fundacım nereye gidiyon kıssss
tatilemi yoksaaaaaa :))))))
ohhh ne güzelll nezaman gidiyon bizim yerimizee dinlennn kısssssssss cimcime kızınla beraber seni özliyceğiz heeeeeee
fundacım iyi tatiller canım...bol eğlenceler.....kızlar benim bilgisayarım değişiyor .sanırım bugün tekrar giremem.yarında malum misafirim.e pazarda tatil....seranazı bekledim sonucu için ama gelmedi...eğer görüşemezsek kendinize iyi bakın canlarım.bu arada...kız nimet sen o siteyi ne ara yaptın yaaaaaaaaa...........tebrikler...................
fundacım iyi tatiller canım...bol eğlenceler.....kızlar benim bilgisayarım değişiyor .sanırım bugün tekrar giremem.yarında malum misafirim.e pazarda tatil....seranazı bekledim sonucu için ama gelmedi...eğer görüşemezsek kendinize iyi bakın canlarım.bu arada...kız nimet sen o siteyi ne ara yaptın yaaaaaaaaa...........tebrikler...................
canım minik ece kabız oluyor. anne sütüne takviye mama da veriyorum. mamasını değiştirdim. sulandırılmış verdim . yine yavrum kabız. çok canım sıkılıyor. geceleri benimle uyumak istiyormuş dün gece onu fark ettim. yanıma yatırmaktan korktum ama genede birlikte b
. neyse sorun çıkmadı.a.s.
Hayır bide sanki bütün suç benimmiş gibi kızımıza bişey olursa sorumlu sensin diyo bana sinirle inşallah bişey olmaz bebeğime çok moralim bozuk.
huhuuu kimse yokkkkkk muuu galiba yokkkkk bugün cumartesi yaaaa ondan herhaldeeeeeee iyi tatillerrrrr
kızlar hamileyimmmmmmmmm aaaaaa inanamıyorummmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?