- Konu Sahibi şirin1979
-
- #2.801
Ben 50ile hamile kaldım ve şuanda 56 kiloyum senağlama,aslında normalde bende 48-49-50 arasında gidip gelirdim hamiş değilken,gebelik başladığında ben yemediğim zamanlarda halsiz düştüm ve ozaman midem bulandı oyüzden ilk 2 ayda 4 kilo aldım :1no2: benim göbişim seninkinin yarısı bile değil daha ama kollarımda bacaklarımda özelliklede basenimde baya genişleme var o yüzden zordum,ben 1 ay sonra yuvarlanıcam galiba senin fiziğin bukadarlada olsa güzel gözüküyo
bende 52 ile hamile kaldım şuan 8.aya giriyorum ve 68 kiloyum yani 16 kilo almışımsenağlama benim göebeğimde çok büyük herkes ikiz sanıyor sırnaşık şey
günaydın mavili sabah sabah birtek sen buralardasın heralde
cnm bendede çok çatlak ve varıs oldu ne yaparsan yap oluyor valla
anım yazını daha yeni gördüm kusura bakam.benim mesaim sabah 8,30 da başlıyor gelir gelmez hemen yazıyorum kimse varmı diye.bi tek pazar günleri girmiyorum nete...
canım korkmakta çok haklısın ama hayatta korkarak yaşanmıyor bişeylere adım atmalısın bence gerçektende stres her güzel şeyin düşmanı oluyor herkes hayatta bazı zorluklar yaşanıyor bence gözlerinin içine bakıp isteklerini anlayabildiğin bi eşin olduğu için şanslısın ve sanıyorumki yalnızda değilsinyerimsenibenBana Cevap Yazacak Kimse Yokmu????????
Iki Yillik Ewliyimm Araniza Dertlerimi Paylaşmak Için Katildim Ama Hiç Bi Sonuç Alamadimm
Sizde Beni Yalniz Birakinnn Zaten Kimsem Yokkkkk((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?