Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatile gidenler var yine......güle güle gidin..güzel eğlenin,,bol bol dinlenin...yarasın anişlere ve bebişlerimize.....ohhh ohhh ne güzel yaaa...

ohhh ne güzelll nezaman gidiyon bizim yerimizee dinlennn kısssssssss cimcime kızınla beraber seni özliyceğiz heeeeeee

fundacım iyi tatiller canım...bol eğlenceler.....kızlar benim bilgisayarım değişiyor .sanırım bugün tekrar giremem.yarında malum misafirim.e pazarda tatil....seranazı bekledim sonucu için ama gelmedi...eğer görüşemezsek kendinize iyi bakın canlarım.bu arada...kız nimet sen o siteyi ne ara yaptın yaaaaaaaaa...........tebrikler...................

sağol hayatım en kısa zamanda darısı başınaaaaaaaaaasengözlerimebaksanab

iyi tatiller canim..kendinize cok cok iyi bakin...tatilde yeme isini de abartma sakin :)

Kızlar ben kaçıyorum. Fundacım gez :smiley-cool:eğlen:teytey:temiz hava al, sana da kızına da yarasın! Yani Asya'na diycem ama kesin mi bilmiyom?

Tatile giden herkese iyi tatiller, iyi yolculuklar. Ben de gidiyom...he he yarın hastane gidiyom yani, olsun naapalım...

hamile olmadan önce yapmıştım canım yemek yapacak halim vardı o zmaan:))

kızın ne kadarlık canım?benim oğlumda benimle uyumak istiyor,yatağı hemen bizim yatağın yanında henüz odaları ayırmadık,çünkü geceleri gündüzden daha çok emmek istiyor,bende emzirmek için yanıma alıyorum ve o emerken uyuyakalıyorm çoğu kez,2 kere yataktan düştü bebişimbenneyaptımki:çok üzgünüm:,kenarlara yastık koymama rağmen.emzik te kullanmıyor,başta alıştırmadım şimdi versem de ağzında geveleyip atıyor,şu anda 6,5 aylık.siz de böylemisiniz?lütfen yardım

Hayır bide sanki bütün suç benimmiş gibi kızımıza bişey olursa sorumlu sensin diyo bana sinirle inşallah bişey olmaz bebeğime çok moralim bozuk.

canım ya düzeldinizmi eşinle bende bebeğimi öğrendikten 3 gün sonra pişman etti kayın validem ve eşim 2.5 yıldır bekliyoruz ama insanlar çok cahil umarım eşin değildir

huhuuu kimse yokkkkkk muuu galiba yokkkkk bugün cumartesi yaaaa ondan herhaldeeeeeee iyi tatillerrrrr

testte çıkmışdı ama inanmamıştım doktorum görmemden aldım bebişimin resmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…