- Konu Sahibi şirin1979
-
- #2.781
mavili harika gorunuyosun yaa! kocaman olmus kiz gobusun/ masallah sana. bencebu bebek erkek sekerim ! hic kilon yok ama karin kocaman. benim hic karnim yok bebegim kiz. demek ki seninki erkekolacak. hadi hayirlisi bakalimm
Mavilim göbişin ne güzel çıkmış öyle ayyy benim de biran önce çıksın böyle
kız mavili pek tatlı olmuşsunn çıkmış kız göbişin,,daha dur o nası büyüycek daha biraz daha sabır.ama bi biyüsün diyeceksin hep küçük kalsaydı dşye çünkü büyüdükçe sıkıntıların artıyo cnm...
:teytey::teytey:kız mavili göbişi büyütmüşsün maşallah. yarından sonra cinsiyetinşde öğreneceksin bebişin. oooh maşallah maşallah geriye kaldı hareketlerini hissetmek ve doğurmak.... haydi sağlıkla tamamlarsın yolculuğunu inşallah:dance:
arkadşlar smmm'im 28 yaşındayım. 12gündür adet görmüyorum henüz testte yapmadım ve yaptırmadım işim çok yoğun koşusturmadan vaktm olmadı inş hafta sonu bakcam ama lütfen bilgili ark. yardım etsin sizce ben hamile miyim???
arkadşlar smmm'im 28 yaşındayım. 12gündür adet görmüyorum henüz testte yapmadım ve yaptırmadım işim çok yoğun koşusturmadan vaktm olmadı inş hafta sonu bakcam ama lütfen bilgili ark. yardım etsin sizce ben hamile miyim???
T&S canım ya bişi sorcam resimde sadece bi göbek görünüyo maşşallahıda var hani ama sen hiç kilo almadınmı ya da aldıysan sadece göbişinemi aldın arkadaşım merak ettim :) ben son sürat gidiyorum da aslında beslenmeme de dikkat ediyorum ama napmalıyım bilmiyorum
CANIM KILO ALDIM ALMAZMIYIM 48 KILOYDUM HAMILE KALDIGIMDA 17 HAFTALIKKEN 51 OLMUŞUM BIDAHA TARTILMADIM SEN KAÇ KILO ALDIN.BENIMKI SANA GÖRE KÜÇÜK GELDİ GALİBA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?