Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın gülden... iyiyiz sen nasılsın. kızımız annesinin canını tekmeleriyle acıtmaya devam ediyormu.

evet cnm ama herhalde yeri daha daralmadı.babaya çok daha etkili tekmeleri.nasılsa anne taşıyor bizi diyor heralde bilmişler...

olabilir güldencim. bilmiş oluyor şimdiki çocuklar....

Artik Katlanicazzzzzzz Yapcak Bişey Yok.dün Bezini Aldim...çok Ilginç Duygularrrr.şafak 48...

sağol canım.canım ben 55 ile başladım dün tartıldım 58 olmuşum.okadar kilo aldığımı tahmin etmiyordum.dün birden görünce şok oldum resmen.aslında ayımıza göre normal ama ben ilk4 ayı en fazla 1 kilo ile geçirmeyi düşünüyordum.hareketlerini hissediyormusun sevarcım.

semacım tebrik ederim anne olacaksın galiba hayırlısı olsun

ya kızlar bniraz sohbet edelim canım sıkılıyor konuşacak birini bulamıyorum burda

Allah bağışlasın ne güzel koca delikanlı olmuş.dilerim bizde bebişlerimizin böyle büyüdüğü günleri görebiliriz.

Sevda Benimki Erken Geldi Diyodum Sen Büyütmüşün De 5 Yaş Yapmişin Maşallahhhhhhhh

güzelim zaten dünya ya bir gelsin oldan sonra zaman cok çabuk geçiyor

selam ekin sesin çıkmıyor sende katılsana aramıza

canım ne güzel işte ya ben neyapayım. 63 ile başladım 68,5 oldum. sıkma canını. sonuçta haftana göre toplamda çok almamışsın. ben daha bebişin hareketlerini hissetmiyorum. zaten doktorum daha mümkün değil hissedemezsin dedi. 18. haftda hissetmeye başlayabilirsin ama genede hissetmezsen 22. haftaya kadar hissedememek normalmiş. sen hissettin mi peki canım

canım ozaman benim hissettiklerim bebiş değildi.ben çünkü akşamları uzanınca pıt pıt bişeyler oluyor sanki ben bebişdir diyordum.demek olmayadabilir.ama olmasa bile öyle güzeldiki anlatamam.dilerim biran önce bizde hissederiz.[/QUOTE]

canım bende sordum onu doktora o atmalar damarların harketleriymiş. karın guruldamaları ise bağırsak hareketleriymiş, karnımızdaki batmalar ise rahimin büyümesine bağlı kasların ağırlığı taşımaya çalışmasından dolayı hissettiklerimizmiş. anlayacağın biraz daha zamanımız var yani.

canım bende sordum onu doktora o atmalar damarların harketleriymiş. karın guruldamaları ise bağırsak hareketleriymiş, karnımızdaki batmalar ise rahimin büyümesine bağlı kasların ağırlığı taşımaya çalışmasından dolayı hissettiklerimizmiş. anlayacağın biraz daha zamanımız var yani.[/QUOTE]

anladım canım.yeterki sağlıklı olsunlar da biz bekleriz kuzucuklarımızı.nimetin açtığı topic var gördünmü bebek isimlerine göre ninniler var çok güzel bir bak istersen.

tabiki canım yeterki sağlıklı olsunlar biz bekleriz onları. bakayım o siteye semacım görmedim. sağol

Moonday Evet Cnm 8 Aylik Olduk Ne Kaldi şurda Ama Gel Gör Kiii Ayni Dert Içindeyim.allahtan Düşük Olmazmiş Artik.erken Doğum Olur Diyolar.ama 34 E Kadar Da Içim Rahat Etmeyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…