- Konu Sahibi şirin1979
-
- #2.601
Annesi Elif Zeynep Kizimizin Gelişim Durumu Nasil Doktor Bişey Söyledimi Canim.bu Haftalarda Neler Yapmak Gerekiyor Gibi Bişey Söyledimi.
gelişimi normal canım. Hatta haftasına göre ilerde kızımız. doktorum annesi gibi uzun olacak dedi. Maşallahı var yani. 1 ay sonraya ayrıntılı ultrasonumuz var. bu arada kilo artışım 5 haftada 3 kilo olmuş. o konuda biraz fazla almışın dedi ama. zaten sen çok zayıftın, kendini toparladın biraz dedi
problem olmaz doğumdan sonra verirsin ama genede bundan sonrası için birazcık dikkatli ol dedi. ayakta çok fazla kalmamam gerektiğini bunun ayaklarda şişkinlik yapabileceğini söyledi. Ayrıca kızımızın sağlıklı hayırlı ve uslu olması için bol bol dua etmemi bu aylarda yapılan duaların çok önemli olduğunu söyledi. kendi çocuklarıyla ilgili deneyimlerinide anlattı bu arada.
sevarcım canım gözün aydın..ne güzel öğrenmişsin adıda benim adımmış hemde ne mutlu oldum anlatamam...darısı sema ile bana bakalım..bi ikimiz kaldık....
kadissssssssssssss sen beni niye unutuyosun beni beğenmiyor musunnnnn
:1hug:a.s.
ah canım çok sevindim herşeyin normal olmasına.dua önemli. yapılan dualar kabul olurmuş.rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.kilo konusuna dikkat et canım tuzu azalt şişlikler için.isim düşünmüştün sanırım tebrik ederim çabuk karar verip güzel isim seçmişsin.ismi gibi bahtıda güzel olsun inşallah.
:1hug:sağol elifcim. darısı senin ve semacığımın başına. Bebişimle adaş olacaksınız. Elif ismi çok hoşuma gidiyor. anlamıda çok güzel.
canımmm olurmu hiçççççç bir an aklımdan çıktınnnn kusura bakmaa . yoksa tabiki senin bebişinide merak ediyorummmmm ama snki enin bebeğin erkekkk gibi geliyo bana hayırlısı olsun elifcimmm :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?