Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepinize günaydın arkadaşlar, hepinizin günü serin ve huzurlu geçsin. Kolay gelsinnnnna.s.

günaydınlar herkese... Annelerimiz bebişlerimiz nasıllar bakalım...

mavili iyiym hayatım, ama geceleri uyuyamıyorum ben. Bu yüzden inanılmaz uykum var şu an. Hafta sonuda çok sıcaktı. Zor geçti anlaıyacağın. Başka bişey yok bide benim iştahım çok azaldı ya hiç birşey yiyesim yok fisfisfis Bunlar kötüye alametmi ki?

Bende Hiç Uyuyamadim Canim Sicaktan O Kadar Bunaldim Ki Gözüme Uyku Girmedi Valla..kötüye Yorma Canim Benim..içine Ferah Tut
Sevarcim Ben Iyiyim Canim Sen Nasilsin?

günaydın kızlar, bu sıcaklar naısl geçer. isilik oldum yaaa. sabah akşam duş alıyorum. kabardım resmen yaaa.. ben de geceleri artık uyuyamıyorum. bide sabah sabah iş yeirnden bi gerizekalı yanıma oturdu bayan yanına oturuyorsun usturuplu otur be adam. zaten belimden rahat oturamıyorum iyice cam kenarını sıkıştım yaaaa. bişey desem iyerinde huzursuzluk çıkacak. 2 saatlik yolu iki büklüm değmöeyecem diye geldim yaaa. delirdim. odama bi giridm 3 kova boya yere dökülmüş her taraf mavii boya . vıcık vıcık. sabah sabah tam yol stres başladım yanii. oof yaaaaaaaaaaa

Ah Nimetcim Sicaklardsan Bende Muzdaribim.evde Durmak Işkence Gerçekten....büro Yine Serin Oluyor Evde Ve Yolda Hiç çekilmiyor...
Sabah Sabah Seni Yine Sinir Etmişler Canim Benim.bi Elini Yüzünü Yika...bi Güzel Kahvalti Yap Hadi Canim Benimmm

günaydın kızlar.

Evet bu sıcaklar çok kötü. Çalışmak ise eziyet. Elifcim evde hiç değilse biraz uyursun duş alırsın bol bol dinlenirsin. Ama işyerinde bunalıyorsun. Bazen ben nefes alamıyorum sanki. Klima da iyi değil biliyorsun. Mikrop saçıyor durmadan.

Nimetcim güne kötü başlamışsın ama moralini bozma canım pozitif düşün sürekli. Bebeklerimiz iyi olsun da...Gerisini boşver...

Yelizcim Dün Iki Kere Duş Aldim Ve Tam 3 Kere Ayri Ayri Uyudum Ama O Kadar Sicakti Ki Ter Içinde Uyandim.klima Zararli Biliyorum Ama Ben Duramiyorum Kilmayi Açmadan...bayilirim Yoksa...
Sen Nasilsin Canim..efemiz Nasill

Günaydın kızlar.Mavili sen hareket hissetmeye başlamıştın yanlış hatırlamıyosam mesela bugün hissediyosun ertesi gün hiç hissetmediğin oluyomu,ben cumartesi günü baya hissettim ama pazar hiç bişi hissedemedimde merak ettim:uhm::uhm:

normaldir kıslar takılmayın fazla 20 de net hissetmeye başlarsınız.ne kadar acelecisiniz...bekleyin birazcıkın.bugünleri de arayacaksınızzzzz

valla orası öyledir mutlaka ama yaşadığını hissetmek istiyosun güldencim sen aynı yoldan geçmedinmiki biliyorum artık çok bunaldın ama başlarda güzel oluyodur heralde hissetmek.Buarada bu sıcaklarda Allah kolaylık versin canım

saol cnm.ama ben de 18. haftada pıt pıt diye sekmesini hissediyodum.20 de daha netti.bazen de hiç hissedemiyodum.

betülcüm aynen valla bide sular kesilirsee tam yanarız en azından girip çıkıp duş alıyoruz.
bu arada dün kızımın yatağını ve şifonyerini aldık.krem rengi, sadece bazı yerleri pembe. şu büyüyen versiyonlardan aldık.

kelebecim ben çok hissediyorum hiç aksamıyor hergün hissettiriyor.genelde hep aynı yerlerden hissediyorum....herkes de farklıdır belki canım...cumartesi çok hissettim dün de öyle bugün şimdilik iki kere ama ben en çok akşamları hissediyorummm

nimetcim hayırlı olsun canım güle güle kullansın kızımız.ben daha hiçbişey almadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…