Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kelebekcim gebelik sayfasına girdiğinde genel sohbete girmeden ana sayfada üstte sohbet var ordan canım.

sevarcım alıntı yapsaydın keşke,buarada sen chate burda nasıl giriliyor biliyormusun?

evet canım ilkinde alıntı yapmayı unutmuşum. birde alıntı yaparak tekrar gönderdim mesajı. canım chate gebelik ana sayfasına gir. orada en üstte goreceksin zaten yazılanları alttaki kutucuğa sende yazmaya başlayıp enter de ve gönder. bu kadar basit canım

elif hiç muayeneden bahsetmedin herşey yolundamı kızının sağlık durumu iyimi canım?

herşey yolundaymış canım ilk önce cinsiyetini hiç sormadık..bebeğin heryerine baktı.midesine kalbine ayaklarına bacaklarına.yarım saatten fazla muayene etti.çook sağlıklıymış kızım kilosunu söyledi ama biz yanlış anlamışız.boyunuda ben sormayı unuttum.ama olması gereken kadar dedi...çok şükür o kadar sıkıntım oldu ama bebişim çok iyiyişmiş...

kadiscim ruze oruç demek.kesin bu olacak benim kızımın ismi...benim istediğimi koyacağız....bende ruze nazı bayağı zamandır düşünüyordummm...

mavili doktorun sana bidaha nezaman gelmeni söyledi üçlü taramayı yaptırmışmıydım sen

3 lü taramayı bugün yaptırdım canım.sonucu perşembe günü çıkacak.sonucu alınca doktoru arayacağım.o bana randevu verecek ona göre tekrar gideceğim canım

hıı anladım benim üçlü testimin yapıldığı günü akşamı doktorum tatile gitti ve bana sonucu telefonla bildirdiler,test yapaılacağı gün doktorum bidaha artık sen istediğin zaman ya da bir problem olursa gelirsin dedi ben de bidaha ağustos sonu ya da eylül başı gibi gitmeyi düşünüyorum

kadiscim ruze oruç demek.kesin bu olacak benim kızımın ismi...benim istediğimi koyacağız....bende ruze nazı bayağı zamandır düşünüyordummm...[/QUOTE]

çok güzell elifcimm adıyla yaşasın şimdi kesin kız dimii doktor kesinmi dedi yaniii
bende yarın sabahtan gidicemm yezdayla doktora bakalım bizim cimcime nasıll kşlosu falan normalmi nekadar almışşş çok heyecanlıyımmm kızımı görücemmm annesinin küçük meleğiii :1hug::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kadiscim ruze oruç demek.kesin bu olacak benim kızımın ismi...benim istediğimi koyacağız....bende ruze nazı bayağı zamandır düşünüyordummm...

çok güzell elifcimm adıyla yaşasın şimdi kesin kız dimii doktor kesinmi dedi yaniii
bende yarın sabahtan gidicemm yezdayla doktora bakalım bizim cimcime nasıll kşlosu falan normalmi nekadar almışşş çok heyecanlıyımmm kızımı görücemmm annesinin küçük meleğiii :1hug::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:[/QUOTE]

amin canım.çok heyecanlı bişey ya onu izlemek...bende doktora sordum kesin mi dedi kesin dedi.bugüne kadar hiç yanılmadım dedi...inşallah herşey yolundadır kadiscim...

canım son muayeneden sonra tam 4 haftanı (1 ayını) doldur öyle git doktora bence.zamanını kaçırma

kız lar inşalah hayırşsıyla dogarlarda öylede seversiniz karnından sevmeside dünyaya gelmesi daha güzel

Kızlarrr hepinize günaydınnn, umarım en güzel günnn sizlerin olurrrrrr,a.s.a.s.

kızlar merhaba bende doktordan geldim bugündü randevummm yezdam 1.165 gr olmuşş annesinin kuzusu . doktorumla doğumu konuştum epiduralde olur dedi ama
gündüz ve serumla sancı vererek yaptırabilecğini söledi açıkçası normal doğumu tavsiye etti ve normalde yapıcaksın dedii kızım dönmüş baş aşağı artık kesin kız yani pembeler almaya başla dedii doktorummm

KADİSCİM maşallah yezda kızımıza:dance:. iyi büyümüş. Allah kurtarsın seni ve kızımızı. bencede normal doğum en iyisi canım ya insan ne kadar ürksede doğal olan en güzli bencede...

sevar .!.:
KADİSCİM maşallah yezda kızımıza:dance:. iyi büyümüş. Allah kurtarsın seni ve kızımızı. bencede normal doğum en iyisi canım ya insan ne kadar ürksede doğal olan en güzli bencede...

sağol sevarcım allah senide kurtarsınnn maşallah zeynep kızımızda büyüyo allah hepimizin yardımcısı olsunnn :dance:

Nefincim Hioşgeldin Canim.tatil Yaramiş Maşallah....kizin Iyidir Umarim Bak Benim De Kizim Oluyor...

Kadiscim Maşallah Canim Yezdaya...annesini Hiç üzmüyor Baksana..benim Doktorum Da Bana Kesinlikle Epiduralli Normal Tavsiye Etti Canim.eğer Bi Aksilik Olmazsa Epiduralli Yaptiracak Bana

Selam Kizlar Sevarcim Nasilsin Elif Zeynep Nasil.canim Sen Kizini Hissetmeye Başladinmi Senle Ayni Haftadayiz Sende Durumlar Nasil Canim Merak Ettim.

Selam Kizlar Sevarcim Nasilsin Elif Zeynep Nasil.canim Sen Kizini Hissetmeye Başladinmi Senle Ayni Haftadayiz Sende Durumlar Nasil Canim Merak Ettim.

günaydın semacım. ben iyiyim çok şükür. Kızımda iyi inşallah ama ben halaaa hissedemiyorum bebeğim hareketlerini yasenağlamasenağlama neden hissetmedim merak ediyorum.Doktorum 22. haftaya kadar hissedemeyebilirsin demişti ama ben genede endişeleniyorum işte. Biraz daha zamanım var galiba beniim hissetmem için. Peki sen nasılsın Ardamız nasıl, sen hissediyormusun hareketlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…