umarım canım inşallah. oğlumuz nasıl peki iyimi? bu arada isim ne düşünüyorsun yeğenimize
canım ya bende daha çok sağ yanıma yatınca rahat ediyorum. sol yanda hiç rahat olamıyorum. arada sırt üstü yattığımda oluyor vücut istiyor bazen.
iyi canım oğluşum sağol. sorma sevar isim konusunda çok kararsız kaldık.ben arda,efe isimlerini çok beğeniyorum.efe bir yakınımınm oğlu arda olsun diyorum ama yinede daha güzel bir isim bulabilirmiyim dyorum birde anlamlı bişey olsun kuran'da geçsin istiyorum öyle isimsiz kaldı oğlum.sen bana yardımcı olurmusun canım.sen olsan erkek olsa ne koyardın?
canım anlamı güzel olan ve kuranda geçen Emir ismi var bende araştırdım ama hepsi eşimin akrabalarında çıktı çok zorlandım mesela Samed var sonra Kerem'in anlamı güzel Haktan,Erva,Ezra ve Taha var daha çok vardı da aklıma gelmedi :uhm:
erva çok güzel yiğit cesur demek..emir de güzel..ama karar vermek çok zorrrrrrr
iyi canım oğluşum sağol. sorma sevar isim konusunda çok kararsız kaldık.ben arda,efe isimlerini çok beğeniyorum.efe bir yakınımınm oğlu arda olsun diyorum ama yinede daha güzel bir isim bulabilirmiyim dyorum birde anlamlı bişey olsun kuran'da geçsin istiyorum öyle isimsiz kaldı oğlum.sen bana yardımcı olurmusun canım.sen olsan erkek olsa ne koyardın?
ben bayağıdır sol tarafıma yatıyorum zor oluyo sol sağa göre ama bebişler için katlanmalı sol da bebekler çok daha rahat oluyolar çünkü....kan akışı çok kuvvetli oluyooo
mert efe yok canım yakınlarımda emirde yok sanırım bak bunlarda olabilir aslında.
Yardımcı olabildiysem çok sevindim a.s. isim konusunda uzamnlaştım nerdeyse daha ben sana çoook isim bulurum eşime beğendiremiyorum :1no2: bari sana beğendireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?