Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mavili harika gorunuyosun yaa! kocaman olmus kiz gobusun/ masallah sana. bencebu bebek erkek sekerim ! hic kilon yok ama karin kocaman. benim hic karnim yok bebegim kiz. demek ki seninki erkekolacak. hadi hayirlisi bakalimm

Mavilim göbişin ne güzel çıkmış öyle ayyy benim de biran önce çıksın böyle

evet bu hafta benimde çıktı bide hareketlerini hissetsem:teytey: mavili çok şeker olmuşsun

kız mavili pek tatlı olmuşsunn çıkmış kız göbişin,,daha dur o nası büyüycek daha biraz daha sabır.ama bi biyüsün diyeceksin hep küçük kalsaydı dşye çünkü büyüdükçe sıkıntıların artıyo cnm...

herkese selamlar bende bugün katıldım aranıza :) 12 haftalık hamileyim bende bu site güsel olur die düşündüm ama biraz karışık mı ne? walla forumlara falan katılamıyorum

:teytey::teytey:kız mavili göbişi büyütmüşsün maşallah. yarından sonra cinsiyetinşde öğreneceksin bebişin. oooh maşallah maşallah geriye kaldı hareketlerini hissetmek ve doğurmak.... haydi sağlıkla tamamlarsın yolculuğunu inşallah:dance:

ya kızlar en erken kaçıncı haftada hissediliyo hareketler yaşayanlardan bi ortalama elde edebilirim belki

mavili harika gorunuyosun yaa! kocaman olmus kiz gobusun/ masallah sana. bencebu bebek erkek sekerim ! hic kilon yok ama karin kocaman. benim hic karnim yok bebegim kiz. demek ki seninki erkekolacak. hadi hayirlisi bakalimm

serapcım teşekkür ederim canım ne zamandır koymak istiyordum resmi...evet hiçkilom yok.artık bilmiyorum cinsiyetini.hayırlısı bakalım beni gören herkes erkek diye yorum yapıyor ama hayırlısı....

Mavilim göbişin ne güzel çıkmış öyle ayyy benim de biran önce çıksın böyle

şükocum teşekkürler canım...seninde az kalmış merak etme eninde sonunda çıkıyor gerçi benimkide çok büyük değil ama buna şükür....

kelebekcim teşekkürler canım...seninde çıkıyomuş artık ne güzel.sakın çatlak kremlerini ihmal etme...

ceysum canım yeni arkadaşım büyüsün diye can atıyorum ama bu sabah burnum çok kanadı.kötü bi sabah geçirdim bebeğin etkisi de var tabi ilerde daha neler yapacak bu bebiş bana biliyorum ama yine de çok güzel bir duygu ya....hep derler ya zaten büyüdükçe sorunlarıda büyüyor diye.doğuncada büyümesini isteyeceğiz sonra da keşke hep çocuk kalsaydı diiyeceğiz.insanoğlu böyle işte....

senin göbişin kadar yok sevarcım ama idare eder işte benimkide bu bile benim için çok öenmli bir gelişme...bana göre ne kadar büyük bişey o bi bilsen.bi de kış gelmeden iyice büyüse şöyle salına salına bi gezsem ortalarda hamiş hamiş ben demeden belli olsa.valla o zaman tam süper olacak işte...inşallah sevarcım doğum anılarımızı da anlatacağız burda.rabbim o günleri de nasip edecek bize inşallahhh...:1hug:

cnm ben senın durumunu anlayamadım.bılgılerınde yasın 19 yazıyor ve bekar ama sen burda 28 yasındayım hamılemıyımdır dıye soruyorsun.

T&S canım ya bişi sorcam resimde sadece bi göbek görünüyo maşşallahıda var hani ama sen hiç kilo almadınmı ya da aldıysan sadece göbişinemi aldın arkadaşım merak ettim :) ben son sürat gidiyorum da aslında beslenmeme de dikkat ediyorum ama napmalıyım bilmiyorum

canım bede pek anlamadım durumunu.ama normal bi kadının adeti 12 gün geçtiyse kesin hamilesin bence...idrar testi al ikinci çizgi silik bile çıksa hamilesin demektir...

Benim bikeresinde stresten 10 gün gecikmişti bu sorunun cevabını yapacağın test kesin verecektir, çok fazla vakit ayırmana gerek yokki bir idrar testi için

CANIM KILO ALDIM ALMAZMIYIM 48 KILOYDUM HAMILE KALDIGIMDA 17 HAFTALIKKEN 51 OLMUŞUM BIDAHA TARTILMADIM SEN KAÇ KILO ALDIN.BENIMKI SANA GÖRE KÜÇÜK GELDİ GALİBA

CANIM KILO ALDIM ALMAZMIYIM 48 KILOYDUM HAMILE KALDIGIMDA 17 HAFTALIKKEN 51 OLMUŞUM BIDAHA TARTILMADIM SEN KAÇ KILO ALDIN.BENIMKI SANA GÖRE KÜÇÜK GELDİ GALİBA

Ben 50ile hamile kaldım ve şuanda 56 kiloyum senağlama,aslında normalde bende 48-49-50 arasında gidip gelirdim hamiş değilken,gebelik başladığında ben yemediğim zamanlarda halsiz düştüm ve ozaman midem bulandı oyüzden ilk 2 ayda 4 kilo aldım :1no2: benim göbişim seninkinin yarısı bile değil daha ama kollarımda bacaklarımda özelliklede basenimde baya genişleme var o yüzden zordum,ben 1 ay sonra yuvarlanıcam galiba senin fiziğin bukadarlada olsa güzel gözüküyo

bende 52 ile hamile kaldım şuan 8.aya giriyorum ve 68 kiloyum yani 16 kilo almışımsenağlama benim göebeğimde çok büyük herkes ikiz sanıyor sırnaşık şey

selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…