Fundacel .!.:bizim kızlarrrr tüm erkeklere taş çıkartır valla.. Benimki yogo yapıyorr, yavaştan başlıyoo birdden kafayı yiyorrrr...a.s
nefinn .!.:iyi yapmışın valla.benimkisi naz ismine karşı bir antipatisi var anlayamadım gitti.baktım olmuyor bende aynısını yaparımnaniknanik
semacım bende çıktı çizgi.bayağıda oldu hemde..
bende kilolu olmaya başladm.üstüme hiçbişey bulamıyorum..karnım daha tam hamile gib değil.göbek gibi duruyo.sabah eşimden ayrı işe gelmek zorunda kaldım.dolmuşa bindim kimse yer bile vermedi...eşimde benimle arada dalga geçiyo koca göbeklisin.kocaman oldun diye..ama hiç alınmıyorum ben.beni kilolu daha çok beğeniyomuş o...
ben evlenmeden önce 45 kiloydum.evlendişğimde 48...hayatımda 50 nin üstüne hi çıkmadım.süper dar elbiseler giyer salına salın agezerdim...
evlendim 52 kilo oldum şimdi 54-55 arası geziniyorum ama hepsi bebek için ne yapalımm
çok esmer tenli değilim canım daha çok buğday tenliyim bennn
elbiselerim bana uzun zamandır olmuyo.benim karnım erken çıkmaya başladı.o koyduğum resmin 2 katı karnım var şu an
semacım ben genlde hissediyorum günde 5-10 kez hareket ediyor...beni unutma burda diyor annesine...semacım bize daha çok erken hissetmek için.gün gelecek uyutmayack tekmeden...
canım senin bünyende benim gibiymiş doğumdan sonra hemen bi kilo takvimi yaparız...veririz kiloları canım benim az kaldı bizimde yolumuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?