Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun yelizcim o nasıl doktormuş öyle...allah bebeğine ve sana sağlık sıhhat versin canım...

yelizcim oğlunun iyi olmasına sevindim canım. ama hakikaten nasıl doktormuş o öyle ya pat diye hiç öyle söylenirmi? bu arada daha yeni mi hissetmeye başladın oğluşunun hareketlerini canım. benimde daha zamanım var o zaman ya daha hissetmiyorum kızımı:1no2::1no2:

bu arada benim oğlum bi kutu daha atlamış kızlar.:dance:

semacım benim kızımda bir kutu atlamış ay ne güzel :teytey::teytey:biz beşinci ayımıza girmiş olduk böylece çok şükür... maşallah tüm bebişlere

yelizcim herşeyin uolunda olmasına sevindim canım hamile insanı niye böle üzüyorlarki yaaa dengesizlerrr. neyse herşey yolundaysa sorun yok efemiz iyiyi yaa o önemli kendine dikkat ettt 1 kilo nekii kısss ye birazz :)))))))

semacım benim kızımda bir kutu atlamış ay ne güzel :teytey::teytey:biz beşinci ayımıza girmiş olduk böylece çok şükür... maşallah tüm bebişlere

sevarcım ne güzel dimi maşallah onlara ne güzel giderek yaklaşıyoruz bebişlerimize.canım ya 20.haftadan sonra 5.aya girmiş olmamız gerekmiyormu.ben öyle biliyordum şuan 4,5 aylık olmuyormuyuz benmi yanlış biliyorum canım.şaşırdım birkutu daha atlamış görünce

aaa ben hep 4,5 aylık diyorum herkese doktorumda öyle dedi.şimdi 5 aylıkmıyım ben ay çok sevindimmm.yaşasın demekki 4 ayım kaldı oğluma kavuşmaya ay çok sevindim kızlar.:dance::hooray::1hug:

4,5 ay olurmu kız 5. ay a girdik. geriden gelme bakim öle.yerimseniben bebişlerimize bir an önce kavuşalım ya

4,5 ay olurmu kız 5. ay a girdik. geriden gelme bakim öle.yerimseniben bebişlerimize bir an önce kavuşalım ya

ya ben hep 4 hafta bir ay 20.haftada 5.ay diye hesaplıyorum.aklımda hep 20.haftada 5.ayımıza giricez diye hesap yapmışım bende hem sevindim hem şaşırdım sevarcım.ama çokkkk sevindim canım az kaldı çok şükür yarıyıda geçtik daha dün gibi.canım sen renkli dobblere girecekmisin doktorun gün verdimi?:1hug:

canım 4 hafta yı bir ay olarak hesaplıyorsan 20/4= 5. ay bitmiş olur. 6. aya girmiş olursun senin hesabına göre. evet canım ya çok şükür daha dün gibi hamile olduğumu öğrendiğim. zaman çabucak akıyor. bebişlerimizin büyüdüğünüde göreceğiz inşallah sağlıkla. evet bir ay sonra ayrıntılı ıltrasona gönderdi doktorum. bende ağustos 11 gibi gitmeyi düşünüyorum. biraz daha büyümüş olur kızımız. sen girecekmisin peki

ya benim kutucuklar çok dengesiz ...kafasına göre atlıyo ya...bende 5. aya girdim ama kutu atlamamış...

ya benim kutucuklar çok dengesiz ...kafasına göre atlıyo ya...bende 5. aya girdim ama kutu atlamamış...

canım 17+6 da atlıyo kutu. yani 5.aaya girmene az kaldı daha var birazcık senin. sabır biraz. 17+6 ol bak nasıl atlıcak bir kutu daha göreceksin

evet canım ayın 2.sine gün verdi.renkli olacakya çok heyecanlıyım daha net görücem oğlumu inşallah.ayyy artık soran herkese 5 aylık diycem ya bi anda oğlum dahada büyümüş geldi gözüme.çok sevindim gerçekten hep yanlış hesaplamışım ben.canım elif zeynep kızımızın hareketlerini hissettinmi hiç?:1rolleyes:

semacım daha hissetmedim ya gerçi geçen hafta doktorum daha bir ayın var demişti ama ben bir an önce hissetmek istiyorum. nedense o zman daha bir hamileymişim gibi gelecek sanki. sen hissettinmi oğlumuzu hiç

elifcim az kalmış canım biraz daha sabır.bak bana 5 aylık olmuşum hala 4,5 biliyodum.senin geç döllenmeden sanırım.

sevarcım saol canım yani herkesin ki aynı...boşver kutuyu ben şimdi cumartesi bekliyorum heyecanla cinsiyet için...rabbim hayırlısını versin inşallah..

kızlar ben dün karnımın soluna doğru bişey hissettim.bugüne kadar hiç hissetmediğim bişey.çok kısa sürdü.ama çok hafif değildi...acaba bebek olabilirmi

evet semacım doktor bana geç döllenme dedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…