Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bitane görüntüde böyle bir parça gibi bişey görünüyor bebişe yakın ama tam emin değilim omu.sanırım odur.ciddi bişey değil dedi ama yinede içim rahat etmedi canım.bebişin gelişimi güzel dedi.kafana takma dedi ama yinede rahat edemedim bakalım ilkveson ne diyecek.sana öyle bişey dedimi sevarcım.

merhaba arkadaslarr!urdune dondum ben ! ) size bir mujdem de var/ yani kismen. urdune donmeden onceee aksam annemin israriyla doktora gittik. doktor bebegimin tammmmm 160 gram oldugunu soyledi ! ne kadar buyumus di mi ! cinsiyetine bak dedim ! ben uc cizgiyi goruyo musunuz diyince sasirdi bayagi ! bu kadar mi kiz istiyosun ya doktorlarin bilmesi gereken seyi bile arastirip ogrenmissin dedi !sagaina soluna bakarken gormedi! ben de kizdir gorunmuyosa dedim ! o da ultrason iyi degil ve pozisyon uygun degil dedi ! o oyle derkennnn benim bebisim bacaklarini aciverdi ! hepimiz ben doktor ve annem bir aaaa dedikkk ! neyse! ben vajinasini gordum kizimin! eminim ! annem de testisinin gordugunden emin! ama oyle testis olmaz ben biliyorum ! tetsis olsa bile pipi de olmali di mi ! olsa olsa kizimin oracigi azicik tombik olur ! ) salak doktor 10 gun sonra gel soyliycem dedi ! ya azicik umit ver bari bi ihtimal soyle diye cok yalvardim ! gik demedi uyuz ! neyse. ben gordum gorecegimi ! neticede 28 senedir hergun gordugum sey di mi ? cok mutluyum kizlar ! yani bu bebegi cok bayilarak yapmamistim biliyosunuz! ama sevmeye basladim ben ! kizim zeynep sirinim hepinizin ellerinden opeeeerrrr!!!

slm kızlar günaydın nabersiniz.buara çok midem bulanıyor ve çok halsizim oyüzden bilgisayarın başına bile oturmak istemiyor canım.bide moralim bozuldu bebişin kalp atışını duymadık ya daha kalp atışı olmayınca bebişi alıyomuş doktorlar diye okudum burda oyüzdrn girmek istemedim doğrusus sizler nasılsınız neler yaptınız görüşmeyeli

tatlım moralini bozma hemen daha 7. haftanın başındasın arkadaşımın 8. haftadan sonra herşey normale girdi 1 hafta geriden gidiyodu bebişi ama şuan bebişi kucağında inşallah seninde öyle olucak hemen herşeyi kötüye yorma belkide haftasını yanlış hesaplamış bile olabilirler doktorlar çünkü adet tarihinden itibaren hesapladıkları için belkide daha geç hamile kaldın buda daha erken haftalarda olduğunu gösterir sabret sen o minicik kalbin atışını en yakın zamanda Mevlam size duyutturacaktır inşallah....

gunaydin sernanaz! endiselenme ya! daha duyulmamasi normal bence . hem gebeliginde problem olsa miden bulanmazdi ! yani bulantinin devam etmesi gebeligin saglikli devam ettiginin belirtisiymis. asil aniden kesilirse korkun diyo doktorlar. ben 10 haftalikken mi ne duymustum kalbini. 6 haftalikken doktor dinlememisti bile

bencede çok normallll duyarsın annesi belki biraz geç döllenme falan olmuştur oluyo bunlar duyuyoruzzzzzzzz

canım hayırlı olsun. bir erkek annesi olacaksın demek. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı Elifin başına bakalım onun bebişin cinsiyeti nedir

evet canım darısı benim başıma inşallah....ben erkek istiyorum...ama içime kız doğuyor.babaklım hayırlısı bir hafta kaldı...

senacım korkma canım daha erken benimde geç döllenme olmuş..bizde geç duyduk kalbini...
serap tebrikler canım.kendin gibi bi bebek yetiştireceksin....
ee darısı bana bi ben kaldım mmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Cok sevindim ya senin adina tebrikler darisi basima :) Bu üc cizggiyide bilmiyordum ögrendigim iyi oldu dikkatli bakarim ekrana :1shok:

Iyiyz Yelizcim Ya Sen Hissediyomusun Artikinnnnnn

güldencim evet sanki artık hafif hafif hareketler hissetmeye başladım. cumartesi detaylı kontrolümüz vardı. biliyorsunuz benim geçen hafta rahimde bir zar tesbit edilmişti. doktora sordum. doktor daha muayene etmeden bu zar bebeğin elinin, kolunun ya da parmaklarının yarısnın olmamasına neden olabilir demezmi. yıkıldım tabi. sonra kontrolde çok şükür herşey yolunda çıktı ama ben çok fenlaştım tensiyonum 7-4 e düştü nabız 106 ya çıktı. ultrason masasından kalkamadım. hemen müdahale ettiler de kendime geldim. bu doktor bir de prof olacak. böyle korkutulurmu hamile bir bayan ya.

onun dışında bebeğimin ağırlığı normal ama benimki kötü. hamilleliğin başından beri 1 kilo 800 gram almışım. kendi doktorum sonuçları görünce kızdı. bebeğin ufak kalır dedi. bundan sonra gece yatmadanda bir öğün yiyecekmişim yoksa iğne vuracaklarmış.

çok şükür oğlum sağlıklı herşeyi normal bu nedenle çok mutluyum. sen nasılsın? Yağmur nasıl?

Ay Cnm Yaaaaaaaa.yine De Geçmiş Olsun:iyiyiz Cnmmmmmm Herşey Yolunda Benimde Hareketler Fazlalaşti Be Beni Korkutuyoçünkü 28-32 De çok Sik Olurmuş Ama 32 Den Sonra Azalirmiş Hareketler.kasilma Gibi Oluyo Cnm Yaniyo Yani.bel Ağrisi Ayakk şişmesi Yani çok Da Iii Değilim Aslinda.çarş. Kpntrol Var Bakalimmm Nasilmişşş

yelizzzzz o profffff. var yaaaa bir ton dayağı hakediyorrrrrr, manyakmıdır nedir yaaaaaaa,tövbe tövbeeeee...efemin herşeyinin iyi olmasına çok sevindim de, ya prof.benim sinirlerimi acayip bozduuuu şu an

yeliz gözünaydın efenin iyi olmasına çok sevindim.peki bu zarla ilgili bişey demedimi canım?

bu arada benim oğlum bi kutu daha atlamış kızlar.:dance:

selam arkadaşlar ben bursadan meral umarım güzel vakit geçiririz bende anne adayıyım herkese ii günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…