Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlısı olsun canımmmm ben doktora giderken bi anket de bana yaparız canım...sana darılmadım canım bben sakın yanlış anlama....

Sevar çok Sordum Ama Doktora Gitmeden Tatli Yemişmiydin.bende Gidicemya Işe Yaradiysa Bende Yiycem.çünkü Tatli Yiyemiyorum.

estağfirullah semacım ne demek çok sordum. spracaksın soracağız tabi olurmu öyle şey. Dopktora giderken bir dilim tost yedim. bir çay kaşığı kadarda reçel o kadar. ilk başta %90 kız gibi dedi doktor. sona doğru bebişim bir döndü ve o zaman tam görebildik bacak arasını ve kesin kız dedi doktorum. yani bir çay kaşığı reçele nazlandı bebişim. tam muayehane biterken döndü. belki daha fazla tatlı yeseydim hemen gösterirdi kendisiniyerimseniben

benim için zor olacak ama ozaman bende tatlı yiyip öyle gideyim.hatta biraz fazla yemem lazım demekki.kızlar zaten zor gösterirlermiş canım.:asigim:

EKŞİ
TATLI
DEVİR DEĞİŞTİ
AMA EKŞİ YİYENİN KIZI OLUR DİYOLARRRRRRRR

gülden ben sadece tuzlu yiyebiliyorum.ekşiyide tatlıyıda yiyemiyorum.

cnm ama birine için kaymıyomu.tuzzzzla yapamıyorumm keşifi şimdiiiii...ben hiç tatlı yemedim.son zamanlarda ekşiden bıktımmm daaa öle yiyorummmm

gülden şöyle söyliyim tatlıdansa ekşiyi tercih ederim canm.birde komşum eğer göğüslerin çok karardıysa erkek olur demişti nekadar doğru bilmiyorum ama bende öyle bir kararma yok.

bana da öyle dediler karama olursa erkek oluyormuş.benim göğsümün uçları karadı ama...bazen de açık renk oluyo değişiyo yani...

cnm benımde karardı ve benım oglum olcak allah nasip ederse bıde ben nette okumuştum ıdrarın çok açıksa oglan koyuysa kız demekmiş.benım oda tuttu.

kızlar hepinize günaydınnnnnnn.:a015: şimdi sol tarafa yatmak bebek ve anne için en idealiymiş yaaaaa, inanın ben en rahat sırt üstü yatıyorum ama,bu bebiş için zararlımı illa solamı yatmak lazım? ne dersiniz:sm_confused:

Funda günaydın sol taraf boşluık olduğu için bebek rahat ediyo canım ve kan akışı daha rahat oluyormuş bebek için sırt üstü yatmamaya çalış anneden bebeğe giden kan damarları sırtta geiyormuş o yüzden yatarsan kan akışını zayıflıyormuş soluna yatmaya çalış. canım gerçi ben hangi şekilde rahat edersem öle yatıyorum ama sırt üste nefesim kesiliyo yatamıyorum

:dance::dance:günaydınlar herkese... bugün keyifler nasıl bakalım

cnm benımde karardı ve benım oglum olcak allah nasip ederse bıde ben nette okumuştum ıdrarın çok açıksa oglan koyuysa kız demekmiş.benım oda tuttu.

canım benimde karardı, idrarım açık renkti ama kızım olacak. bazen tutmayabiliyor...

günaydın kızlar,günaydın sevar.nasılsınız bu sabah bebişler iyimi.

günaydın semacım iyiyiz bizler çok şükür. bebişimde iyi. sen nasıl bebiş nasıl. az kaldı perşembeye rengi belli olacak senin bebişinde artık. bu arada üçlü test sonucun nasıl çıktı canım

sevarcım dün aldım doktor normal çıkmış sonuçlar güzel dedi.umarım gösterirde değiştiririm takvimimi.bebişini hissetinmi hiç.bide sevarcım kaç kilo almışsın.ben dün tartıldım çok moralim bozldu senağlama

günaydın kızlar..ben geç kaldım bu sabah nasılsınız bakalım?..........

sevindim semacım iyi çıkmasına. canım ben 5 haftada 3,5 kilo almışım yani biraz fazla aslında birazda değil baya fazla ama doktorum sen zayıftın boyun var zaten dedi. peki sen kaç kilo almışsın. hamileliğe başladığında kaç kiloydun şimdi ne kadar oldun canım.

günaydın elifcim iyiyiz biz çok şükür sen nasılsın. bebiş nasıl. ne zaman gideceksin sen doktora canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…