Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın herkese elif,yeliz,nimet,funda nasılsınız canlarım.fundacım asya yoruyormu annesini ay maşallah ona.elif gözünaydın bak kızın bi kutu daha büyümüş.nimet bende aynıyım ayakta uyuyorum sabahlrı çok kötüyüm yeliz sende durumlar nasıl

bebegim iyi çok şükür korse takmadım ama 5 kilom kaldı bi versem iyi olcak eh birazcıkta gömişim var :)
bende sizi özledim valla giremiyom bu aralar nete misafirim geliyor gelen giden derken bugun kızım da 20 gunluk oldu

İyiyiz canım sen nasılsın? oğluşun ardan nasıl? Karar verdinnmi arda efemi olacak prensin ismi?

tatar senin o kızını mıncıklarım ben yaaaaa,lülülülülülü biz aynıyız gördüğün gibi.Senin keyfin nasıl alışabildinmi kızına. (Nimet benimki 3 gün fazladan büyüdü be hayatım:smiley-cool: )

maşallah tatarkızı kocaman olmuş senin kızın. Ne tatlıdır kimbilir...

Veririsin fazla kilolarını merak etme hem emziriyorsun değilmi? zamanla gider hepsi canım. Darısı bizim başımıza sağlıkla kurtulalım bizde.

fundacım alışmaya calışıyorz birbirimize gundunleri uyuyor geceleri zorlanııyor uyuken
yelizcim alah bi avazda kurtarsın hayırlısıyla inşalah kucagınıza almak bambaşka duygu bide uyyurken seyretmek yokmu nimetcim daha cok uykusuz kalacaz canım uykuuuuuuuuuu

maşallah canım kızına.rabbim hepimize göstersin inşallah o günleri....

çok sağol yelizzz,sende dikkat ettt kendineee,sandviçleri ihmal etmeeeenaniknanik yarasın efemeeee. Tosun olacak o tosun bak görürsünnnn.

yok canım ihmal edermiyim bol peynirli sandviçlerimi:1rolleyes:

bakalım tosun olacakmı efemiz dün gece hareket etmeye başlayınca babamız bu çocuk gece kuşumu olacak yoksa dedi. :)

Bu arada ben şimdiden 6 bardak suyu devirdim.

tatar kızz ne kalmış geriye 5 klilo nedirkii? süpersin valaaaa. maaaşllah kızımızada 20 günlük bir melek. evin neşesi stress topu. ayyy harika bişey bu yaaa bak gitti uyku muykuuu . hele o masum masum fotosu yokmuu gel beni yee diyoo. yerim ben senin atatlı kızınııı

yelizcim aynen canım bende suları lıkır lıkır içiyommm. iyiymiş ama amniyo sıvısı 3 saatte bir değişiyo yaaa. bebişlere daha iyiiiiiiii

kızlar mrb ben de geldım aranıza bebekler her gecen gun buyuyor bır bakmışız dogmuşlarda buyuyolar

Funda sen 30 hafta mi oldun bakiiim klava: Biraz disini sık birlikte doguralim kafamçokkarıştı

yelizcim aynen canım bende suları lıkır lıkır içiyommm. iyiymiş ama amniyo sıvısı 3 saatte bir değişiyo yaaa. bebişlere daha iyiiiiiiii

bende cok su içiyordum ama dogumda ebe suyumu batlatınca senin suyun azmış dedi doktor iyi diyordu hep ama bi sorun olmadı

İyiyiz canım sen nasılsın? oğluşun ardan nasıl? Karar verdinnmi arda efemi olacak prensin ismi?

çok şükür iyiyiz bizde.aslında arda efe olacaktı yelizcim eşimde bende çok beğendik iki ismide ama iş arkadaşım var oda hamile hemen hemen aynıyız onunda oğlu olacakmış oğlunun adını sarp efe koyacakmış gidip gelip herkese söyleye söyleye vazgeçmek durumunda kaldık efe isminden.arda kesin kararımız şimdilik.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…