Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende Hiç Uyuyamadim Canim Sicaktan O Kadar Bunaldim Ki Gözüme Uyku Girmedi Valla..kötüye Yorma Canim Benim..içine Ferah Tut
Sevarcim Ben Iyiyim Canim Sen Nasilsin?

canım bende iyiyim çok şükür ama sıcaklarla mücadele ediyoruz. uyumakta zorluk çekiyorum baya. işyerindede çalışmak çok zor oluyor canım. işte böyle elifcim

sevarcımm sende hissediyor musun canım kızını

canım ya hissediyorum galiba ama genede tam olarak anlayamıyorum bağırsaklarımın hareketlerimi acaba diyorum. ama her gün değil. ve günün her saati değil hissettiklerimde. sanki böyle içeriden birşey vuruyor gibi hissediyorum canım. sen hissediyorsun değilmi. peki hissettiğin şey neye benziyor nasıl tarif edersin hissettiğini

saolun kızlar,
betülcüm onuda düşünen anneanne ve dede zaten, babanın biey alacağı yok :))

baba suratına bile bakmadı kızına nasıl bişey alınıyor diyee.

resmen tekme atıyor gibi canım ya.bağırsak hareketi değil ben eminim canım...hep aynı yerlerden çok güzel bişey yaa.......eşim çok üzülüyor o hissedemediği için.gözümün içine bakıyor söyleyeyim de o da hissetsin diye elini koyup da ama o kadar....

Selam millet, geelddiim ben de. Bebişler nasıllar acaba? Benimki sıcaktan bunalıyo teyzeleri...

özümcüm hoşgeldin canım sıcakta kocaman insanlar biz duramıyoruz o minik nasıl dayansın...oy yerim ben onu yyyaaa..sen nasılsın canımmm

Canım iyiyim toparlandım, sıcaklar fena ama...

allah iyilik versin canım sıcaklarda evde hiç durulmuyor vallaaa

özzzz 3 haftalık oldu bile maşaalah dışarı çıkardın mı hiçççççç

slm kızlarrrr bende dün giremitorum artık yerime yeni eleman geldi ona işi öğretmekle meşgulüm sanırım artık sık girmeiycem hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakınn

günaydın kadiscim.sonunda rahatladın desene. ne güzel.benim hala yardımcım gelmedi sanırım bu ay içinde gelecek bende rahatlayacağım....yezdamız nasılll.ne yapıyorsun canım bu sıcaklardaaa

herkese günaydınlar.....

sende kendine iii bak kadişçim...günaydınlarrrrrr

ben de dedim kaldır diyeeee.valla ben de oğlun gibi maviş gözlü ve açık tenliydim reklamlardan falan istemişler babam olmaz nazar değer demiş..bi gün nazardan çatlıyomuşum.bence hemen kaldır resmi yada küçült...

Selam arkadaşlar

Egemencim nasılsın. Görüşemedik ne zmandır. NAsıl bebekde sende iyimisin bakalım.

Iyiyim Cnm Geçmiş Olsun.ayni Ağrilar Bende De Var.normal Saniyorum.orada özellikle Kalkmam Bile Zorlaşti.yarin Nst Gircem.bizde çok Hareketliyiz Korkum Ondan Cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…