Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
papatyacım hoşgeldin canım.bende seni merak ediyordum.ne güzel dinleniyorsundur şmdi...zamanında bayağı azalmış...bak benim de cisiyeti belli oldu kızım olacakmış..ç.

özüm 2 hafta 2 gün oldu doğuralı...bende başlayacağım artık yavaş yavaş alışverişe..hatta ilk öğrendiğimiz gün hemen bi mağazaya gittik alışverişe ama bişey beğenemedim...

Selam Papatya Nasilsin Demek Izne Ayrildin Bende Merak Etmiştim.irem Nasil? Maşallah Ne Kadar Az Kalmiş Doğuma Allah Bir Avazda Kurtarsin.benim Daha çok Varya Nasil Geçecek Zaman.

Arkadaşlar hepinize günaydın. HEPİNİZİN KANDİLİ MUBAREK OLSUNa.s. Allah herkesin gönlüne göre versin, tüm dualarını kabul etsin, tüm hamiş arkadaşlarımıda bir avazda kurtarsın, olmayanlarada en kısa sürede hayırlısı ile bebek sahibi olmak nasip etsinnnnnn.a.s

Günaydın.
Fundacım sana da günaydı
Hepinizin kandili mübarek olsun.
Dualarımız kabul olsun, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Herkese Günaydinn Sizlerinde Kandili Mübarek Olsun.. Sağlikli Doğumlar Inşallah..

Evet Bende Herkesin Kandilini Kutluyorum.allah Tekrarina Erdirsin Inşallah Sağlikla...rabbim Hepimizi Bir Avazda Kurtarsin Sağlikli Evlatlar Sahibi Olalaim Inşallah...

herkese günaydınlar...kandilimiz mübarek,dualarımız kabul olsun inşallah.bugün bolbol dua edelim.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar kolay doğumlar nasip etsin.Çocuk isteyenlerinde kucağını boş bırakmasın (amin)

günaydın arkadaşlar, kandilinzi mübarek olsun. allah herkesin gönlünün istediğini verisn

kızlarr merhaba herkesin ve tüm islam aleminin kandili mübarek olsunnn

hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.

kızlar az önce 3 lü tarama testi sonucumu aldım.bebeğim çok sağlıklı maşallahhhhhhhhhhhhhhh....allahıma çok şükür herşey yolunda..rabbiim kimseye göstermesin sıkıntılar inşallahhhhh

kızlar selamlar hepinize.... Herkesin kandili mübarek olsun... Rabbim bu mübarek günde tüm dualarımız kabul etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…