Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar yüzüstü yatılırmı hiçççç.karnımız ezilir ve sıkışır,ağrır..kim yatıyor yüzüstü.

Gobekten gobege degisiyo sanirim...Alisik olanlar yastik yardimiyla yuzustu yatiyor. Ben yatamiyorum. Zaten benim iyice buyuyecek, ilerde de hic yatamazdim. benim belim rahatsiz, sola yatardim hep oyle devam ediyorum..

Yeliz ugrascaklar tabi..sen nelerle ugrasiyon bak...Benim bi ciglik atiyorum esim alisti, bacagimi geriyo..(kramp cok giriyo da) cok komik oluyor..ben ciglikla aciyla uyaniyorum, o arada esimde dogrulup bacagimi geriyo :) otomatige bagladik...

ama fundacım insanı o olur bu olur diye korkutuyorlar insanın içi rahat etmiyor bu sefer. sen nasıl yatıyorsun?

ben yatamıyorum yelizzzzz kafamçokkarıştı sağ sol orta bişeyler yapıyorummmm zaten bakmışım sabah olmuş, ama sol olmasına özen göstermeye çalışıyorummmm:a015:

ay çok komiksin adus alemsin ya. demek otomatiğe bağladınız. belli zaman sonra bizde öyle oluruz herhalde ama benim kramp girince sesim bile çıkmıyor sadece eşimi cimcikleyerek falan uyandırıyorum, o da şaşırıyor önce sonra anlıyor ben bağıramıyorum bile.

Hele ilkinde bilmeden kramp giren yeri bir sıktı tabi sesi çıkmayan ben bir çığlık attım gece yarısı komşular dayak yediğimi falan düşünmüştür herhalde.

sizde gene iyiymiş yanii bizdede eşim çığlıkla uyanıyoo onun bacağına kramp giriyoo. annecim annecim diye bağrınıyoo. onu sakinleştiren ve bacağını geren benim. hangimiz hamile ben şaşırdım valaa. aşeren oo. ayakalrım çok ağrıyo sırtım ağrıyo diye masaj yaptıran oo. bu işte bir terslik var ama neee

bende de kahverengi çicgi bayağ bi belirgin hatta gögüslerimde bayağ kahverengi oldu. hatta. göbeğimin altında kan toplanmış gibi izler var. çatlakları sölemiyorum bile kırmızı kırmızı yukarı dallanmış çizgiler.

bende sırtüstü yatmaya alışkın olduğumdan kaızk gibi kalıyorum geceleri. bir türlü doğru dürüst uyayaymıyorum. sürekli bide wc derdi var.

yav sen buna çok yüz vermişsin yavvv ne ooo yaaaaaa. alla allaa alemsiniz heeee:sm_confused:

kızlar rahat ettiğiniz şekilde yatın.bana doktorum sen rahat edersen bebek de rahat eder dedi.o kendi yerini yapıyormuş içerde..o yüzden rahat etmeye bakın.allahın izniyle hiçbişey olmaz yavrularımıza.valla ben kocama sarılıp yatıyorummm

Bence de cok yuz vermisin...Ben asla masaj yapmam bu halde walla..o bana yapsin.. sen de naz yap az :)

hiç becerememki naz yapmayıı. alışık değil bide adam nazlanmama. cinslik bende yahuu. beceriksizim beceriksiz.

nimetcim yavaş yavaş bırak sen bu işi.birden kesemzsin.yavaş yavaş artık yapamadığını zorlandığını söyleye söyleye bırak.iyice başına kalack bu adam senin

gerçekten nimet o ne öyle tamam kramp elinde olan birşey değil ama aşermeler, masajlar falan aşırı.

sen elifin dediği gibi kes yavaş yavaş valla bak iki bebek birden bakarsın doğumdan sonra.

funda sorma bende berbat haldeyim eşim izin al gelip seni alayım diyor ama öyle zırt pırt da çıkılmıyorki bir de böyle töleransları sonralara saklamak istiyorum daha ağırlaşınca alırım diye.

ama nefes alamıyorum sanki belliki dışarısı berbat sıcak...

kızlar benim bacaklarım çok ağrıyor ya ne iyi gelir bir fikri olab varmı?

dizlerimden aşağısı romatizma ağrısı olur ya hani aynen öyle acaip oldu zor yürüyorum bugün

sıcaklardan mı acaba?
şişmiş olabilirler benimkide şişti ve ince ince sızlıyor. ama beni rahatsız ediyor. biraz bacaklarını uzatma imkanın varmı?
hatta evdeysen soğuk su tut bacaklarına ve yukarı uzat. iyi gelecektir.

yelizcim bende şişlik yok şimdilik,malesef çalışıyorum ama aldım bir tabure masamın yanına uzattım herkes garip garip bakıyor ama umrumda değil fena bir ağrı bu,uzatmak iyi fikir biraz hafifledi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…