Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sokakda bir sürü hamiş görüyorum hepsinin karnı kocaman benimki çok fazla büyümedi. Herhalde ondan mıdır nedir alışamadım. Eşim bile kızıyor hareketlerine hiç dikkat etmiyorsun diye. Ama ben zaten tez canlı biriydim hamileliğimde engelleyemiyorum napayım. Ev işi yapayım diyorum 1 saatte evi temizliyorum ondan sonra pestilim çıkıyor. Ahlayıp ufluıyorum. Böyle giderse daha doğrusu kızım da bana çekerse erken doğum ayaprım herhalde :)))

Cnm Valla Dikkat Et Benim Hareketler Ani Ama öle Iş Miş Yapmiyorum.karnim şiş Bayaği Benim.randevun Ne Zaman Cnm

slm kızlar nasılsınız bende dün öğrendim oğlum olacakmış 13 haftalık hamileyim
cinsiyetini erken gösterdi o hareketlerini gördükçe ayrılasım gelmedi ekrandan
böle erken öğrenen varmı

Cnm Erkekler Erken Gösteriyor Benim Kizim 18 De Gösterdi 20 De Netleşti Sonra Bidaha Da Göstermedi Hep Kapadi

Cnm Valla Dikkat Et Benim Hareketler Ani Ama öle Iş Miş Yapmiyorum.karnim şiş Bayaği Benim.randevun Ne Zaman Cnm

Ben fıldır fıldırım evde. Eşim annem herkes kızıyor ama engelleyemiyorum ki. Bir tek geçtiğimiz hafta çok sıcaktı hiç bir şey yapamadım. Vantilötörün karşısından akşama kadar yattım. Ama bu seferde kendimi hasta hissediyorum. Bir de biliyosun bende bir kedi var. Evi sürekli temiz tutumak zorundayım. Allahtan dışarı çıkan bir hayvan değil ve tüyleri de dökülmüyorda rahatım. Ama yinede dikkat etmek gerekiyor.

Kontrolümüze cuma yada önümüzdeki Pazartesi gitmem gerekiyor. Eşimle gittiğim için her kontrole onun işlerine bağlı. Zaten hastane çok yakın bir sorun olduğunda 5 dk içinde ulaşabilirim.

Arkadaşlar ben biraz ara veriyorum. Çok fazla oturduğumda kasıklarım ağrımaya başlıyor. Daha sonra görüşmek üzere İyi günler sizlere..

slm kızlar nasılsınız bende dün öğrendim oğlum olacakmış 13 haftalık hamileyim
cinsiyetini erken gösterdi o hareketlerini gördükçe ayrılasım gelmedi ekrandan
böle erken öğrenen varmı

ne kadar şanslısın.erkenden öğrenmişsin...bvenimki galiba kız.geen gittiğimde ya doktor gördü bişey söylemedi.yada gerçekten görünmüyordu..erkek olanlar hep erkenden öğrenmişler....:1no2::1no2:

15+3 canım..ama benim geç döllenme.eğer adetten sayarsak.17 haftalık falan

bence son adetten say cnm daha mantıklı değilmi zaten 40 haftadan önce geliyolarrrrr

günaydın canlarım. keyifler nasıl bugün bakalım

kızlar nihayet benim takvim rengimde belli oldu.oğlum olacakmış kızlar

maşallahhhh senin içinden ne geçiyoduuuu

içimden geçen çıktı gülden ilkgünden beri biliyordum.benim iki falda kız çıkıyordu ikiside tutmadı yani.

canım hayırlı olsun. bir erkek annesi olacaksın demek. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı Elifin başına bakalım onun bebişin cinsiyeti nedir

canım hayırlı olsun. bir erkek annesi olacaksın demek. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı Elifin başına bakalım onun bebişin cinsiyeti nedir

sağol canım ya çok şükür bugün öğrendim.ama doktor bebeğin eşi aşağıda dikkat et ciddi bişey değil ama dikkat et kendine dedi.biraz canım sıkıldı.elifde erkek istiyor ama için kız doğuyor bakalım hayırlısıyla ne olacak bende çok merak ediyorum canım.:dance:

canım ya dikkat et biraz kendine o kendi kendine çıkıyormuş yukarıya. bana birşey demedi doktorum ama endişe ediyorum bende. peki canım sana verdiği ultrason resminde gözüküyormu bebeğinin eşinin aşağıda olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…