Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
semacım daha hissetmedim ya gerçi geçen hafta doktorum daha bir ayın var demişti ama ben bir an önce hissetmek istiyorum. nedense o zman daha bir hamileymişim gibi gelecek sanki. sen hissettinmi oğlumuzu hiç

canım ben bikaç akşamdır uzanınca elimi karnım koyuyorum pıtpıt bişeyler oluyor.özellikle süt içtikten sonra acaba bebişmi doktoruma sormuştum geçen hafta zayıf kişiler erken hissedebilir demişti.ama hiç karın gurultusunada benzemiyor.çok hafif böyle saniyelik şeyler.kendimi oğlum diye kandırıyorum ama eminde olamıyorum aslında.sende bir denesen canım akşam uzan elini karnına koy bekle bak hafif bişey ler oluyor sanki.acaba ben kendimimi kandırıyorum.

elif bende hep sol tarafımda eğer hissetiklerim bebişse bişeyler hissediyorum.bağırsak hareketleri veya mide gurultusu olmasın bebiş hareketleriyle çok karıştırılıyormuş.erken gibi canım ya ama düşünmesi bile güzel dimi?

semacım sırt üstü uzanıp mı elini karnına koyuyorsun. bende deniyeyim bir

semacım sırt üstü uzanıp mı elini karnına koyuyorsun. bende deniyeyim bir

evet sevarcım süt içiyorum sırt üstü uzanıyorum karnımı okşuyorum.ama sadece akşamları hissediyorum.sende denermisin canım bakalım sendede olacakmı?:1hug:

bende yapayım mı semaaaaa

canım biraz erken gibi ama neden olmasın bebiş olmasada öyle düşünmek bileçok güzel dene tamammı.zayıflar erken hissedebilir demişti doktorum.

tamam semacım bende deneyeyim bakayım ne hissedeceğim

günaydın sevar nasılsın?elif zeynep nasıl

günaydın sevar nasılsın?elif zeynep nasıl

günaydın semacım. Elif zeynep iyi çok şükür daha kendini hissettirmiyor ama iyi inşallah. dün akşam dediğini yaptım ama tam olarak net bişi hissedemedim. bişeyler oluyor karnımda ama ne bileyim işte tam olarak kızım diyemiyorum tepkilere

zaten bizim haftalarımızda saniyelik hareketler oluyormuş bide bebeklerin uyku dönemleri oluyor belki ona denk gelmiştir.bende birgün hissediyorum ertesi gün bişey yok ama çok ufak şeyler belki bende oğlumu hissetmiyorum başka bişeydir hissettiklerim ama öyle düşünmesi bile çok güzel.umarım bizde net hissetmeye başlarız canım.kızımızın iyi olması önemli olan maşallah ona :1hug:

ben geçen hafta sabah uykudan uyanınca sırt üstü uzandım televizyona bakıyodum birazda kahvaltıya geç kalmıştım karnımda hani kol damarı falan atar ya onun gibi ama daha ritmik olanı gibi bişey hissettim,doktoruma sordum olabilir sert bi hareketi denk gelmiştir dedi yani belkide değildi ama çok garip oluyo insan

Kizlar öle Hissetmek Için Falan Sirtüstü Yatmayin Bebeğe Kan Akişi çok Az Oluyo.sol Yaniniza Yatinnnnnn

ya egemen bişey sormak istiyorum ben sol yanıma hiç yatamıyorum acayip ağrı giriyo boşluğuma sanki saatlerdir o tarafıma yatmış gibi tutuluyorum sırt üstüde yatamıyorum uyurken kasıklarım ağrıyo ancak sağ yanıma yatarak uyuyabiliyorum,böyle bişey yaşadınmı hiç ya da yaşayan varmı

umarım canım inşallah. oğlumuz nasıl peki iyimi? bu arada isim ne düşünüyorsun yeğenimize

canım ya bende daha çok sağ yanıma yatınca rahat ediyorum. sol yanda hiç rahat olamıyorum. arada sırt üstü yattığımda oluyor vücut istiyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…