Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
moon ben 4 ölüm atlattım.bi ameliyat zor günlerdi ama hayat devam ediyor.bu olaylar metabolizmamızı yavaşlatıyor ama ne yapalımmmm hayatttttttt

moon ben 4 ölüm atlattım.bi ameliyat zor günlerdi ama hayat devam ediyor.bu olaylar metabolizmamızı yavaşlatıyor ama ne yapalımmmm hayatttttttt

Kesinlikle canım hayat devam ediyor. Düşünmemek için kendimi başka şeylere verdim zaten. Beklediğimiz bir şeydi ölümleri ama yine de insan üzlüyor işte. GEçen hafta resmen kendimi temizliğe verdim. Hergün temizlik yaptım. Aklıma gelmesin diye. Günler geçtikçe alışıyor insan.

hayata sıkı sıkı tutunalım arkadaşlarrrrrrr...çok çabuk geçiyor çünküüüüüüü

Beni hatırlayan tüm annişlere, onların en tatlı minnoşlarına günaydınnnnnnnnn. Ben geldimmmmm, hepinize kocaman öpücüklerrrrrr a.s.a.s.a.s.a.s.

hoşgeldin fundacım nasılsın.nasıl geçti tatailin...

tabikine güzel ve huzur dolu geçti, bu çalışma ortamından uzak olan herşey çok güzel oluyor zaten...ama geşdi geçti bitti buradayız bakalım. Bu arada bebişlerimiz bir hafta daha büyüdü...sen nasılsın canımcım?:1rolleyes:

Fundacım hoşgeldinnnnnn canım nasılsın cimcimen nasıl bakalım umarım çok güzel bir tatil yapıp dinlenmişsindir. canım

Amanin Fundaniun Bebeği Bir Kutucuk Daha Atlamişşş Ne Güzüell Ozaman çarşamba Günü Benim Kizimda Birtane Daha Atliycak Yerim Onlari Bennnn Kuzularrrrr

allahımıza bin şükür canım bizde iyiyiz.bi hafta bizde büyüdük işte....3 hafta sonra inşallah bizde gideceğiz bakalım tatile....

Amanin Fundaniun Bebeği Bir Kutucuk Daha Atlamişşş Ne Güzüell Ozaman çarşamba Günü Benim Kizimda Birtane Daha Atliycak Yerim Onlari Bennnn Kuzularrrrr

evet seninkide atlayacak bir kutucukkkk. Dinlendik bakalım, darısı hepinizin başınaaaaa

herkese günaydınlar.umarım bu haftada hepimiz için çok güzel geçer

Günaydin Kizlar Ben Genel Sohbetteyim
Fundacim Hoşgeldin Canim. Bu Hafat Doktora Gitcen Sne Demi

nabersiniz neler yapıyorsunuz görüşmeyeli.benimde ara ara sancım oluyo korkuyorum bide çok akıntım var doktorumu arıyrorum adam da bıktı benden daha 2 ay dolmadan :)) nolacak bilmem...kızlar ben birazdan geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…