endişelen me uyuyordur birazdaha bekle olmasa gidersin doktorakızlar benım oglum kımıldamıyor gıbı dunden berı.çok panıkteyım ya
asuddd kızzzz sen biraz çabuk büyütsen bebeğide fıundaa beklemesee :)))))))
kızlar benım oglum kımıldamıyor gıbı dunden berı.çok panıkteyım ya
ya kızlar alakasız olcek ama. dün bir arakadaşımın nişanı vardı. bir hatun vardııı. fiizk desen süperr. yüz desen biblo gibii. nasıl kendimi kötü hissettim. ister istemez kcama bakıyommm bakıyomu diyeee.adam bakmıyodu ama içimden şimdi böyle bir karısı olsun ister diye düşündüm. eve gittim. yağlandım kremlendim kremlendim. soğuk suyla masaj yaptım kendime. sanki kurtulabilcem bu selülitlerdenmiş gibi(
sizde de oluştumu selülitt. feciyim yaaa ben yaaaaaaa
ya kızlar alakasız olcek ama. dün bir arakadaşımın nişanı vardı. bir hatun vardııı. fiizk desen süperr. yüz desen biblo gibii. nasıl kendimi kötü hissettim. ister istemez kcama bakıyommm bakıyomu diyeee.adam bakmıyodu ama içimden şimdi böyle bir karısı olsun ister diye düşündüm. eve gittim. yağlandım kremlendim kremlendim. soğuk suyla masaj yaptım kendime. sanki kurtulabilcem bu selülitlerdenmiş gibi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?