Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SERNANAZ .!.:
kızlar hamileyimmmmmmmmm aaaaaa inanamıyorummmmmmmmmmmmm
sernanazcım hadi gözün aydın zaten senden haber bekliyoduk sağlıkla kucağına alırısın inş. bebeğini

kızlar merhaba ! en son su geliyo yazmıstım ustune bi de kan gibi kahverengi bişey gelince istanbula uctum hemenç hicbisey yokmus biz iyiyiz.bu arada ordaki doktor yanlıs soylemıs gunumu istanbulda dediklerine gore bebegim su an tam 14 haftalık.14+1.

waterhardeningsteel çok haklı burada herşeyi öğrenebilirsin ve anne adaylarının heyecanına tanık olunca insan daha çok istiyo bebeğinin olmasını.

Sernenazcım, tebrik ederim, uzun ve güzel hamileliğin tadını çıkar! Ben sonuna geldim de:)

saol canım yaa senin doğuma nekadar kaldı normaalmi olacak.benşmki daha çok küçük teyzesiii

5 günüm kaldı ama bizim beyefendi halinden memnun heralde, sancı falan yok bende. Normal istiyorum, doktoruma bıraktım ama o da son anda belli olur dedi.

5 günüm kaldı ama bizim beyefendi halinden memnun heralde, sancı falan yok bende. Normal istiyorum, doktoruma bıraktım ama o da son anda belli olur dedi.

haber ver bize eve geldiğinde bebişin ilk fotosunuda istiyoruz haberin olsunyerimseniben

hepinize günaydın kızlar....nasılsınız.umarım hepiniz iyisinizdir...

günaydın kızlarrr nasılsınız?
özüm hala burdasın
tatrkızı doğurdumu acaba?
ellifcim sen napıyon

Hala doğurmadım kızlar! Cumartesi doktordaydık, daha var dedi. Tabii bu arada su gelirse, sancı olursa ara ama bebek aşağı inmemiş daha dedi. Cuma günü belime ara ara ağrılar girdi, ama doğum sancısı değilmiş.

ay canım benimm . annesinin bitanesi çok sevdi galiba yerini. anneanneler dedelr gelmeidyse bekliyordur onu. ama iyisin değilmi? çok şikayetçi olduğunu görmedim senin ben

günaydın arkadaşalar.özüm senin annenler gelmedimi.bak oğlun onları bekliyor annesi.

Nimetcim valla geçen ayla bu ay arasında çok fark yok sanki 9. ayda değilim gibi. Nadiren adet sncısına benzer sancı oluyodu 2 gündür o da yok. Valla ben de diyorum yerini sevdi benimki, ohh serin serin orası, şimdi bu sıcakları kim çekecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…