Sevar çok Sordum Ama Doktora Gitmeden Tatli Yemişmiydin.bende Gidicemya Işe Yaradiysa Bende Yiycem.çünkü Tatli Yiyemiyorum.
estağfirullah semacım ne demek çok sordum. spracaksın soracağız tabi olurmu öyle şey. Dopktora giderken bir dilim tost yedim. bir çay kaşığı kadarda reçel o kadar. ilk başta %90 kız gibi dedi doktor. sona doğru bebişim bir döndü ve o zaman tam görebildik bacak arasını ve kesin kız dedi doktorum. yani bir çay kaşığı reçele nazlandı bebişim. tam muayehane biterken döndü. belki daha fazla tatlı yeseydim hemen gösterirdi kendisiniyerimseniben
cnm benımde karardı ve benım oglum olcak allah nasip ederse bıde ben nette okumuştum ıdrarın çok açıksa oglan koyuysa kız demekmiş.benım oda tuttu.
günaydın semacım iyiyiz bizler çok şükür. bebişimde iyi. sen nasıl bebiş nasıl. az kaldı perşembeye rengi belli olacak senin bebişinde artık. bu arada üçlü test sonucun nasıl çıktı canım
sevarcım dün aldım doktor normal çıkmış sonuçlar güzel dedi.umarım gösterirde değiştiririm takvimimi.bebişini hissetinmi hiç.bide sevarcım kaç kilo almışsın.ben dün tartıldım çok moralim bozldu senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?