*mavili* .!.:allah bağışlasın canım yeğenlerini...15 gün kalacaklar.sonra iş yerinden izin alabilirsek beraber tatile gideceğiz canım...sende gitsen ne kadar iyi gelir aslında varya...tatil gibisi var mı hemde sevdiklerinin yanında....:smiley-cool:
ben yedim kızımın da karnı doydu maşallah
afiyet bal şeker olsun.yarasın prensese.
ama ben sıcak kumlardan serin sulara dalmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ekin055 .!.:Merhaba kızlar nasılsınız? Bebişlerde iyidir umarım.
Kızlar yaa ben size bişey sorcam akşam eşimle tartıştık biraz ama sesler bayağı bi yükseldi sonra çok pişman oldum ama...
şimdi de çok korkuyorum bebişime bişey olmamıştır demi gerçi şimdi tekmeliyo ama
semacım sende gel şöleeeee 22-23. haftalara falan. ne stes kalacak ne mide bulantııs ne bişey. kendini daha iyi hissedeceksin. sonra benim doğum korkularım başlayınca sende diceksin ki bana korkma nimet çatır çatır doğuracaksın evelalallaahhhhhh ..
:))))))
moral veriyorsam ne mutlu bana. bölece bebeklerimize daha çok kan pompalanıyo. daha çok mutluluk hormonu salgılanıyooo. bebğimiz daha huzurlu bir bebk olarak içimizde büyüyooooo. sonra doğunca etrafa gülücükler atan şeker mi şeker bebklerimiz olcak. sonra kızlar. oğlanlar peşleirnde koşcakkkk. herkes öpmek sevmek isteyecek. ozaman belki biraz sinir yapabilirz tabii.... :) ben kısknaırım yahuuuu
Hayır bide sanki bütün suç benimmiş gibi kızımıza bişey olursa sorumlu sensin diyo bana sinirle inşallah bişey olmaz bebeğime çok moralim bozuk.
kızlarrr yaaa hava niye bunaltıcı hiç çalışmak istemiyorummm yaaa bugün eşimle gidip vantilatör alcağız vallahi çok sıcak oluyo dayanamıyoruz artık helede hafta sonu dahada sıcakmış hava uykum varrrr uyumak istiyorum ben yaaaa(((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?