nimetilker .!.:ben değiştirmedim kadişcim. rengarenk kişiliği olsun kuzumun. gökkuşağı takıntımızda var zaten bizim eşimleee. öle renkli renkli dursun dedik :)))
Nimetcim terlememeye çalış diycem ama bu havada imkansız tabi onun dışındada ıslak mendil olabilir aaa bebiş kolonyası al hem mis gibi kokarsın
Evet canım haklısın biz herşeyi kendiliğinden olsun istiyoruz nihayetinde erkekler ve bazı şeyleri düşünemiyorlar.Nasıl yumuşattın beni görüyomusun :)))
nimetcim rabbim herşeyi öyle bir düzende yaratmışki insan vücudunda büyüklüğünün iki katına çıkıp tekrar eski haline dönebilen tek organ rahimmiş.herşey öyle güzel yaratılmışki.bize sadece bu duyguları yaşamak kalıyor.şükürler olsun.kızlar ben şimdi 16.haftama giricem ya kaç aylık hamiş oluyorum.benim kafamı karıştırdılarda.gülmeyin olurmu buda sorulurmu diye ama herkes bişey diyor bide hiç karnım yok.
Semacım son adet tarihini baz al mesela benim 9 ocak,9 şubatta tam bir aylık oluyo 9 mart iki aylıkk.. haftaya göre yaptığın zaman karışıyo çünkü bir ay 4 hafta (28 gün) ama ay da ise bir ay 30 gün o yüzden karışıyo.
Umarım anlatabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?