Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kusura bakmazsınız size bişey soracağım.
sizde bi gün ishal bi gün kabız bi gün normal oluyor musunuz birde
büyük tuvaletinizin rengi çok koyumu

elifcim koyu renkli olmasının sebebi aldığın demir ilacı bak içtiğin ilacın prospekdüsünü okursan göreceksin.

benimde malesef öyle düzensiz oluyor. nedenini bende anlayamadım. yediklerimizle mi alakalı acaba?

elifcim ilaçların etkisinden olabilir belki.yeliz dediği gibi yediklermizde etkiliyor olablir.
ilaç olarakta
ben gynoferon (demir ilacı),megadyn (vitamin) calcımax d3 (kalsiyum) kullanıyorum.demir ilacını sabah aç karnına,vitamini tok öğlene doğru,kalsiyumuda gün aşırı içiyorum(kalsiyumu arada atlıyorum tadı hoşuma gitmiyorda)

bende gün de bir vitamin olarak elevit içiyorum akşam yatarken
demir ilacı da öğlen yemeğinden iki saat sonra gyno ferro sanol içiyorum başka bişey içmiyorum.
içim rahatladı kızlar sağolun

bazı kadınlarda demir oranı yeterli oluyormuş nefin.o zaman ilaç vermiyor muş doktorlaaa

pilav tencerisi al süsü eşyası al pasta al bilmem başka ne olur tabak çanak al...nevresim takımı la

Yok canim gaz degil resmen rehim top gibi oluyor. Gündüzleri asagida hissediyorum ama dedigim gibi gece uyaninca bazen tam ortada bir tepecik olusmus. Oturuyormu ne gececi olacak yaramaz :))
kramplar icin magnesyum alin kizlar cok fayda ediyor.

A evet benim ikinci bebisim o yüzden cabuk hissettim galiba aradan 10 yil gecti ama yinede . Birde ilkindede 16. haftadada hissetmistim kelebek gibi daha zaten ama ayirtedebiliyorum.

günaydın kızlar hepinize.bütün anne ve bebişlerini öpüyorum.hepinize iyi haftasonları diliyorummmmmm

günaydın elifcim nasılsın bakalım ruze naz nasıll ayyy teyzesi yer onuuu yaaa benim kızz gece durmadı yerinde teyzesi pır pır attımı döndümü anlamadımm vallahi:teytey:

cumartesi çalışmakta çekilmiyo yaa eliff (((

Kızlar selam, oğlum sıcaktan huzursuz, uyumuyo, şimdi biraz uyuyo ama her an tetikteyim, belli olmuyo, dalmış gibi görünüyo, bi saniye sonra ağlıyo numaracı oğlum:) O yüzden siteye girmemle çıkmam bir oluyo. Sıcaklar bi bitseydi!

kız özüm oğluşuna selamlarrrrrrrrrr...doğan büyüyor benimde az kaldıııııııııı

Güldencim az kalmış hakkaten senin, sanki daha var gibiydi, zaman ne çabuk geçiyo. Benim oğluşum da 19 günlük oldu teyzesi.

Ay Yerim Onu Ben Maşallaaaahhh Cnmm...kimbilir Anne Olmak Ne Kadar Da Güzeldirrrrrr Yaaaa.allah Herkese Nasip Etsin...emiyomuuu

Amin canım, anne olmak olağanüstü bi duygu, hamileliği hiç yaşamamış gibiyim, alıştım da anneliğe. Emiyo oğluşum teyzesi, hatta meme hep ağzında olsa ondan mutlusu olmayacak.

Maşallah Maşaallah Emsin Annesiiiii Oğluşun.bende De Sivilar Aka Aka Kalmicak Gibi Bi His Var

Geçen arkadaşlar geldiler bebek görmeye, tam çıkıyodum yanlarına, aynaya baktım önce, ne göreyim, bluzumun iki tarafı da ıslak, sütüm akmış, çıksam öylece baya komik olacaktım.

Canim Nazar Değer Bana Bile şimdiden Diyolar Hemen üstünü Değiştir Diyeeeee.dilini Isirrr

ben iyiyim kadiscim.allaha çok şükür.sen de iyisin bende yerim senin kızını ya. fıstığım benim..ben şimdilik rahatım bakalım çok hareketli değil benim kızım.ama akşam üzeri ve akşamları inanılmaz hareketli kendini çok hissettiriyo.gerçekten çok güzel bi duyguymuş.biz artık çok alıştık birbirimize...bugün ona ciciler almaya gideceğiz babasıyla..
valla kadiscim bizde çalışıyoruz maalesef cumartesi günleri.allahtan yarım gün bu sıcaklarda insanın hiçbişey yapası gelmiyooo:icecream:

Evet Elifcim Yaa Allah Yardim Etsin Bizlere Vallahi Zor Daha Ağustos Ayi Var Bakalim Hayirlisi Olsun:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…