Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar az önce 3 lü tarama testi sonucumu aldım.bebeğim çok sağlıklı maşallahhhhhhhhhhhhhhh....allahıma çok şükür herşey yolunda..rabbiim kimseye göstermesin sıkıntılar inşallahhhhh

Amin.........çok sevindim canım. Maşallah kızımız Ruze Naz'a:sm_cool::sm_cool:

Gözünaydin Elifcim Ne Güzel Bak Kizin Sağlikli Maşallah
.değerlerin Kaç çikti Canim?

teşekkür ederim semacımmm..
semacım çok anlamıyorum ben ama kağıtta yazanlar şöyle:
biochemical risk for Tr.21 1:2401
Age risk 1:1168
Nural tube defects risk <1:10000
doktorum herşey yolunda dediii

Canim Güzel çikmiş Sonuçlarin Hadi Gözün Aydin.ruze Naz'ima Maşallah Diyeyim.alişiyosun Giderek Kizina Dimi Elifcim. Helede Sağlikli Olduğunu Herşeyin Yolunda Gittiğini Bilince Insan çok Mutlu Oluyor. Doktor Bana Yanlişlik Oldu Bebek Kiz Miş Dese Inan üzülücem Okadar Aliştim Oğluma Acaip Bişey Bu Ben Bile şaşiyorum Kendime.

merhabalar...
mavilim sonucunun iyi çıktığına sevindim..maşallah kızına..çok güçlüymüş..
benim sonucumda 2786 çıkmıştı..inşallah herşey yolunda gider hepimiz ve bebeklerimiz için...

bu arada hepinizin kandili kutlu olsun..

elfidam canım teşekkür ederim.maşallahı var kızımın.ben üzüldükçe o bana daha çok tutnuyor.dünyaya gelmeye çok hevesli...
semacım ona çok alıştım artık.arada aklıma geliyor hayal kırıklığım ama geçti...nasıl yatak alacağımı elbiselerini falan düşünüyorum...rabbim onu benden beni ondan ayırmasın tabi eşimide..
hepimiz inşallah sevdiklerimi<le mutlu sağlıklı bir ömür geçiririzz....

kızlar az önce 3 lü tarama testi sonucumu aldım.bebeğim çok sağlıklı maşallahhhhhhhhhhhhhhh....allahıma çok şükür herşey yolunda..rabbiim kimseye göstermesin sıkıntılar inşallahhhhh

CANIM ÇOK SEVİNDİM TESTİNİN TEMİZ ÇIKMASINA DARISI BİZİM BAŞIMIZA İNŞALLAH TEMMUS SONUNDA DA BİZİM VAR 3LÜ TEST İNŞALLAH BİZİMKİDE İYİ ÇIKAR.
3LÜ TESTTE HEM ULTRASON VAR HEM DE KAN TAHLİLİ YAPIYOLAR DİMİ.

ikili de öyle ama 3lü de değil sanırım sırf ultrason olabilir gamzeee

Gamzecim Bende Yaptirmiştim.kan Aliyorlar Bide Normal Kontrole Gitmiştim Ben Ultrasonda ölçümler Yapti.sonra Kan Vermiştim.2-3 Gün Sonra Sonuçlari Veriyorlar.ikili Iyiyse üçlüye Gerek Görmeyebiliyorlar Ama Benim Doktorum Istemişti.

SAOL CANIM BİLGİLERİN İÇİN.BEN İKİLİ TEST YAPTIRMADIM İSTEMEDİLER BİZ DİREK 3LÜ TEST YAPTIRCAZ.AYY İNAŞALLAH TEMİZ ÇIKAR SONUÇLARIMIZ..

kızlar asıl onemlı olan uclu tarama testı

2li olan yüzde 85 sonuç veriyor üçlü olan ise yüzde 65 sonuç.ama aslında ortak yönleri çokmuş mesela ililide bende hem kan alındı hem de ultrasondan bakıldı.ayrıntılı ultrasonunda ayrı bi önemi var tabiiiiiiii

günaydın kızlarr, fundacım, allah kolaylık versin cnaım. yük arttıkça taşımıyor bizi vücut

Günaydın kızlar.
Nasılsınız?
Fundacım geçmiş olsun canım.
Karnın çok büyüdü ondan mı canım acaba?
Kendine dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…