Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
umarım canım inşallah. oğlumuz nasıl peki iyimi? bu arada isim ne düşünüyorsun yeğenimize

iyi canım oğluşum sağol. sorma sevar isim konusunda çok kararsız kaldık.ben arda,efe isimlerini çok beğeniyorum.efe bir yakınımınm oğlu arda olsun diyorum ama yinede daha güzel bir isim bulabilirmiyim dyorum birde anlamlı bişey olsun kuran'da geçsin istiyorum öyle isimsiz kaldı oğlum.sen bana yardımcı olurmusun canım.sen olsan erkek olsa ne koyardın?

canım ya bende daha çok sağ yanıma yatınca rahat ediyorum. sol yanda hiç rahat olamıyorum. arada sırt üstü yattığımda oluyor vücut istiyor bazen.

birdaha gittiğimde ben sorayım doktora çünkü herkes sola yatmalısın diyo ama elimde değil çok rahatsız oluyorum,hamile kalmadan önce hep yüzüstü yatardım ben

canım anlamı güzel olan ve kuranda geçen Emir ismi var bende araştırdım ama hepsi eşimin akrabalarında çıktı çok zorlandım mesela Samed var sonra Kerem'in anlamı güzel Haktan,Erva,Ezra ve Taha var daha çok vardı da aklıma gelmedi :uhm:

evet canım ya hangi ismi beğensem bir yakınımda çıkıyor.yardımın için sağol yazdıklarında güzel eşimede sorayım bakalım ne diyecek:uhm:

Bu arada Arda ismi güzel ama anlam olarak Eskiden bazı ça*vuşların elde tuttukları uzun değnek. 2. İşaret için dikilen değnek. -3. Çık*rıkçı kalemi. 4. Sonra gelen. demekmiş

bende anlamını okuyunca kararsız kaldım.isim olarak kulağa hoş geliyorda anlamı pek hoşuma gitmedi.bakalım doğana kadar isim buluruz sanırım.

erva çok güzel yiğit cesur demek..emir de güzel..ama karar vermek çok zorrrrrrr

kelebekcim sen isim konusunda ne düşünüyorsun.senin oğlunun ismi bellimi

erva çok güzel yiğit cesur demek..emir de güzel..ama karar vermek çok zorrrrrrr

zor gerçekten elifcim sen şimdiden başla kız içinde erkek içinde düşün.öğrenince ismi hazır olsun insan karar veremiyor canım.

ya aslında tam olarak karar vermiş değilim Taha ismi daha hamile kalmadan aklımızdaydı Kuranda geçen Yasin gibi anlamı açıklanmamış bir sure adı Taha ama kulağım pek alışamadı bir türlü yanına Mete koysak giyorum sonra duruyorum babası gibi mavi gözlü olursa Gökalp in anlamı uyar diyorum mavi gözlü yiğit demekmiş,yani anlayacağın hala ismiyle sevemiyorum oğlumu

canım ben oğlum olsaydı YUNUS EMRE koymak istiyordum adını. yunus peygember ismi ve kuranda geçiyor. emreyi ise, yunus emre de önemli bir islam şairi ve Allah ve Peygamber s.a.v aşığı diye eklemeyi düşündüm.

ben bayağıdır sol tarafıma yatıyorum zor oluyo sol sağa göre ama bebişler için katlanmalı sol da bebekler çok daha rahat oluyolar çünkü....kan akışı çok kuvvetli oluyooo

sevarcım benim düzenli gittiğim hastanenin adı yunus emre daha cinsiyetini öğrenmeden eşime erkek olursa ismi hazır yunus emre olsun diyordum ama oda halamın oğlunun ismi onun için vazgeçmiştik.gerçekten güzel ve anlamlı bir isim.

kelebek gökalp güzel bence bende taha yı pek istemedim.çok ağır bir isim gibi geliyor bana.

Semacım eğer çevrende yoksa Mert Efe ismini tavsiye derim ikisi bir araya gelince anlamıda çok güzel oluyo buarada Alp, Ege,Emir gibi kısa isimler tercihim olurdu ama hepsi eşimin yakın akrabalarında var malesef

mert efe yok canım yakınlarımda emirde yok sanırım bak bunlarda olabilir aslında.

ben bayağıdır sol tarafıma yatıyorum zor oluyo sol sağa göre ama bebişler için katlanmalı sol da bebekler çok daha rahat oluyolar çünkü....kan akışı çok kuvvetli oluyooo

Haklısın galiba şimdiden uykusuz kalmaya başlıcam galiba başlarda kendimi yüzüstüden kurtarana kadar 10 gün uykusuz kaldım şimdide sola alışana kadar dayanıcaz saol canım

mert efe yok canım yakınlarımda emirde yok sanırım bak bunlarda olabilir aslında.

Yardımcı olabildiysem çok sevindim a.s. isim konusunda uzamnlaştım nerdeyse daha ben sana çoook isim bulurum eşime beğendiremiyorum :1no2: bari sana beğendireyim

Yardımcı olabildiysem çok sevindim a.s. isim konusunda uzamnlaştım nerdeyse daha ben sana çoook isim bulurum eşime beğendiremiyorum :1no2: bari sana beğendireyim

ben biraz daha şanslıyım eşim çok karışmıyor ona kalsa ahmet, mehmet, ali olabilir.sorun bende ben beğenemiyorum. sağol canım yazdığın isimler güzel umarım bir karar verip oğlumu ismiyle severim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…