evet elif ya az kaldı bizimde.daha dün gibi test yaptığım günler.hiç tekme yemek için sabırsızlıkla bekleyeceğim aklıma gelmezdi.:1rolleyes:inşallah burdan doğum hikayelerimizde paylaşacağımız günleri görürüz canım.bişeyler aldınmı yeğenime?benim oğlumun 3 tane tulumu ve 3 tane çorabı var:sm_cool:
selam mavilim..bende senin gibi bu haftalarda doyma hissimi kaybetmiştim resmen..2 ayda aldım5 kiloyu..sonra farkettim ama..giden gitti artık..şimdi akşamları yarım tabak yemek yanında ekmek 1-2 dilim yiyorum en fazla..meyve ve süt ile kapatıyorum.,,ama sabah hiç kısmıyorum..ekmek,pasta,kek,börek yağlı ve kızartma tüketmemeye yada çok çok az tüketmeye çalışmalıyız..bunlar kalori deposu..
tas gibi neden oluyor acaba.Genelde sirtüstü yatarken uyaninca farkediyorum ondan galiba rahatsiz oluyor :uhm:
Bendede cizgi olusmadi hala. Bebisimide 14 haftadan beri hissediyorum hergecengün daha belirginlesiyor :)
Kizlar geceleri yada cok hareketli olup yoruldugunuzda karniniz sert bir top gibi ortaya toplaniyormu ? Bugece acaipti bir ara uyandim tam ortaya toplanmis tas gibi neden oluyor acaba.Genelde sirtüstü yatarken uyaninca farkediyorum ondan galiba rahatsiz oluyor :uhm:
O tas gibi olan gaz..Yani benimki oyleymis...Doktor bana oyle demisti...Gaz giderici aldim simdi daha iyiyim..Kullanmadigim zaman oyle tas kesiliyo..Yuruyunce, yorulunca vs.
21. haftadan itibaren az az gazla bebegimin hareketini ayirdetmeye basladim. Daha onceden hissetmiyordum direkt gazdi benim. son 3-4 gundur daha fazla hissediyorum.
Cizgi de 4. ay cikti..gittikce belirginlesiyor.
Ben herseyi gec yasiyorum galiba...
Senin kacinci cocuk..2. cocuk da 16. haftadan sonra hissedebilen var diyolardi. Sen maasallah 14 de hissetmeye baslamisin
nefin bende hep öyle yatıyorum sol tarafıma (laf aramızda aslında nefret ederdim çok zor oluyor ama) bacaklarımın arasına da bir yastık koyuyorum hem o yastık benim bilmeden yüzüstü falan yatmama da engel oluyor. ama bu yatış pozisyonu sırtımı çok fazla ağrıtıyor.
asud bende senin gibi herşeyi geriden takip ediyorum bebeğin hareketlerini bile tam olarak 2 gün önce falan hissettim. Korkmaya başlamıştım benim oğlumda acaba allah korusun bir sakatlıkmı var diye. Bunun dışında aşermiyorum, fazla kilo almadım, göğüslerimde hala bir değişiklik yok, bahsedilen o çizgi öyle çok belli değil. şaşırıyorum öyle erkenden bazı şeyleri yaşayanları duyunca.
Yeliz'cim yuz ustu yatmaya alisiksaniz bunu tercih edin diyolar genelde..Aslinda nasil rahatsak oyle yatacakmisiz, bebek kendine uygun pozisyonu ayarlarmis. Sirt agrisini cekme derim..Kalici birsey birakmasin.
Allah korusun...Ben de heveslenip gaz hareketlerini bebek sanmistim..ama doktorum cok acik, cok net anlatti..Tamam dedim bekledim..simdi hissediyorum..Hatta gazla ayirdedebiliyorum :) Ne yalan soyleyim ben de cok sasiriyorum...
O cizgi de herkes de cikmazmis zaten...Bende yeni yeni koyulasiyor. Sen de ciktigina gore teninin durumuna gore koyulasir...
Onemli olan saglikli olsunlar da...gerisini bosverelim di mi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?