- Konu Sahibi şirin1979
-
- #2.761
özüm .!.:Kızlar, selamlaaar! Artık her istediğimde giremiyorum siteye, paşama bağlıyım artık malum. Annelik nasıl gidiyor derseniz, oğlum yanidoğan sarılığı olmuştu, ilk kontrolünde çıktı, tedavi olduk. Kontrol için bugün de hastanedeydik, doktor sorun yok dedi. Ama doğurunca göreceksiniz insan her an tetikte bekliyo, o uyurken nefes alışını oturup izliyorum. Bakışı, uyuması, esnemesi, hıçkırığı, herşeyi mucize gibi geliyor.
Bebişimin topuğundan bugün kan aldılar, (sağlık ocaklarında doğumdan sonra 12 gün içinde aldırmak gerekiyo bu kanı) daha önce de hastanede almışlardı, nasıl ağladı, içim yandı tutamadım kendimi. Annem hep söylerdi anne olunca anlarsın diye, haklıymış. Bu duygu anlatılmıyor...
Kızlar, selamlaaar! Artık her istediğimde giremiyorum siteye, paşama bağlıyım artık malum. Annelik nasıl gidiyor derseniz, oğlum yanidoğan sarılığı olmuştu, ilk kontrolünde çıktı, tedavi olduk. Kontrol için bugün de hastanedeydik, doktor sorun yok dedi. Ama doğurunca göreceksiniz insan her an tetikte bekliyo, o uyurken nefes alışını oturup izliyorum. Bakışı, uyuması, esnemesi, hıçkırığı, herşeyi mucize gibi geliyor.
Bebişimin topuğundan bugün kan aldılar, (sağlık ocaklarında doğumdan sonra 12 gün içinde aldırmak gerekiyo bu kanı) daha önce de hastanede almışlardı, nasıl ağladı, içim yandı tutamadım kendimi. Annem hep söylerdi anne olunca anlarsın diye, haklıymış. Bu duygu anlatılmıyor...
Kızlar, selamlaaar! Artık her istediğimde giremiyorum siteye, paşama bağlıyım artık malum. Annelik nasıl gidiyor derseniz, oğlum yanidoğan sarılığı olmuştu, ilk kontrolünde çıktı, tedavi olduk. Kontrol için bugün de hastanedeydik, doktor sorun yok dedi. Ama doğurunca göreceksiniz insan her an tetikte bekliyo, o uyurken nefes alışını oturup izliyorum. Bakışı, uyuması, esnemesi, hıçkırığı, herşeyi mucize gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?