Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabah radyoda dinlemiştim gerçekten süper bu yaza damgasını vuracak.

iyiyiz deni sormalı eğelnioruz kendi çapımızda..........

süper ya bende bayıldım şarkıya tekrar tekrar dinliyorum kızımda benim gibi beğendi annesi gibi oynak olacak babası kendi düğününde bile zor oynadı

şutarafagittikızlarrr keyifler tıkırında maşallah bendeniz yarın sabah gidiyorummm 1 hafta yokum kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın döndüğümde hepsi birer hafta daha büyümüş olacaksengözlerimebaksanab bu arada salı günü 50 derece olacakmışaman dikkan edinnnnnnn :a015:

Tatilemi Funda.sende Kendine Ve Asyaya Iyi Bak Canim.bizi Unutma.

Fundacım güle güle git, gel. Geldiğinde doğurmuş olurum inşallah!

Oooo kızlar herkes gidiyo biyerlere kıskandım yav:çok üzgünüm:

ben çıkıcam yavaş yavaş.kayınvalidemler umreye gidiyor onları yolculamaya çıkıcam.pazar günü de ben gidiyorum.haftasonu bende gidiyorum inşallah 2-3 hafta yokum.sizleri çok özliycem kızlarr.

sanada hayırlı yolculuklar iyi bak kendineeeee, bol oksijen bol temiz hava bol bol denizzzzzzsengözlerimebaksanab

funda neee 50 derecemii:1shok:laelaelaelaelae ben sapıtırım o sıcaktaa amaaaa

Betülcüm Allah Kabul Etsin.ne Güzel Bizede Oralari Görmeyi Nasip Etsin.

güle güle canım kendine ve bebişine iyi bak öpüyoruz seni

güle güle giidn kızlar benim yermde cullop cullop dalın mavilere
gelince anlatırsınız
ağzımın suları aktı bi saniye avcumu yalayımda şişmeisn bi yerim

Fundacım güle güle git, gel. Geldiğinde doğurmuş olurum inşallah!

Oooo kızlar herkes gidiyo biyerlere kıskandım yav:çok üzgünüm:

Ah kıyamam ben sanaa hayırlısı ile bebişin kucağındaaaaa konuşuruz inşallahhhhh. Gerçi oralarda girebilirsem giricem. Kendine çok dikkat ettt. İçindeki huzur güvennnnnn eksik olmasın dua edicemmmm. Allah bir avazda kurtarsın, mis kokulu oğkuşunuda kucağına hayırlısı ile almak nasip etsinnnn:teselli:a.s.a.s.a.s.a.s.

güle güle canım kendine ve bebişine iyi bak öpüyoruz seni

ppatyacım sende çok dikkat etttt, havalar daha sıcak olacakkk,nolur dikkat et kendinee Allah korusun zaten bunalıyorsun. Sağolasın sende irem kızımıza çok iyi bakkkkkk. Bol bol meyveeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…