senin oğlunuuuuu yerim ben semaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
selam arkadaşlar ben bursadan meral umarım güzel vakit geçiririz bende anne adayıyım herkese ii günler
güldencim evet sanki artık hafif hafif hareketler hissetmeye başladım. cumartesi detaylı kontrolümüz vardı. biliyorsunuz benim geçen hafta rahimde bir zar tesbit edilmişti. doktora sordum. doktor daha muayene etmeden bu zar bebeğin elinin, kolunun ya da parmaklarının yarısnın olmamasına neden olabilir demezmi. yıkıldım tabi. sonra kontrolde çok şükür herşey yolunda çıktı ama ben çok fenlaştım tensiyonum 7-4 e düştü nabız 106 ya çıktı. ultrason masasından kalkamadım. hemen müdahale ettiler de kendime geldim. bu doktor bir de prof olacak. böyle korkutulurmu hamile bir bayan ya.
onun dışında bebeğimin ağırlığı normal ama benimki kötü. hamilleliğin başından beri 1 kilo 800 gram almışım. kendi doktorum sonuçları görünce kızdı. bebeğin ufak kalır dedi. bundan sonra gece yatmadanda bir öğün yiyecekmişim yoksa iğne vuracaklarmış.
çok şükür oğlum sağlıklı herşeyi normal bu nedenle çok mutluyum. sen nasılsın? Yağmur nasıl?
yelizcim oğlunun iyi olmasına sevindim canım. ama hakikaten nasıl doktormuş o öyle ya pat diye hiç öyle söylenirmi? bu arada daha yeni mi hissetmeye başladın oğluşunun hareketlerini canım. benimde daha zamanım var o zaman ya daha hissetmiyorum kızımı:1no2::1no2:güldencim evet sanki artık hafif hafif hareketler hissetmeye başladım. cumartesi detaylı kontrolümüz vardı. biliyorsunuz benim geçen hafta rahimde bir zar tesbit edilmişti. doktora sordum. doktor daha muayene etmeden bu zar bebeğin elinin, kolunun ya da parmaklarının yarısnın olmamasına neden olabilir demezmi. yıkıldım tabi. sonra kontrolde çok şükür herşey yolunda çıktı ama ben çok fenlaştım tensiyonum 7-4 e düştü nabız 106 ya çıktı. ultrason masasından kalkamadım. hemen müdahale ettiler de kendime geldim. bu doktor bir de prof olacak. böyle korkutulurmu hamile bir bayan ya.
onun dışında bebeğimin ağırlığı normal ama benimki kötü. hamilleliğin başından beri 1 kilo 800 gram almışım. kendi doktorum sonuçları görünce kızdı. bebeğin ufak kalır dedi. bundan sonra gece yatmadanda bir öğün yiyecekmişim yoksa iğne vuracaklarmış.
çok şükür oğlum sağlıklı herşeyi normal bu nedenle çok mutluyum. sen nasılsın? Yağmur nasıl?
bu arada benim oğlum bi kutu daha atlamış kızlar.:dance:
semacım benim kızımda bir kutu atlamış ay ne güzel :teytey::teytey:biz beşinci ayımıza girmiş olduk böylece çok şükür... maşallah tüm bebişlere
4,5 ay olurmu kız 5. ay a girdik. geriden gelme bakim öle.yerimseniben bebişlerimize bir an önce kavuşalım ya
canım 4 hafta yı bir ay olarak hesaplıyorsan 20/4= 5. ay bitmiş olur. 6. aya girmiş olursun senin hesabına göre. evet canım ya çok şükür daha dün gibi hamile olduğumu öğrendiğim. zaman çabucak akıyor. bebişlerimizin büyüdüğünüde göreceğiz inşallah sağlıkla. evet bir ay sonra ayrıntılı ıltrasona gönderdi doktorum. bende ağustos 11 gibi gitmeyi düşünüyorum. biraz daha büyümüş olur kızımız. sen girecekmisin pekiya ben hep 4 hafta bir ay 20.haftada 5.ay diye hesaplıyorum.aklımda hep 20.haftada 5.ayımıza giricez diye hesap yapmışım bende hem sevindim hem şaşırdım sevarcım.ama çokkkk sevindim canım az kaldı çok şükür yarıyıda geçtik daha dün gibi.canım sen renkli dobblere girecekmisin doktorun gün verdimi?:1hug:
ya benim kutucuklar çok dengesiz ...kafasına göre atlıyo ya...bende 5. aya girdim ama kutu atlamamış...
canım 4 hafta yı bir ay olarak hesaplıyorsan 20/4= 5. ay bitmiş olur. 6. aya girmiş olursun senin hesabına göre. evet canım ya çok şükür daha dün gibi hamile olduğumu öğrendiğim. zaman çabucak akıyor. bebişlerimizin büyüdüğünüde göreceğiz inşallah sağlıkla. evet bir ay sonra ayrıntılı ıltrasona gönderdi doktorum. bende ağustos 11 gibi gitmeyi düşünüyorum. biraz daha büyümüş olur kızımız. sen girecekmisin peki
ya benim kutucuklar çok dengesiz ...kafasına göre atlıyo ya...bende 5. aya girdim ama kutu atlamamış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?