Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyiz elif siz nasılsınız bebiş nasıl.bugün saat 2 de test sonucumu alıcam çok heyecanlıyım.bu arada funda hoşgeldin canım.

kızlar günaydınnn...eskisi gibi ilgi kalmadı gibi bu forma...çabukmu eskitiyoruz nedir...günlerdir burda bir sohbet yok...bu durumu nasıl düzeltebiliriz ki...

Günaydin Kizlar Ben Genel Sohbetteyim
Fundacim Hoşgeldin Canim. Bu Hafat Doktora Gitcen Sne Demi

Evet hayatım aslında bugündüüü benim randevum,ama ilk iş günü diye çarşamba günü için gidicem inşallah.Seçil hanımlada konuştum tamam dedi.sen ne zaman gideceksin bakalım?:smiley-cool:

günaydın millet.herkes chatte konuşuyorrrrr.aslında burası daha iii gibi bende muhabbet nerde ordayım.

Evet hayatım aslında bugündüüü benim randevum,ama ilk iş günü diye çarşamba günü için gidicem inşallah.Seçil hanımlada konuştum tamam dedi.sen ne zaman gideceksin bakalım?:smiley-cool:

fundacım benim normalde çarşambaydı seçil hanım ara demişti ayarlayalım diyeee. sen arayıp aldın mı randevuyu yoksa direkt mi gitcen canım. bide ladınmı dosyanı hizmetten

elfidam canım merhaba....nasılsın....yukarda sohbet varya oraya takılıyoruz....ondan burda bişey olmuyo canım...

elfidam canım merhaba....nasılsın....yukarda sohbet varya oraya takılıyoruz....ondan burda bişey olmuyo canım...

merhaba mavilim...iyiiim canım..sen nasıl oldun...düzeldinmi...hafta sonunu güzel geçirdim..neşem yerinde..madem tatile gidemiyorum bari hafta sonlarını güzel geçireyim artık. kızımda dünden beri hiç uyumadı döndü,tekmeledi..annesi kurban olsun...

elfidam semaaaa sizlerede kocaman merhabalarrrrrr

merhabaaaaaaaaa fundacım..hoşgeldin...nasılsın,tatilci seni..biz burda çalışalım ohhhh sizler tatil yapın ne cüzelll valla.belli tatil yaramış...neşen yazılarından anlaşılıyor..şaka bi yana neşeli tatil geçirmene sevindim..inşallah sıra bizlerde...

fundacım benim normalde çarşambaydı seçil hanım ara demişti ayarlayalım diyeee. sen arayıp aldın mı randevuyu yoksa direkt mi gitcen canım. bide ladınmı dosyanı hizmetten

Hastaneyi aradım aldım randevu hayatım.Onlar onay vermek için arayacaklarmış beni...:sm_confused:

elfidam çok teşekkür ederim hayatım. Bakalım 1 hafta kaçtık işte ama geldikkk buradayızzz. Darısı en kısa zamanda sizlerin başınaaaaaa:1rolleyes:

günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım keyifler yerindemi.... bu arada bebişimin cinsiyeti belli oldu

kızlar günaydın anne adayları nasılsınız bugün sıcaktan rahatsız oluyomusunuz

canım hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…