slm kızlar günaydın nabersiniz.buara çok midem bulanıyor ve çok halsizim oyüzden bilgisayarın başına bile oturmak istemiyor canım.bide moralim bozuldu bebişin kalp atışını duymadık ya daha kalp atışı olmayınca bebişi alıyomuş doktorlar diye okudum burda oyüzdrn girmek istemedim doğrusus sizler nasılsınız neler yaptınız görüşmeyeli
canım hayırlı olsun. bir erkek annesi olacaksın demek. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı Elifin başına bakalım onun bebişin cinsiyeti nedir
merhaba arkadaslarr!urdune dondum ben !) size bir mujdem de var/ yani kismen. urdune donmeden onceee aksam annemin israriyla doktora gittik. doktor bebegimin tammmmm 160 gram oldugunu soyledi ! ne kadar buyumus di mi ! cinsiyetine bak dedim ! ben uc cizgiyi goruyo musunuz diyince sasirdi bayagi ! bu kadar mi kiz istiyosun ya doktorlarin bilmesi gereken seyi bile arastirip ogrenmissin dedi !sagaina soluna bakarken gormedi! ben de kizdir gorunmuyosa dedim ! o da ultrason iyi degil ve pozisyon uygun degil dedi ! o oyle derkennnn benim bebisim bacaklarini aciverdi ! hepimiz ben doktor ve annem bir aaaa dedikkk ! neyse! ben vajinasini gordum kizimin! eminim ! annem de testisinin gordugunden emin! ama oyle testis olmaz ben biliyorum ! tetsis olsa bile pipi de olmali di mi ! olsa olsa kizimin oracigi azicik tombik olur ! ) salak doktor 10 gun sonra gel soyliycem dedi ! ya azicik umit ver bari bi ihtimal soyle diye cok yalvardim ! gik demedi uyuz ! neyse. ben gordum gorecegimi ! neticede 28 senedir hergun gordugum sey di mi ? cok mutluyum kizlar ! yani bu bebegi cok bayilarak yapmamistim biliyosunuz! ama sevmeye basladim ben ! kizim zeynep sirinim hepinizin ellerinden opeeeerrrr!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?