Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa benim kızda mide başına kadar geldii funda benimkide tekmeliyooo hani kaburga altı varya oraya sokmuş sanki bacaklarını cimcime vuruyo

hoşbulduk betülcüm vallahi bugün bayağı sıcakkk yanıyoruzzz

kızlar o çizgi bende 2,5 aylıkken oluştu ve gıt gıde koyulasıyor.o çok koyu oldugu zaman dogum yaklaştı demek miş

kıss çok yakın durmaa çarpar sonra hasta olursunn betülcüm sen isim uldunmu kızına

bizim kızlarrrr tüm erkeklere taş çıkartır valla.. Benimki yogo yapıyorr, yavaştan başlıyoo birdden kafayı yiyorrrr...a.s

Fundacel .!.:
bizim kızlarrrr tüm erkeklere taş çıkartır valla.. Benimki yogo yapıyorr, yavaştan başlıyoo birdden kafayı yiyorrrr...a.s

maşallah asyaya ozaman kıss anne karnında yoğoyuda öğrenmişş

betülcümm zeynep naz güzel bence bende iki isim koyucam yezda eylül olcak eylülü ben istiyorum benim eşimde isyemiyo ikinci ismi ama ben eğer yazdırmazsan iki elim yakanda olur dedim ahirette dedi neme lazım sen hamilesin ahın tutar tamam yazdırcamm :)))))))

semacım bende çıktı çizgi.bayağıda oldu hemde..
bende kilolu olmaya başladm.üstüme hiçbişey bulamıyorum..karnım daha tam hamile gib değil.göbek gibi duruyo.sabah eşimden ayrı işe gelmek zorunda kaldım.dolmuşa bindim kimse yer bile vermedi...eşimde benimle arada dalga geçiyo koca göbeklisin.kocaman oldun diye..ama hiç alınmıyorum ben.beni kilolu daha çok beğeniyomuş o...

kızlar dün dayanamadım tartıldım ve hayal kırıklığı yaşadım ya 5 kilo almışım.ben daha 5.ayımdayım hedefim 10 kilo ile tamamlamaktı ama bu gidişle hayal oldu.

nefinn .!.:
iyi yapmışın valla.benimkisi naz ismine karşı bir antipatisi var anlayamadım gitti.baktım olmuyor bende aynısını yaparımnaniknanik

VALLAHİ YAPKIZZZ BAŞKA ÇARESİ YOKSA ENİŞTE YOLA GELİR BELKİ:dance:

üzülme semmacım verirsin doğumdan sonra.kiloyu bu kadar dert etmeyin canım yaaaaaa

elifcim bende çizgi çıkmadı esmer tenlimisin sen?bende 5 kilo almışım karnım bu hafta daha büyüdü gibi eskiler artık olmuyor haftasonu bişeyler almam lazım.benim karnım sadece ortada kavun gibi duruyor.bende hayatımda ilkdefa 60 kiloyu gördüm hala inanamıyorum.

ben evlenmeden önce 45 kiloydum.evlendişğimde 48...hayatımda 50 nin üstüne hi çıkmadım.süper dar elbiseler giyer salına salın agezerdim...
evlendim 52 kilo oldum şimdi 54-55 arası geziniyorum ama hepsi bebek için ne yapalımm
çok esmer tenli değilim canım daha çok buğday tenliyim bennn

elbiselerim bana uzun zamandır olmuyo.benim karnım erken çıkmaya başladı.o koyduğum resmin 2 katı karnım var şu an

bende 54-55 arasıydım boyum uzun olduğu için herkes çok zyıfsın derdi.şimdi yine belli olmuyor çok fazla ama takıntı şişte.ama çabuk veririm ben hiç kilo almazdım çünkü.ruze naz nasıl hareket ediyormu? ben bir hissediyorum bir bişey yok.

semacım ben genlde hissediyorum günde 5-10 kez hareket ediyor...beni unutma burda diyor annesine...semacım bize daha çok erken hissetmek için.gün gelecek uyutmayack tekmeden...
canım senin bünyende benim gibiymiş doğumdan sonra hemen bi kilo takvimi yaparız...veririz kiloları canım benim az kaldı bizimde yolumuzz

umarım betülcüm ben herzaman oynayacak gibi düşünüyorum ama sadece akşamları kıpırdıyor oda bazen.ufak ufak vuruşlar oluyor demekki normal. ay bende tekme yemek istiyorum da biraz aceleciyim sanırım.

benim göbeğimdeki çizgide kalınlaştı ve belirginleşti iyice..

bende hayatımda ilkkez 60 kilo oldum..kalan süreyi en fazla 5 kilo ile tamamlarsam ne mutlu bana..o zaman 12-13 ile kapatabilirim..kızlar size tavsiyem iştahınız çok açıldığı ve doyma hissim kalmadı dediğiniz zaman dikkatli olmanız..beni görenler halla hiç kilo almamışsın diyor..nasıl oluyorsa..bide ultrasonda kızımın boy ve kilo ölçüsü 8 gün ileride gözükmeye başladı geçen aydan beri..bu normalmidir acaba..

evet elif ya az kaldı bizimde.daha dün gibi test yaptığım günler.hiç tekme yemek için sabırsızlıkla bekleyeceğim aklıma gelmezdi.:1rolleyes:inşallah burdan doğum hikayelerimizde paylaşacağımız günleri görürüz canım.bişeyler aldınmı yeğenime?benim oğlumun 3 tane tulumu ve 3 tane çorabı var:sm_cool:

kızlar merak etmeyin artacak ve güçlenecek o tekmeleri,dönmeleri,oynamaları,,karnınız hareket edecek onunla birlikde..napıyor bu kız içeride bu kadar güm güm diye korkuyor insan..ama harikaaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…