Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hala hareket edecek yer bulabiliyor demekki bebeşin ne güzel. Benim kızım o kadar hareketli değil. Daha doğrusu bir kaç hafta öncekine göre hareketlerinde değişiklikler oldu. Artık eliyle mi yoksa ayağı ile mi tekmeliyor anlayabiliyorum. Ağrılar sanırım doğuma hazırlık yapıyor vücut ondan ama yine de insan telaşlanıyor işte.

Evet Cnm Bende El Ayak Kafa Popo Anliyorum...ama Allttaki Baski ötü Bide Içim Aciyo Bazen Anlayamiyorum Yani...

Kızlar bir şey sormak istiyorum size. Bebeğinizin kıyafetleri ve eşyaları için hangi deterjanı kullanıyorsunuz yada kullanmayı düşünüyorsunuz.

Çok fazla çeşit yok gerçi piyasada ama yine de en iyisi hangisi. Bu hafta sonu temizlik mazlemeleri alışverişine çıkıcam. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hiç sorma egemencim. Yatakta bide sağdan sola dönerken o baskıyı hissediyorum. Dün gece hem çok sıcaktı hemde o ağrı doğru düzgün uyuyamadım valla.

Sen Nst Girdinmi Cnm.ben Yarin Gircem Sanci çok çikarsa Hemen Alirsa Diye Korkuyorum Bende

NST ye 1 ay önce girmiştim. Bebek 1 gün boyunca hiç hareket etmedi onun için almışlardı. Hatta beni yalanı çıkartıp yarım saat içinde 16 kere hareket etmişti sıpa. Sanmıyorum bu kadar erken alacaklarını. NST de sadece kalp atışlarına bakıyorlar. Aslında geçtiğimiz hafta doktorumun alması gerekiyodu NST ye beni. Kordon dolanması var dedi ama NST yapmadı. Bu saatten sonra doktor değiştimek zor olacak benim için.

Ama alalım derlerse çabul karar verme canım. Şu anda çok ufak çünkü.

ben bebeğimin çamaşırları için sabun tozu kullanıyorum "el içinde var makine içinde çok memnunum bebeğimin çamaşırlarını yumuşacık yapıyor tavsiye ederim canım.

Sohbete Gelsene Yukariya Bak
Ben Ordayim Istersen.nerde Oturuyon.dr Dolu Takilmaaaaaa

merhaba allah insallah bir sesle kurtarsin sizleri ilk dogumunuz olacak dimi

Bende Yumoş Bebeğim Ve Ben Bidse Hacişakir Granüllü Sabun Matik Için

ben geçtim kızlar hadi bakalım nerde kalmıştıkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…