Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok sağolasın yeliz, sen nasılsın hayatım, ne var ne yok? gelişmeler nasıl?

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugünn hava felaket sıcakk nasıl dayanıcağız biz buna yaa allah yardım etsinn dün akşam wc den çıkamadım 5 dk bir tuvaletteydim sürekli tuvaletim geliyo sizdede varmı nimett fundaa yaaaaa aynı haftalardayız hemen hemen

evet bende sık kalkıyorum geceleri ama zaten uyku derin olmuyoki sürekli uyanıyor insan..

yelizcim maşallah tavvimine baksana efecik biyümüş 6 aylık olmuşşş maşallah:teytey::1hug:

yelizcim maşallah tavvimine baksana efecik biyümüş 6 aylık olmuşşş maşallah:teytey::1hug:

Günaydın kadiscim evet büyüdü artık efecik. Dün akşam beni uyutmadı tam ben uyuyacakken uyandı başladı tekmeleri atmaya. Bu nedenle biraz başım ağrıyor ama olsun yine de çok mutluyum.:dance: Artık rahat rahat hareketlerini hissedebiliyorum çok sık olmasa da. Sen nasılsın? Yezda nasıl?

çok sağolasın yeliz, sen nasılsın hayatım, ne var ne yok? gelişmeler nasıl?

Ben iyiyim fundacım bugün ne de olsa cuma değilmi? Çok şükür efe kendini daha çok hissettirdiği için mutluyumda.

Ya aslında buradan yazışmak daha iyi çünkü sohbette kim ne kadar oldu bilemiyorduk. Asyam prensesim gelinim nasıl?

Asya kızımız iyi yeliz, dün gece tam göğsümün altı çok acıdı. sabahta acıyordu anlamadım gitti. bi sertlik vardı sonra o sertlik kayboldu heralde bir yeri vardı ama anlamadım. Belim harcinde çok şükür iyiyiz. Benim bebeişimde sabahın beşinde çok hareketli oluyor kesin jimnastik filan yapıyor, bakar benim kızım kendine, yogo filanda yapıyor zaten geceleri....

Maşallah benim prensesime. Bugün zaten kocaman olmuş tam 30 haftalık. Kendine dikkat ediyor sporunu yogasını yapıyormuş, zamane kızları ne olacak:)

Canım iyi olmana sevindim. göğsünün altında kesin prensesin eli veya ayağı vardır seni rahatsız eden. yerim ben onun elini ayağını..

Bel ağrısı da senin döneminde normalmiş canım ya. :teselli:Ne yapalım prens ve prensesler için katlanacağız. kendine dikkat et belinin boşluğuna ya küçük bir yastık koy otururken yada koltuğunda iyice destekle canım.

çok sağol yelizzz,sende dikkat ettt kendineee,sandviçleri ihmal etmeeeenaniknanik yarasın efemeeee. Tosun olacak o tosun bak görürsünnnn.

fundacım geçmiş olsun canım...artık ne güzel 30 haftalık oldunuz canım....
kadis yeliz semacım sizler nasılsınız??
aslında bencede burdan konuşmak daha iyi...takip edemiyoruz birbirimizi..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben bi kutu atlamışımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kadişcim, bende de başladı wc problemii. sonlara doğru wcde mi konaklayacağız acaba?
fundacım, bende de hiç keyif yok sanki bütün pozitifliği çekmişler bugün. dövülmüş gibi her yerim ağrıyor. konuşacak halim yok. uyku biraz uykuuuu büütn isteğim buyduuuuu. artık uykudada rahat yok kazık gibi oluyorum. dönemiyorum. zaten ufaklık pıt pıt debelleşiyorr.

yelizcim maaşllah yaa 24 hafatalık büyümüşş kocaman olmuş oğlannn

günaydın nimetcim....yarın cumartesi nasıl olsa.uyursun tatlım...bugün bende çok uykum var bugün gece 2 de yattım sabah 6 da kalktım.akşam olsada eve gitsek valla..
sonunda dün akşam misafirlerim(görümcem) evine döndü dünnn

mavili tabiki seninkide büyüyor evet kutu atlamış maşallah onaaaa........ bizde tam 30 haftalığız bugün çok şükür.....Hepimiz büyüyoruzzzzzzzz

slm kızlar nasılsınız bakalım bebekleriniz nasıl benim kide uyuyor buyutmeye calışıyom darısı başınıza inşalahhhhhhhhhhhh

tatarkızı biz iyiyz canım sen nasılsın miniğin nasılll

tatarımmm, canımmm, nasılsın?? ay inaşşalh kız bizde kavuşalım bebilerimize..
tatar bu sabah sabh aklıma sen geldin. dedimki atara sorayım korse taktımı diyeee. taktın mı sennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…