Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim hoşbuldukkkk,sende ne var ne yok? senin kızda büyümüşşşş baksanaaaa amanınnnnnnnnnnn. Maşallah onaaa tekmeler nasıl asud hissedebiliyorsun dimi?

buyuyo walla :) Tekme cok fazla hissedemiyorum ben nedense..Herkes kipir kipir diyo bu haftalarda ama benim cok nadir Ya ben cok hissizim ya da diger hamisler cok fazla hisli... :)
Sen nasilsin ?

kızlar benimde oğlum 3 aylık oldu ve bugün asısı var çok korkuyorum ya

Sevarcim şu Takvimlerden Sende Tutan Varmi?

ah senin kızını yerim bennnn bizimkilere arkadaşmı gelmiş oooo, maşşallaaahhh anasına babasına hayırlı evlat olur inşallahhh. TEBRİKLER TEKRAR SEVARCIMMMMa.s.

:1hug::1hug:ay canım sağol ya. amin inşallah herkesin evledı anasına babasına hayırlı olur canım. bu arada senin kız nasıl annesi. keyfi yerindemi yeğenimizin

Benim 2 Takvimdede Kiz çikiyor.ama Içime Erkek Doğuyor.aslinda Kiz çocuklarini Daha çok Seviyorum Ben.eşimde Kiz Istiyor.sağlikli Olsunda Farketmez Canim.sen Kiz Istiyordun Sanirim.

Hadi Hayirli Olsun Bakalimmmmmmm Kiz Senesi Işteeee Bu Seneeeeeeee

Hadi Hayirli Olsun Bakalimmmmmmm Kiz Senesi Işteeee Bu Seneeeeeeee

sağol egemencim. evet doktorumda öyle söyledi. bu sene hastalarının çoğunu kız bebeği olacağnı söyledi. bu arada yağmur kızımız ve annesi nasıllar acaba

Benim 2 Takvimdede Kiz çikiyor.ama Içime Erkek Doğuyor.aslinda Kiz çocuklarini Daha çok Seviyorum Ben.eşimde Kiz Istiyor.sağlikli Olsunda Farketmez Canim.sen Kiz Istiyordun Sanirim.

Allah gönlüne göre versin canım. evet kız istiyordum. Ama nedense benimde içimden hep erkek diye geçiyordu. Ama Rabbim gönlüme göre verdi. inşallah sağlıklı ve hayırlı olur kızım. Rabbim bunuda gönlüme göre verir inşallah

Iyiler Cnm Ama çok Korkuyorum Erken Doğumdan Falan çok Hareketlendi Ve Canimi Acitiyor Artik ...7 Hafta Kaldi Bakalimmmm...

Annesi Elif Zeynep Kizimizin Gelişim Durumu Nasil Doktor Bişey Söyledimi Canim.bu Haftalarda Neler Yapmak Gerekiyor Gibi Bişey Söyledimi.

Iyiler Cnm Ama çok Korkuyorum Erken Doğumdan Falan çok Hareketlendi Ve Canimi Acitiyor Artik ...7 Hafta Kaldi Bakalimmmm...

AY AY AY MAŞALLAH YAĞMUR'A.BÜYÜMÜŞTE ANNESİNİN CANINIMI ACITIYORMUŞ.KIYMAMAN BEN ONA.UMARIM BENDE BİAN ÖNCE HİSSEDERİM.

Cnm Seninkide Büyüyor Maşallahhh.cnm Seninde Az Kalmiş Artik Bol Bol Kaldiri Geceleri...ellerini Oralara Buralara Ayaklariyla Tekmeler.tatli Bişey Yediğinde Muck Muck Yapar Annesiiiii

amanda aman kızımız artık çokmu hareketlenmiş, annesinin canınımı acıtırmış. maşallah işte egemencim kızın kendini sürekli hissettiriyor annesine. bizde bir an önce hissederiz inşallah bebişlerimizi. bu arada canım artık yolculuğun sonuna geliyosun tavaş yavaş. Allah kurtarsın ikinizide....

Inş Sevar Inş Sema Son Kutucuğa 1 Tane Kaldiğina Inanamiyorum Hala...inşallahhhh Güzel Günler Hepimizi Bekliyodurrrrrr....

buyuyo walla :) Tekme cok fazla hissedemiyorum ben nedense..Herkes kipir kipir diyo bu haftalarda ama benim cok nadir Ya ben cok hissizim ya da diger hamisler cok fazla hisli... :)
Sen nasilsin ?

ben iyiyim çok şükür asud. Geldik çalışıyoruz bakalım.Ama bende 21-22 gibi tam net hissetmeye başlamıştım, bizimkiler böle napalımm. Kuzularımız bizim onlar...tatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…