Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol canım hoşgeldin iyiyiz sne nasılsın
asudcum allah yardımcın olsun canımmm

amin mavilim sağol hepimizinkini bağışlasın inş. alırısnda gidersin tatile ben gidememde ablam gelip kalsa bile evimde olurum yada annemde olsun istanbul içinde evime 1-2 saat uzak ama dinlenirim kafa dinlerim hiç olmazsa

kızlar yemekler yedinmi bakalım.

ah nimet ya bu sıcakta yapılırmı bunlar bize.alacağın olsun.kim istemezki ah ah.

valla napıyım arkadaşlar yanıyorum ben bu fabrikada. hayllerle avunuyorum bende
ekincim tekmeliyosa bişeyi yoktur canım. ben de adam dövmeye kalkmıştım bundan 2 hafta önce bişeycik olmadı . sinir stres ypma artık bundan sonra
hiçbişey yavrularımızdan dah önemli değil. amaaann ölümlü dünya ölümmlüüüü insan ya alim olsan ya zalim olsaannnnnn

nimet maşallah sana her yazını okuyunca yüzümde gülücükler oluyo.moral veriyosun sağol canım ya.

Ekincim Bişey Olmamiştir.içini Ferah Tut.ama Dikkat Edin.psikolojik Olarak Etkilenir Meleğin.

semacım sende gel şöleeeee 22-23. haftalara falan. ne stes kalacak ne mide bulantııs ne bişey. kendini daha iyi hissedeceksin. sonra benim doğum korkularım başlayınca sende diceksin ki bana korkma nimet çatır çatır doğuracaksın evelalallaahhhhhh ..
:))))))

moral veriyorsam ne mutlu bana. bölece bebeklerimize daha çok kan pompalanıyo. daha çok mutluluk hormonu salgılanıyooo. bebğimiz daha huzurlu bir bebk olarak içimizde büyüyooooo. sonra doğunca etrafa gülücükler atan şeker mi şeker bebklerimiz olcak. sonra kızlar. oğlanlar peşleirnde koşcakkkk. herkes öpmek sevmek isteyecek. ozaman belki biraz sinir yapabilirz tabii.... :) ben kısknaırım yahuuuu

ekimcim olmamıştır.ama bebeğin üzülmüştür belki ondan korkma canım hamilelikte olur böle şeyler seninde hassas dönemlerin duygusal olursun bazı konuşara karşı ondandır.

tek kelimeyle süpersin.etrafımda o kadar çok asık surat varki.gerçekten çok pozitif çok neşelisin.merak etme sen doğumun yaklaştığı günlere bi gel bak gör biz seni nasıl doğuma motive edicez.doğumada yazıların gibi neşeli ve pozitif gidecek bir avazda doğuracaksın Allah'ın izniyle.

Hayır bide sanki bütün suç benimmiş gibi kızımıza bişey olursa sorumlu sensin diyo bana sinirle inşallah bişey olmaz bebeğime çok moralim bozuk.

olur böyle şeyler ekincim eşler arasında. sen şimdi çok hassassın. oda hala eski performansı bekliyordur senden. bazen anlayışşsız olabiliyorlar. ama onlarda içimizde yavrularımızn bir parçası. oda üzlmüştür sonra. sen kafana taktıkça, düşündükçe içindeki sinir daha çok büyüyor farkındamısn. kızını düşün canımcımm. bana bağırma kızıma şikeyet ederim seni de tehdit et .:)))
akşam evde gen yüzyüze bakacaksınız. kırgınlık olmasın evde. bugünlerinizi iyi değerlendirin. artık 3 kişisiniz. eskisi gibi eşinle romantik ortamlarınız ha diyince olmayacak cnaımcım..

kızlarrr yaaa hava niye bunaltıcı hiç çalışmak istemiyorummm yaaa bugün eşimle gidip vantilatör alcağız vallahi çok sıcak oluyo dayanamıyoruz artık helede hafta sonu dahada sıcakmış hava uykum varrrr uyumak istiyorum ben yaaaa (((((((((((

kızlarrr şimcik benim de bir sorunum varrrrr. efendim malumunuz sıcaklarrr haliyle bünyede caayip terlemeye sebebiyet veriyoooo.kendimi ara ara kollarıma yüzüme su çarparakatan serinletmeye çalışsamda malumunuz iki kalpli vücüt performnsı hat safhada ter üretiyo. ara ara kendimi kokluyorum. sanki burnuma kötü kötü kokuyo. lady speed sticler, deodarantlar kullanıyommm. ara ara gdip wcde telemiş bölgelerimi siliyorum amma velakin ben kokuyom sankiii.... ıyyyy en sevmediğim şey. başka daha ne yapılabilir acaba? malum işyerind eolduğum için duş alma şansım şu an yok.

ben şu hani minik çin yapımı vantilatörler var elde bile tutulabiliyo onlardan almayı düşünüyom şirkete alayım koyayım masanınüstüne üfleisn dursdun benii

ekincim saol sende canımcımmm

ıslak mendille silebilirsin nimerçim başka bişey gelmiyo vallahi aklıma

enin takvimin rengi niye değişmemiş nimetçim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…