- Konu Sahibi şirin1979
-
- #2.881
günaydın semacım. ben iyiyim çok şükür. Kızımda iyi inşallah ama ben halaaa hissedemiyorum bebeğim hareketlerini yasenağlamasenağlama neden hissetmedim merak ediyorum.Doktorum 22. haftaya kadar hissedemeyebilirsin demişti ama ben genede endişeleniyorum işte. Biraz daha zamanım var galiba beniim hissetmem için. Peki sen nasılsın Ardamız nasıl, sen hissediyormusun hareketlerini
fundacım miden niye bulanıyo acaba yoksaa senin cimcimenin saçları çokmu olcak öle derler yaa hep :)
özümcüm canım nasılsın oğluşumuz nasıl mertccikk yerim onu ben miniciktir şimdiii allahım hepimize senin yaşadığın mutluluğu yaşatsın bir an önce sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
ayyy ne güzell yaa özümm emmesi nasıl barii iyimii yaramazın gögüslerin yara falan oldumu şimdi 2 haftalık falan dimi alışabildnmi gece falan çok uyanıyomu mertt :)))))
yaa benim kızımda doğsun bir an önceee :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
özüm .!.:Güzel emiyo teyzesi, ilk hafta yara oldu uçları, anne-oğul acemiydik ya:) Doktor saf zeytinyağı sür dedi. Geçti şimdi. Geceleri uyanıyoruz tabii, aslında emip uyusa hemen dalıyo uykuya, ama bezini değiştiriyim, terledi, üstünü de değiştiriyim dersem cin gibi oluyo, oturuyoruz birlikte.
bişey sormuştum ama :çok üzgünüm:ya arkadaşlar size bişi sorcam benim bu hafta sanki içimde sürekli hazımsızlık hissedersin ya hani öyle bişi var belki daha erken olmasına rağmen karnım baya büyüdü,karnımın yanlarından ince ince damarları görüyorum bide karnıma elimi koyup hissetmek için hafiften bastırdığımda bile ağrı gibi bişi oluyo sizede bu belirtiler oldumu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?