Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar
ben dün 3 kere hissettim bebişimi.annesini çok seviyo benim kızım bakıyo ben üzülüyorum hemen mutlu ediyor beni...

ya arkadaşlar size bişi sorcam benim bu hafta sanki içimde sürekli hazımsızlık hissedersin ya hani öyle bişi var belki daha erken olmasına rağmen karnım baya büyüdü,karnımın yanlarından ince ince damarları görüyorum bide karnıma elimi koyup hissetmek için hafiften bastırdığımda bile ağrı gibi bişi oluyo sizede bu belirtiler oldumu hiç

günaydın sevarcım ardacım da iyi teyzesi ellerinden öper.:1hug:ben hissetmeye başladım canım akşamları sadece uzanınca hissediyorum damar atar gibi ufak ufak vuruşlar oluyor.karnım gurulduyormuş gibi ama sadece akşamları uzanınca hissediyorum canım.herkeste bir olmazmış bide erkekler erken oynar diye duydum canım endişelenme daha çok küçükler ve sadece güçlü olan herektlerini hissedebiliyoruz seninde yakındır bendede öyle fazla değil birgün hissediyorsam bir gün bişey yok 20.haftadan sonra güçlenirlermiş.a.s.

OOO Maşallah bebişler hareketlenmiş kzlarımız oğluşlarımız maşallah hepisne hele benim cadı yatağa girdim pıt pıt sağa dönüyorum sağda sola dönüyorum solda uyutmadı cimcime hissetmek okadar güzelkiii :))))

Günaydin Funda Tuzlu Kraker Yeseydin Yada Tuzlu Leblebi Iyi Gelir.offf Bulanti çok Kötü Ya.

Kızlar, merabalar! Bebişler iyi maşallah, Allah güzel anneleri de bebişlerini de nazarlardan saklasın. Fırsat bulup giremiyorum bi türlü siteye. Oğluşum izin verdi şimdi birazcık ama belli olmaz her an uyanabilir. Herkes iyidir umarım.

merhba özümcüm hoşgeldin canımbak benim kızım oluyor.oğlun nasıl????

fundacım miden niye bulanıyo acaba yoksaa senin cimcimenin saçları çokmu olcak öle derler yaa hep :)

özümcüm canım nasılsın oğluşumuz nasıl mertccikk yerim onu ben miniciktir şimdiii allahım hepimize senin yaşadığın mutluluğu yaşatsın bir an önce sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

Canııım, çok sevindim ya! Bu sene kız senesi gerçekten! Oğlum iyi teyzesi, kız bakıyoruz bizde:) Sabah uyumak istemedi, kucakta uyuyum diyo daha doğrusu, ağzında meme ööyle uyuyo, yatağına yatırınca şıp diye uyanıyo. Şimdi uyudu bakalım...

Kadiscim, annelik bambaşka bişey, hamileliği unuttum valla, hayatımızı öyle doldurdu ki oğluşumuz. Zaman geçiyo valla, bi bakıcaksınız, bebişleriniz kucağınızda.

ayyy ne güzell yaa özümm emmesi nasıl barii iyimii yaramazın gögüslerin yara falan oldumu şimdi 2 haftalık falan dimi alışabildnmi gece falan çok uyanıyomu mertt :)))))

yaa benim kızımda doğsun bir an önceee :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Güzel emiyo teyzesi, ilk hafta yara oldu uçları, anne-oğul acemiydik ya:) Doktor saf zeytinyağı sür dedi. Geçti şimdi. Geceleri uyanıyoruz tabii, aslında emip uyusa hemen dalıyo uykuya, ama bezini değiştiriyim, terledi, üstünü de değiştiriyim dersem cin gibi oluyo, oturuyoruz birlikte.

Maşallah ona teyzesi yer onun dötünüüü demek saf zeytinyağı iyi geliyo ozaman bizede olursa süreriz :) hımm tabi kırkı çıkana kadar biraz dikicek geceleri olur okadar. ne güzell özüm yaaa bizde görücekmiyiz acaba imreniyorum vallahi şimdi sana kollarında bebişin maşallah allahım ayırmasın .:1hug:

Ne güzel ya biran önce zaman geçsin istiyorum böle okudukça Allah bağışlasın özümcüm

özüm alıştın dimi iyice...Allahım bizede o günleri gösterir inşallah. Mis gibi kokuyor dimiii. Tenine dokunmak nasıl bir duygu acaba? :1rolleyes: Annişede oğluşadaa.s. kendine iyi bak bizim içinde dua etmeyi unutmaaaaaaaa

bişey sormuştum ama :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…