kızmış fundacım bebişim....[/QUO
canımcım öğrendinmi gözünaydın.içime doüğmuştu biliyormusun seninkinin kız olacağı.etkilememek için bişey demedim.sağlıkla alırsın umarım kucağına.inşallah bende öğrenirim perşembe günü.
kızmış fundacım bebişim....
canım benim hoşbuldukkkk,sende ne var ne yok? senin kızda büyümüşşşş baksanaaaa amanınnnnnnnnnnn. Maşallah onaaa tekmeler nasıl asud hissedebiliyorsun dimi?
kızmış fundacım bebişim....[/QUO
canımcım öğrendinmi gözünaydın.içime doüğmuştu biliyormusun seninkinin kız olacağı.etkilememek için bişey demedim.sağlıkla alırsın umarım kucağına.inşallah bende öğrenirim perşembe günü.
sağol canım. demek içine doğmuştu haaa. amin inşallah. herkes sağlıkla alır bebişlerini kucağına inşallah. perşembe günüde senin bebişin cinsiyetini bekliyoruz artık sabırla. inşallah gösterir ufaklık
ah senin kızını yerim bennnn bizimkilere arkadaşmı gelmiş oooo, maşşallaaahhh anasına babasına hayırlı evlat olur inşallahhh. TEBRİKLER TEKRAR SEVARCIMMMMa.s.
Sevarcim şu Takvimlerden Sende Tutan Varmi?
Hadi Hayirli Olsun Bakalimmmmmmm Kiz Senesi Işteeee Bu Seneeeeeeee
Benim 2 Takvimdede Kiz çikiyor.ama Içime Erkek Doğuyor.aslinda Kiz çocuklarini Daha çok Seviyorum Ben.eşimde Kiz Istiyor.sağlikli Olsunda Farketmez Canim.sen Kiz Istiyordun Sanirim.
Iyiler Cnm Ama çok Korkuyorum Erken Doğumdan Falan çok Hareketlendi Ve Canimi Acitiyor Artik ...7 Hafta Kaldi Bakalimmmm...
Iyiler Cnm Ama çok Korkuyorum Erken Doğumdan Falan çok Hareketlendi Ve Canimi Acitiyor Artik ...7 Hafta Kaldi Bakalimmmm...
sevar .!.:kızmış fundacım bebişim....
buyuyo walla :) Tekme cok fazla hissedemiyorum ben nedense..Herkes kipir kipir diyo bu haftalarda ama benim cok nadirYa ben cok hissizim ya da diger hamisler cok fazla hisli... :)
Sen nasilsin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?