelsinler diye bi sene bekliyoruz....bebeği bi tatlıki varya....hayırlısı ile inşallah sağ salim gelirle....

hayırlısıyla gelirler inş. uzunmu kalıcak canım maşallah bebeğinede ama dikkat edin vallahi sıcak çocuğa benim eşimin tarafı yakın ama benimde ablam uzakta ouruyo
annemlere kalmaya gelicek şöle 3-4 izin alasamda gelip bendede kalsa diyorum bakalım şansımı deniycem izin alabilirsem iyi olacak 3 tane tatlı yiğenim var 1 kız 2 erkek en küçüğü 8 aylık falan şuan hayırlısı izin alırsam onlarda benim misafirim olcak inş. bende dinlenirim bu sayede evde :dance:

allah bağışlasın canım yeğenlerini...15 gün kalacaklar.sonra iş yerinden izin alabilirsek beraber tatile gideceğiz canım...sende gitsen ne kadar iyi gelir aslında varya...tatil gibisi var mı hemde sevdiklerinin yanında....:smiley-cool:

çok yormaz beni izmirden görümcem gelecek yatılı canım.çok iş yapamıyorum zaten.ama uyutmazlar küçük bebeği var.erken kalkıyor o.bizde yanında kalkarız artık...

Benim gorumcem de pazartesi aksam geliyor İZMİR'DEN... kucuk bebegi var onunda 7,5 - 8 aylik :)))) Bana haftasonu yatili gelecekler...Hafta ici burdaki gorumcemde kalirlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…