Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah bebişler tek tek belli oluyor birtek sema kaldı dimi hadi bakalım hayırlısı semacım

Kizlar Saat 2de üçlü Test Sonucumu Alicam çok Heyecanliyim.inşallah Bir Sorun çikmaz Dua Edin Bana Olurmu?

Annesi Elif Zeynep Kizimizin Gelişim Durumu Nasil Doktor Bişey Söyledimi Canim.bu Haftalarda Neler Yapmak Gerekiyor Gibi Bişey Söyledimi.

gelişimi normal canım. Hatta haftasına göre ilerde kızımız. doktorum annesi gibi uzun olacak dedi. Maşallahı var yani. 1 ay sonraya ayrıntılı ultrasonumuz var. bu arada kilo artışım 5 haftada 3 kilo olmuş. o konuda biraz fazla almışın dedi ama. zaten sen çok zayıftın, kendini toparladın biraz dedi
problem olmaz doğumdan sonra verirsin ama genede bundan sonrası için birazcık dikkatli ol dedi. ayakta çok fazla kalmamam gerektiğini bunun ayaklarda şişkinlik yapabileceğini söyledi. Ayrıca kızımızın sağlıklı hayırlı ve uslu olması için bol bol dua etmemi bu aylarda yapılan duaların çok önemli olduğunu söyledi. kendi çocuklarıyla ilgili deneyimlerinide anlattı bu arada.

Evet Kadis Ben Bide Elif(mavili) Var.umarim Perşembe öğrenirim Canim.çok Merak Ediyorum.

ayyy ben maviliyi unuttum doğru oda varrrrrrrr :))))))))

aaaa benim bebişim bir kutu daha atlamışşşş kızlarrrrrrrrrrr :)))))))))))

inşallah bir problem çıkmaz semacım. sonucu yaz bize olurmu

ah canım çok sevindim herşeyin normal olmasına.dua önemli. yapılan dualar kabul olurmuş.rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.kilo konusuna dikkat et canım tuzu azalt şişlikler için.isim düşünmüştün sanırım tebrik ederim çabuk karar verip güzel isim seçmişsin.ismi gibi bahtıda güzel olsun inşallah.

sevarcım canım gözün aydın..ne güzel öğrenmişsin adıda benim adımmış hemde ne mutlu oldum anlatamam...darısı sema ile bana bakalım..bi ikimiz kaldık....

kadissssssssssssss sen beni niye unutuyosun beni beğenmiyor musunnnnn
:1hug:a.s.

maşallah kadiscim kızına. büyüyor tabi annesi...

:1hug:sağol elifcim. darısı senin ve semacığımın başına. Bebişimle adaş olacaksınız. Elif ismi çok hoşuma gidiyor. anlamıda çok güzel.

elif biz kaldık cinsiyet öğrenmeyen.sen nezaman gideceksin.

sağol canım. evet dua önemli hemde çok önemli. bşrde kşlo konusu var oda önemli tabi. dikkat edeceğim ama zaten çok fazla yemiyordum. hele öyle ttalı türü şeyler hiç canım çekmiyordu. ama buna rağmen bu kiloyu aldıysam bir de bol bol yeseydim ne olurdum Allah bilir:1shok:sırnaşık şey. evet ismine karar vermiştik canım. Amin inşallah duan için. senin bebişinde bahtı açık olur inşallah

semacım benim 14 temmuz randevum ama sanırım o zaman tatild eoluyoruz o yüzden bir hafta önce yani bu hata sonu gidebilirim doktora....

Sevar çok Sordum Ama Doktora Gitmeden Tatli Yemişmiydin.bende Gidicemya Işe Yaradiysa Bende Yiycem.çünkü Tatli Yiyemiyorum.

:1hug:sağol elifcim. darısı senin ve semacığımın başına. Bebişimle adaş olacaksınız. Elif ismi çok hoşuma gidiyor. anlamıda çok güzel.

adıyla yaşasın işallah canım...benim adım elif olmasaydı kesin benim beişimde elif olur du tabi kız olursa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…