E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
- #2.641
sevindim semacım iyi çıkmasına. canım ben 5 haftada 3,5 kilo almışım yani biraz fazla aslında birazda değil baya fazla ama doktorum sen zayıftın boyun var zaten dedi. peki sen kaç kilo almışsın. hamileliğe başladığında kaç kiloydun şimdi ne kadar oldun canım.
sağol canım.canım ben 55 ile başladım dün tartıldım 58 olmuşum.okadar kilo aldığımı tahmin etmiyordum.dün birden görünce şok oldum resmen.aslında ayımıza göre normal ama ben ilk4 ayı en fazla 1 kilo ile geçirmeyi düşünüyordum.hareketlerini hissediyormusun sevarcım.
semacım tebrik ederim anne olacaksın galiba hayırlısı olsun
evet canım anne adayıyım.teşekkür ederim.sen hamilemisin canım?
sağol canım.canım ben 55 ile başladım dün tartıldım 58 olmuşum.okadar kilo aldığımı tahmin etmiyordum.dün birden görünce şok oldum resmen.aslında ayımıza göre normal ama ben ilk4 ayı en fazla 1 kilo ile geçirmeyi düşünüyordum.hareketlerini hissediyormusun sevarcım.
canım ne güzel işte ya ben neyapayım. 63 ile başladım 68,5 oldum. sıkma canını. sonuçta haftana göre toplamda çok almamışsın. ben daha bebişin hareketlerini hissetmiyorum. zaten doktorum daha mümkün değil hissedemezsin dedi. 18. haftda hissetmeye başlayabilirsin ama genede hissetmezsen 22. haftaya kadar hissedememek normalmiş. sen hissettin mi peki canım[/QUOT
canım ozaman benim hissettiklerim bebiş değildi.ben çünkü akşamları uzanınca pıt pıt bişeyler oluyor sanki ben bebişdir diyordum.demek olmayadabilir.ama olmasa bile öyle güzeldiki anlatamam.dilerim biran önce bizde hissederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?