Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben şeyi merak ediyorum en son 15. haftada gittim ben doktora bana gözünde canlandırabil diye söylüyorum 15cm kafa ve bacak mesafesi dedi tam olarak ekrana sığmıyordu acaba şimdi nasıl görünüyor çok merak ediyorum sana boy ölçümü verdimi kaç boyutlu ultrasonda baktınız

acayip kendiimi erkeğe alıştırmıştım.bütün belirtiler erkek di...doktor kız deyince çok bozuldummm

canım biz boyunu sormyaı unuttuk....ama ekrana tam sığıyordu bizim bebiş..o dediğin boyları ölçtü.kendi dosyasına yazdı ama ben hiç merak edip de sormadım.kız olduğunu duyunca sağlığını bile sormadım

öyle yapma ama annesi herşeyi hisseder bebeğin, benimde bütün belirtilerim kızdı hep ekşi yiyordum hiç tatlı yemedim cilim bozulmaya başladı kiloyu basenlere aldım gel gelelim erkek çıktı,zaten doktor erkek diyince eşim direk yüzüme baktı kız istediğimi bildiği için üzülücemmi diye baktı ben hiç belli etmemeye çalıştım ama üzüldüm açıkçası çünkü erkek çocukları hiç sevmem,ama hemen sonra farklılaştı olumlu yönlerini düşünmeye başladım ve şimdi hiç öle düşünmüyorum zaten sağlığından başka bi istediğim yok ama hala daha ikinciside kız olmazsa diye korkuyorum açıkçası yerimseniben üzülme ama olurmu üzme bebişinide o sana her konuda destek olacak her derdini dinleyecek her zaman erkek çocuktan daha fazla yanında olacak emin olll

İnşallah öyle olacak canım...ismi bile hazır ama alışacağım nasıl olsa...teşekkür ederim canım desteğin için...

oğlun olsaydı ne koyacaktın ismini bende hep kız isimlerine bakıyordum erkek diyince isim bulamadım halada karar veremedim işte:uhm: buarada gerçekten bak istisnalar hariç kız çocuklar daha merhametli oluyor erkek çocuk biraz büyüyünce yanında oturup bir tv bile izlemez adı erkek sadece a.s sen cicili bicili şeylerde alırsın kızına şimdi ay ne güzel yaaa.Buarada hangi ay doğum yapacaksın canım tahmini doğum tarihin neymiş bana 26 aralık dedi doktor ama benim bebiş hep bir hafta kadar önden gidiyordu

günaydın mavili,kelebek günaydınn

elifcim nasılsın bugün..bak banada herkes demiştiki senin oğlun olacak.ama ben kız bebek çok severim.bende inanmak zorunda kalmıştım.kendimide öyle alıştırdım ister istemez..doktor kız deyince bende şaşırdım..demek ki herkes yanılmıştı..1-2 gün sonra kızım düşüncesine öyle bir alıştımki şimdi oğlun olacak deseler içimden bişiler kopup gidecek..rabbim bizlere aratmadan,sağlıklı bir bebek sahibi olma fırsatı verdi..bu lütfun değerini bilmeliyiz.annem kaynanam ve çevremdekiler yanıldıkları için " olsun kız olsun" cümlesini kullandıkça ben kızıma daha çok bağlandım....bebeğime cinsiyetinden dolayı söylenen bu cümle üzmüştü beni..tanrı onları bize bağışlasın...iyki iyki kızmış bebeğim..sende alışırsın.şaşkınlığın geçince bak nasılda sahiplenir,kabullenirsin..

herkese günaydınlar iyi haftalar.nasılsınız kızlar bebişler nasıllar.elif kızına daha alışamadınmı sen ben kız kız diye çıldırıyordum doktor erkek deyince hiç farketmedi hemen oğlum demeye sevinmeye başlamıştım.şimdi okadar alıştımki biraz zamana ihtiyacın var sanırım.insan canından bir parçaya öyle çabuk alışıyorki bak sende şaşıracaksın canım.sağlıklı olduğunu bilmek dünyalara bedel.

elfidam canım zaten bende öyle dedikleri için çok üzülüyorum.sanki kız olması benim elimde olmuş gibi davrandılar.ona çok üzüldüm ben...alışacağım elbet onlar da alışacak ama ben şimdi üzüldüğümle kalıyorum işte...

kelebekcim erkek olsaydı ALİ ARAS olacaktı canım.ali kayınpederimin ismi benim.mecbur onu koyacaktık yanına da Aras çok hoşumuza gitmişti...

sema dedim ya canım sana değişelim diye.tam terisini istiyorduk ikimizde...aslında içime doğuyordu kız ama duymak daha kötü etti beni.bi de evdekiler pek hoşnut olmadı eşim ve benim ailemin dışında...

tamam canım sen üzülme değişiriz :)))) sen kimseyi takma kimseyi memnun etmek zorunda değilsin bizimkilerde kız istiyordu ama erkek deyincede herkes erkek isimleri düşünmeye başladı kimse bir ayırım yapmadı.ay düşünsene elif evde bir cadı prenses kız çocukları çok tatlı yaaa kız kıyafetlerine baktınmı çık kızına bişeyler bak ciciler al, nasıl hoşuna gidecek.sana arkadaş olacak ne güzel ya Allah'ın gücüne gider canım sakın öyle üzüldüm deme olurmu.herşeyde bir hayır vardır öyle düşün.

seni çok iyi anlıyorum mavilim...boşver takma kimseyi..en çokda annelerimiz ve kadınlar yapıyor bu saçmalığı..erkek .ocuk doğurmak gururmuş da..evladın gururu olurmuymuş...önemli olan sağlıklı olmaları,iyi insan olmaları..kaderleri güzel olsun..rabbim bekleyen ve isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..hele biraz zaman geçsin bak nasılda üzüleceksin bu konuşmalardan bu kadar etkilendiğine ..

evet canım herşeyde bi hayır vradır.şimdi canım hiçbişey istemiyo sanırım bi kaç gün sonra iyice alışırım kızıma....herşey yoluna girecek inşallahhh

buarada bebeğin cinsiyetini erkeğin belirlediğini bi hatırlat sen o üzülenlere,sen takma kafana hiçbişeyi hamişliğinin tadını çıkart elifcim buarada değiştirelim diye ilk ben sölemiştim :) yazmamışsın tahmini doğum tarihini

buarada elifdam bana günaydın yazmışsın farketmedim sana da günaydın canıma.s.

kelebekcim 22 aralık dedi doktor ama kızlar 10 gün kadar erken geliyormuş değişebilir dedi bana....doktorun hesabı tam tutarsa kurban bayramınında doğuyorrr

elfidam yapacağım pembe takvim canım...isminide yazacağım miniğimin...prensesim benim oooooo

ay ne güzel ya işallah hayırlı günlerde doğarda hayırlı bi evlat olur bende dün gece rüyamda 2 aralıkta doğum yaptığımı gördüm bakalım hayırlısı ben kendimde erken doğmuşum 8 aylık bana mı çekecek bu çocuk yoksa:dance:

çok hareketlimiydi canım minik kurbağan ben doktora gittiğimde benimki bir dakka durmuyor durmadan dönüp duruyor doğduğunda düz duvara tırmanmazsa iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…