Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ÇOK SAGOL CNM BAKALIM BIKAÇ HAFTA İÇİNDE TARTILCAM MUHAKKAK

bende 52 ile hamile kaldım şuan 8.aya giriyorum ve 68 kiloyum yani 16 kilo almışımsenağlama benim göebeğimde çok büyük herkes ikiz sanıyor sırnaşık şey

ama son zamanlarda pek alınmıyo diyolar canım üzülme ya da gel beraber ağlayalım senağlama ben çok fena selülitlenmeye başladım daha şimdiden ve basenlerimde de çatlamalar oldu oysaki hep yağlandım ama banamısın demedi :1no2: neyseki oğlumla teselli buluyorum yinede doğumdan sora eski fiziğime kavuşamama düşüncesi üzüyo beni

günaydın mavili sabah sabah birtek sen buralardasın heralde

anım yazını daha yeni gördüm kusura bakam.benim mesaim sabah 8,30 da başlıyor gelir gelmez hemen yazıyorum kimse varmı diye.bi tek pazar günleri girmiyorum nete...

cnm bendede çok çatlak ve varıs oldu ne yaparsan yap oluyor valla

varis benim annemde de var ırsi oluyomuş genelde yani bende bekliyorum her an ama ihmal etme sakın olurmu erkenden şırıngayla alıyolar artık büyümeden o geçer de bu çatlaklar yarıklara çare yokkkkkksenağlama

anım yazını daha yeni gördüm kusura bakam.benim mesaim sabah 8,30 da başlıyor gelir gelmez hemen yazıyorum kimse varmı diye.bi tek pazar günleri girmiyorum nete...

sorun değil mavili arkadaşım tahmin ettim farketmediğini ben 8de geliyorum işe hemen bakıyorum ama genelde kimse görünmüyo ortalarda

Kizlar Yaaa Ben Iki Defa Diş Gebelik Geçirdimm

şimdi Hamilelikten Korkuyorumm Bu Konuda Bana Yardimci Olunnnnn
Eşimde Bebek Istiooo Gözlerinden Anliyorummm Bende Istiorum Ama Napicammmm Kafam çok Karişik Bana Yardim Edinn

Bana Cevap Yazacak Kimse Yokmu????????

Iki Yillik Ewliyimm Araniza Dertlerimi Paylaşmak Için Katildim Ama Hiç Bi Sonuç Alamadimm

Sizde Beni Yalniz Birakinnn Zaten Kimsem Yokkkkk ((((

insallah en kisa surede kavusursunuz canim...
Bence korkmamalisin..bir kere oldu diye yinelencek diye birsey yok..Hatta olmus bitmis..Arka arkaya kac kiside gorundugunu duydun. Hem boyle stres yaparsan bak tutmasi da zorlasir. biraz rahat ol...

Bana Cevap Yazacak Kimse Yokmu????????

Iki Yillik Ewliyimm Araniza Dertlerimi Paylaşmak Için Katildim Ama Hiç Bi Sonuç Alamadimm

Sizde Beni Yalniz Birakinnn Zaten Kimsem Yokkkkk ((((
canım korkmakta çok haklısın ama hayatta korkarak yaşanmıyor bişeylere adım atmalısın bence gerçektende stres her güzel şeyin düşmanı oluyor herkes hayatta bazı zorluklar yaşanıyor bence gözlerinin içine bakıp isteklerini anlayabildiğin bi eşin olduğu için şanslısın ve sanıyorumki yalnızda değilsinyerimseniben

kızlar hepinize günaydın.bugün 10,30 da randevum var.10 da çıkacağız burdan eşimle gideceğiz.11-11,30 gibi gelirim hemen yazacağım size tabi inşallah gösterir dua edin bana bebişim sağlıklı olsun ve göstersin...hepinizi çok seviyorummmm

günaydın mavili inşallah görürsün bebişinin cinsiyetini bende merak etmeye başladım şimdi bak

canım biraz geç geldim.doktor bekletti biraz.sonrada bayağı bi durduk yanında inanılmaz muayene etti.yarım saatten fazla duruduk ultrasonda heryeini inceledi gösterdi...o yüzden geç kaldık...bende prenses annesi oluyorummmm

günaydın kızlar hepinize...umarım herkes iyidir...
kelebekcim ben oğlum olmasını çok istiyordum...kız olduğuna hala alışmadımmm

seni anlayabiliyorum bende kızım olmasını çok istiyordum ve erkek olmasına alışamamıştım ama bi süre sonra onun kız olduğuna alıştığında daha farklı oluyor şimdi bana yanlış görmüşüz erkek değil kız deseler üzülürüm çünkü oğlum diye seviyorum 1 aydır hep erkek eşyaları bakıyorum alışacaksın zamanla olmadı değiştiririz canım sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…