Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sibelcim hemen panikleme canımcım. bu vakitlerde düzensizmiş hareketeleri zaten. birazcık daha bekle bakalım . olmadı doktora gidersin . hiç üzme kendinii

kızlar benım oglum kımıldamıyor gıbı dunden berı.çok panıkteyım ya

Kimildiyordur da sen hissetmiyorsundur.. icini ferah tut bence. O haftada zaten cok hizli hareketleri hissediliyormus sadece...ben 3-4 gundur cok hissediyorum..
Ama sen her hareketini hissediyordum diyorsan doktoruna git tabi..icin rahat etsin...herkesde farkli tabi.

arkadaslar, bana bi yol gösterin, bana dualar verinki okim......Allah hepimize hayirli haberler versin....

ya kızlar alakasız olcek ama. dün bir arakadaşımın nişanı vardı. bir hatun vardııı. fiizk desen süperr. yüz desen biblo gibii. nasıl kendimi kötü hissettim. ister istemez kcama bakıyommm bakıyomu diyeee.adam bakmıyodu ama içimden şimdi böyle bir karısı olsun ister diye düşündüm. eve gittim. yağlandım kremlendim kremlendim. soğuk suyla masaj yaptım kendime. sanki kurtulabilcem bu selülitlerdenmiş gibi (
sizde de oluştumu selülitt. feciyim yaaa ben yaaaaaaa

bak görüdnmüüü sibelcim çınar süt istiyomuş vermemişin, oda küsmüş tekmelememiş. içince sevindi çocuk :))

Nimeeet...sapittin mi sen?
Selulit vardi artik daha cok var.. o kadar rahatsiz degilim.
Boyle bir karisi olmasini anca isteyebilirler zaten...Bosversene..kocandan da yakisiklisi vardir. o rahatsiz oluyor mu?
Boyke seylerle neden canini bosu bosuna sıkıyosun ki..

Boşversenee sen o kızlarııııı, boş onlar boş, içi koftur onun. Senin için dolu bebiş var bebiş... Kocan benceeeee senin selülitlere bakmıyoo bile, hatta görmüyordurrrr, daha önemli işleri vardır onun naniknanik

ya adamın bişey yaptığı dediği yok zaten hatta gözüne daha s... gözükmeye başlamışım koca göbeğimle ama. kendimce kuruntular iştee.. psikolojim bozuldu galibaaaa. ama ne bileyim çok deforme oldum yaaa

ayyy nimet ne alemsin.hiç öyle şey olurmu sen ondan bir parça taşıyosun onun gözünde ne kadar önemlisin hiç onları düşünmüyormusun.selülitte olur kiloda olur sen yavrunuzu taşıyorsun.boşversene adamın aklına olmayan şeyleri getirme dünür...

canım benim bende cok kendimi kötü hisderdim eşimme cok cirkin oldugumu söylerdim eşimde tam tersi cok güzel oldugummu ayrıcada seksi oldugumu söylerdi belki öylesine söylüyordu ama benim hoşoma giderdi takma canım oluyor böyle şeyler sen dünyanın en güüzel annesisin canım tüm haişlerrrrrrrrrr

kızlar benim göbeğimde hamilelik çizgisi çıkmadıda hepinizde varmı yada herkeste olmayabilirmi.aklıma takıldı.

Bende de çizgi filan yok valla, herkeste olması şart değil heraldee... ya deli gibi dönüyoo benim kızım....ürperiyorum bazennnnnnnŞeniz

ben beyaz tenliyim belki ondandır.herkeste var zannediyordum ben. normal olmasına sevindim.

merhaba arkadaşlarrr

konuşmak için burası daha iyi bence...hem yazdıklarımız silinmiyor...arda birde olsa unutmayalım burayı...

merhaba kızlarr o çizgi bendede var ve çok kalınlaştı bide çok karardı ne var ne yok bajalım sabah bir girdik çıktık kaynatmışınız yinneee :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…