Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sana çeksin boşver başkasına çekmesin..sağlıklı olsunda erken geç fark etmez...

çok hareketlimiydi canım minik kurbağan ben doktora gittiğimde benimki bir dakka durmuyor durmadan dönüp duruyor doğduğunda düz duvara tırmanmazsa iyi

inanolmaz hareketliydi.hiç sabit durmadı çikolata yiyip gitmiştim bide...fıkır fıkrıdı...cd ye çekti doktor.arada açıp bakıyorummm

bende ya o bikaç saniyelik hareketlerini ezberledim resmen izlemekten, ne harika bi duygu demi yerim ben onun ağzını burnunu hele bi doğsun bak doğsuğuna pişman edicem onu mıncıklayıp ısırırken

doğunca kıaymayız onu ısırmaya canım bende hep öyle diyorum ama.minicik olacak ya bide bizim canımız kanımız ya sevmeye bile kıyamayız benceee

bende 4 gündür burdayim ccanim kafani karistiran herseye cevap bulabiliyorsun yeterki paylas

Kızlarr merhaba uzun zamandır sohbetteyiz ya burası bir tuhaf geldi
nasılsınız bakalım elifcim takvimin niye pembe değil kızıyorum amaa bakkkkklava:
hadi değiştir canımmm :dance::1hug:

ay ay ay elifcim kızıma arkadaş geliyor ha. sevindim kız.tebrikler annesi

teşekkür ederim sevarcım...senin kızı alacaktım oğlum olsaydı ama nasip değilmiş...
kadis değiştireceğim canım takvimimi....

elif hiç muayeneden bahsetmedin herşey yolundamı kızının sağlık durumu iyimi canım?

kadis maşallah o ne göbek öyle kız nekadar büyümüş.

gunaydin kizlar ! mavili , umarim alisirsin kisa surede. tekmeleyince zaten alisiyomussun ama insallah o kadar surmez. benim de kocam cok uzulmustu hatirlarsan . deli olmustum bende ! hala da kafam cok bozuk. benimki hala da oglum diye konusuyo sinir ouyorum. dun diyo ku ileride ogluma sikayet edicem seni ! e olur musunnn olduru musun . neyse, dun hos bisey oldu . ama burda anlatamam. hadi kizlar . chat e gelin acil. garip bisey sorucam ve anlaticam size !

evet ya komacan olmuş göbişi ne şeker demii bide boydan alabilseydik resmini :)

sağolun kızlarrr
semacımmm 7 aylık oldauk büyüsün artuık teyzesiiiiiiii :))))))))))

canım bende birkere dış gebelik geçirdim ve şu an hamileyim. bende ilk başlarda endişelenmiştim. ama çok şükür atlattık. sende gayretli ol ve Allah a sığın. Rabbim sanada en kısa zamanda sağlıklı bir beiş nasip etsin inşallah. bak hemşeriymişizde. Bursanın neresinde oturuyorsun

Kizlar Yaaa Ben Iki Defa Diş Gebelik Geçirdimm

şimdi Hamilelikten Korkuyorumm Bu Konuda Bana Yardimci Olunnnnn
Eşimde Bebek Istiooo Gözlerinden Anliyorummm Bende Istiorum Ama Napicammmm Kafam çok Karişik Bana Yardim Edinn

canım bende birkere dış gebelik geçirdim ve şu an hamileyim. bende ilk başlarda endişelenmiştim. ama çok şükür atlattık. sende gayretli ol ve Allah a sığın. Rabbim sanada en kısa zamanda sağlıklı bir beiş nasip etsin inşallah. bak hemşeriymişizde. Bursanın neresinde oturuyorsun

sevarcım alıntı yapsaydın keşke,buarada sen chate burda nasıl giriliyor biliyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…