Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kız olsaydı karışmıcaktı öle anlaşmıştık şimdi bulma işini bana beğenme işini kendisine bıraktıa.s Bide bişi sorcam bi alışveriş isteği varki bende sormayın ama setlerden bir türlü karar veremiyorum nivea diye düşünüyorum da bazısı sebamed daha iyi diyo siz karar verdinizmi kızlar

benim çevremde herkes nıvea ürünleri iyi diyor bende çok kararsızım küçük boylarından nıvea alıcam eğer cildine yararsa devam ederim yaramazsa değiştirim diyorum ama bende kararsızım aslında.alışveriş konusunda eşim frenlemese benimde durum vahim.

Aynen öyle beni herkes zor frenliyo gerçi pek iyi değilmiş uzmanlarda son zamanlara doğru alışverişi öneriyorlarmış çünkü Allah göstermesin bebeğe birşey olursa alınan eşyalar falan annenin psikolojisini çok daha fazla bozuyomuş,ben buna çok hak verdim bizim bi tanıdık küçük bi beşik verdi boş odaya koyduk nezaman ordan geçsem beşiğin başına içgüdüsel olarak gitme isteği duyuyorum mesela

şampuyu Dalin Aldim Ama ürünleri Johnsons Düşünüyorum,benim Alişverişim Yeni Biiti Geç çiktim Daha Zevkli Oluyo 2 Günde Bitiriyosun...

aslında buraya yazdım ama belki herkes görmez diye ayrı bir topic açma gereği duydum .

:teytey::teytey::dance::dance:günaydın kızlar herkese ve tüm bebeklerimize günaydın...cumartesiye 3 günüm kaldıııııııııııııııııııııı

Slm arkadaslar.ben 8aydir cocuk istiyodum ama adetim gunu gunune olurdu bu ay 4gun gecti ve hala olmadim ama her an olacakmis gibiyim.(olmak istemiyom)test icinde cokmu erken bilmiyom aslinda umutlarim yok olur diye yapmakta istemiyom YA HAMILE DEGILSEM goguslerimde falan hic1degisiklik yok ve tek sorunum biraz karnim agriyo belimde arada bir.birde surekli wc ye gidiyom.test yapayim cikarmi?bu hamileleik belikrtisi olabilirmi?paylasimlarinizi beklerim!bu yaziyi 1cok yere yazdim sag olsun gulden arkadas cvp yazdi ama ogrenmek istedigim hala adet olcakmisim gibi bu normalmi?

normal ama kişiye göre mesela ben bir hafta kala kesin hastalanıcam dedim bütünbelirtilerim regli olacağıma yönelikti ama hamileymişim ve 2 gün geçtikten sonra yaptığım idrar testinde çıktı bence beklemen anlamsız sonuçta regli olduğunda da umutların sönecek hiç değilse biran önce öğrende herkes rahatlasın

mrh saskia bence bi test al ve sonucu gör derim ben adet günümde test yapmıştım çıkmıştı

slm kızlar dr.dan geldim bugün...kızım 1290 gr olmuş ama boyunu tam ölçemedi dr.umuz...15 gün sonra nst ye bağlıcaklarmış beni az kaldı ya...içim bi garippppp.....

saskia hemen test al yap derim ben herkesin bünyesi farklı oluyor çünkü.ama sabah aç karnına yapmak daha iyi oluyor diyolar.yarın sabah yap istersen.silik çzigi bile çıksa hamilesin canım.inşaallhha öylesindir.sonucnu bize de bildir..

Kızlar, selamlaaar! Artık her istediğimde giremiyorum siteye, paşama bağlıyım artık malum. Annelik nasıl gidiyor derseniz, oğlum yanidoğan sarılığı olmuştu, ilk kontrolünde çıktı, tedavi olduk. Kontrol için bugün de hastanedeydik, doktor sorun yok dedi. Ama doğurunca göreceksiniz insan her an tetikte bekliyo, o uyurken nefes alışını oturup izliyorum. Bakışı, uyuması, esnemesi, hıçkırığı, herşeyi mucize gibi geliyor.
Bebişimin topuğundan bugün kan aldılar, (sağlık ocaklarında doğumdan sonra 12 gün içinde aldırmak gerekiyo bu kanı) daha önce de hastanede almışlardı, nasıl ağladı, içim yandı tutamadım kendimi. Annem hep söylerdi anne olunca anlarsın diye, haklıymış. Bu duygu anlatılmıyor...

canım benim yaa iyi olduğuna sevindim allah hepimize öle büyük bir mucize vermişki nun kıymetini bilmeliyiz annelik dünyanın en güzel şeyi oğluşun çok tatlı analı babalı büyüsün resimdeki o galiba çok şeker mert paşamız sağlıkla yaşasın özümcüm kendine dikkat et :teytey::teytey:

canım benim az önce farkettim sitede olduğunu:1rolleyes: seni ve oğluşunu çok merak etmiştim. allaha şükür ki herşey yolundaymış annesi:dance: yerimize onu deriinn deriiin kokla ki hep yanıda olduğunu bilsin canı acıdığında.. haberlerini 4 gözle bekliyorum hala bizi bilgilendirdiğin için saola.s. kendine ve sevdiklerine iii bakk

özümcüm az kaldı banada artık bende o duyguları tatmak istiyorummmmm...maşallah cnm oğluna.atlatır iyileşir cnm tosun paşan merak etme annesi.......

Canım benimmmmm,dokuz ay bitti şimdi bir ömür başladı dimi.Ne kadar güzel duyguları yaşıyorsun sen öyle evet her zamanki gibi özeniyorumm,heyecanlanıyorum bendeee...heep bebişten bahsediyoruz sen nasılsın hayatım? keyfin nasıl?sağlığın sıhhatin nasıl? bebişkonun topuğundan kanmı aldılar yaaaa,kıyamam ben onaa,allah ona sana babişkonuza sağlıklı uzun ömürler versin. ne mutlu sizeeee,Allah daha güzel günlerinizi gösterir inşallah Şeniz

egemen sana kac gun kaldi takvimin hep ayni degisiklik yok. bigun kizlarrrr dogurdum diye gelceksin insallah:)

kızlar....
resmimi koydum karnıma bakın....resmin üstüne tıklayın..gerçi çok büyük değil ama benim için çok büyük bi gelişmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…