- Konu Sahibi şirin1979
-
- #2.201
kızlar sibel canın yeni şarkısı dinleyin.neşemiz yerine gelsin çok güzel olmuş....
Link Silinmiştir.
iyiyim canım.bugün evde işim vardı giremedim nete çook.sen nasılsın
şutarafagittikızlarrr keyifler tıkırında maşallah bendeniz yarın sabah gidiyorummm 1 hafta yokum kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın döndüğümde hepsi birer hafta daha büyümüş olacaksengözlerimebaksanab bu arada salı günü 50 derece olacakmışaman dikkan edinnnnnnn :a015:
ben çıkıcam yavaş yavaş.kayınvalidemler umreye gidiyor onları yolculamaya çıkıcam.pazar günü de ben gidiyorum.haftasonu bende gidiyorum inşallah 2-3 hafta yokum.sizleri çok özliycem kızlarr.
şutarafagittikızlarrr keyifler tıkırında maşallah bendeniz yarın sabah gidiyorummm 1 hafta yokum kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın döndüğümde hepsi birer hafta daha büyümüş olacaksengözlerimebaksanab bu arada salı günü 50 derece olacakmışaman dikkan edinnnnnnn :a015:
Fundacım güle güle git, gel. Geldiğinde doğurmuş olurum inşallah!
Oooo kızlar herkes gidiyo biyerlere kıskandım yav:çok üzgünüm:
güle güle canım kendine ve bebişine iyi bak öpüyoruz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?