semacım daha hissetmedim yagerçi geçen hafta doktorum daha bir ayın var demişti ama ben bir an önce hissetmek istiyorum. nedense o zman daha bir hamileymişim gibi gelecek sanki. sen hissettinmi oğlumuzu hiç
sevarcım saol canım yani herkesin ki aynı...boşver kutuyu ben şimdi cumartesi bekliyorum heyecanla cinsiyet için...rabbim hayırlısını versin inşallah..
kızlar ben dün karnımın soluna doğru bişey hissettim.bugüne kadar hiç hissetmediğim bişey.çok kısa sürdü.ama çok hafif değildi...acaba bebek olabilirmi
evet semacım doktor bana geç döllenme dedi....
semacım sırt üstü uzanıp mı elini karnına koyuyorsun. bende deniyeyim bir
bende yapayım mı semaaaaa
günaydın sevar nasılsın?elif zeynep nasıl
günaydın semacım. Elif zeynep iyi çok şükür daha kendini hissettirmiyor ama iyi inşallah. dün akşam dediğini yaptım ama tam olarak net bişi hissedemedim. bişeyler oluyor karnımda ama ne bileyim işte tam olarak kızım diyemiyorum tepkilere
zaten bizim haftalarımızda saniyelik hareketler oluyormuş bide bebeklerin uyku dönemleri oluyor belki ona denk gelmiştir.bende birgün hissediyorum ertesi gün bişey yok ama çok ufak şeyler belki bende oğlumu hissetmiyorum başka bişeydir hissettiklerim ama öyle düşünmesi bile çok güzel.umarım bizde net hissetmeye başlarız canım.kızımızın iyi olması önemli olan maşallah ona:1hug:
ya egemen bişey sormak istiyorum ben sol yanıma hiç yatamıyorum acayip ağrı giriyo boşluğuma sanki saatlerdir o tarafıma yatmış gibi tutuluyorum sırt üstüde yatamıyorum uyurken kasıklarım ağrıyo ancak sağ yanıma yatarak uyuyabiliyorum,böyle bişey yaşadınmı hiç ya da yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?