Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben geldim.yemeğimi yedim...nimetcim aynı şey bende de var.ya da ben fazla dikkat ediyorum ondan oluyo canım.een iyisi sık sık duş almak galiba...

ben değiştirmedim kadişcim. rengarenk kişiliği olsun kuzumun. gökkuşağı takıntımızda var zaten bizim eşimleee. öle renkli renkli dursun dedik :)))

kızlar benim cimcime içerde sabahtan beri bişeyler yapıyo hiç durmadı bugün maşallahı var yaramazın bugün

taklamı atıyo dönüyomu anladım gitti:sm_cool::sm_cool:

nimetilker .!.:
ben değiştirmedim kadişcim. rengarenk kişiliği olsun kuzumun. gökkuşağı takıntımızda var zaten bizim eşimleee. öle renkli renkli dursun dedik :)))

anladım canım güzel düşünmüşsün vallahi

Nimetcim terlememeye çalış diycem ama bu havada imkansız tabi onun dışındada ıslak mendil olabilir aaa bebiş kolonyası al hem mis gibi kokarsın

istiyorum istiyorum bebiş kolanyası istiyorummmmm.....
iyi fikir . ıslak mendile siliniyommm.
yada ben kendime kokuyom artık anlamadım. yada başka bişey kokuyo bu odada ben kendi kokum zannediyom. 3 metre ötedeki kokuları alıyorum. bu hamilelik bünyede bayağ değişiklik yapıyor canımmm.

haatta bi yerde okumuştum kızlar. duyma yetimiz öyle bir gelişiyomuş ki. yan odada yatan bebğimizin nefes alış verişini hık değişini bile hisseder hale geliyomuşuz. vay be anne olmakla hakkten bir yetenekler silsilesine dönüşüveriyoruz galibaaa...

aramızda yeni anne olan varsa mümkünse nimet haklısın desin bende kendi kenmi kandırıyomuşum gibi gelmesin :))))sırnaşık şey

evet hadi gelsin yaaaaaaaaaaa.daha 5,5 ayım var benimmmmmmmm

aslında hiç korkmamıza gerek yok demekki allah heşeyi planlamış, herşeyi yerine yerleştirmiş. annelik yetisini bize bahşetmiş.

o yüzden biz anneliği daha kolay öğreniyoruz. o yüzden babalara kızmamak lazım aslında. onlarda bu yetenek yok naapsın adamcağızlarr. onlarda doğursalarda onlarda da olsaydıı. .. allah gene bize kıyak geçmiş bakınnn. o yüzden bırakalım zavallıcıkalrıııı onlar zaten bunu anlayamaz kiiiiii .:)))))))))

deotak bakabilirsin. Ama zararli mi bilmiyorum. Ben onceden kullaniyordum super bisey. evdeki bitti almayi unutuyorum. Aksam bakabilirsem bakayim uzerinde felan yazar herhalde.

rosecum inşallah olurrr. kendini strese sokmadan çalışmalara başla. hemende olmassa kendini yıpratma ne zaman geleceklerine onlar karar veriyorlar dinlemiyorlar anne baba sözü daha şimdiden.

nimetcim rabbim herşeyi öyle bir düzende yaratmışki insan vücudunda büyüklüğünün iki katına çıkıp tekrar eski haline dönebilen tek organ rahimmiş.herşey öyle güzel yaratılmışki.bize sadece bu duyguları yaşamak kalıyor.şükürler olsun.kızlar ben şimdi 16.haftama giricem ya kaç aylık hamiş oluyorum.benim kafamı karıştırdılarda.gülmeyin olurmu buda sorulurmu diye ama herkes bişey diyor bide hiç karnım yok.

Evet canım haklısın biz herşeyi kendiliğinden olsun istiyoruz nihayetinde erkekler ve bazı şeyleri düşünemiyorlar.Nasıl yumuşattın beni görüyomusun :)))

içerde senin miniğinde bak sen yumuşayınca nasılda keyifleniyordur. atmıştır bacak bacak üstüne gel keyfim geelll. ekmek kordondan su kordondann. oohhhhhh ... arada bi çekiştiryorduurr. hoopp aloooo acıktım ben yicek bişeyler gönder diyeeee :))))

asudcum iyi olur valla deotak kullanmak problem yaratmassa on kullanırım canımcımmmm

semacım altatki takvimine göre 4. ayının içindesin canım. 16. haftan bitsin kutucuk atlıcan yani 4 ayını tamamlamış olcann. 5. aydan gün alcan ama 5 aylık olmayacak tabi :))))

doğrumu kızlarrr??

anladım canım sağol.a.s.

sernanaz nerde kaldı ya...kan testi yaptırmaya gitmişti...hala gelemedi...

çalışma arkadaşarımdan çok tatlı 17 aylık kızı olan bir arkadaşımla biraz öncee sohbet ettik biraz. maaşşaallah dillimi dillii tatlı mı tatlı bir ufak cadıı. görünce insanın ısırası geliyorrr. arkadşımın kızını bir anlatışı var. yüzündeki o ifade acayip güzel. ay bizimde yavrularımız böyle gün be gün büyüdükçe her gün yeni bişeyini keşfettikçe sanırım bizde böyle yaptı şöyle yaptı diye anlatıcaz. ayy ne mutluluk verici değilmi:)))
bide arkadaşım kızı için bir blog yaptı belki merak edersiniz
Link Silinmiştir.

kızlar sibel canın yeni şarkısı dinleyin.neşemiz yerine gelsin çok güzel olmuş....
Link Silinmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…