Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annnnnnnnnaaaaaaa hepsi bende önce geçmiş şunlara bak

kızlar iç çamaşırları sizide sıkıyor muben dün kendime bi tane hamile için çamaşır aldım ama çok çirkin bişey yaaaaaa

herkese kocaman merhabalarrrrrr....
burası sohbet için daha iyi..yazılar kalıcı ve karışmıyor.

ayak şişmeleri bendede gün aşırı artıyor..ayakkabı no 38 .şimdi 39 küçük oldu... oluyor ..
sabah topuklarımın üstüne basınca kemiklerim sızlıyor..akşamları tuzlu su ve 30 dk yukarı uzatmak iyi geliyor..ertesi gün yine aynııııııı..

yok daha girmedim nefincim 15 ağustos da randevum var sanırım o zaman girerim

iç çamasırım koleksiyonu yapıyom artık..en son aldıklarımda küçüldü..bu hafta daha genişini alcam mecburen..

hoşgeldin elfidam....canım ben her an taşınabilirim .kardelen mahallesine ev bakmaya gidiyorum bugün eşimle...daha büyük bi eve çıkacağızzz

hoşgeldin elfidam....canım ben her an taşınabilirim .kardelen mahallesine ev bakmaya gidiyorum bugün eşimle...daha büyük bi eve çıkacağızzz

hadi hayırlısı mavilim..kiralar çok pahalıııı..taşınmaya kesin kararlıysan şimdi en uygun zaman..gebelik ilerledikçe zor olur..neyse yine batıkentte olacaksın..

evet canım genişliyoruz sığmıyoruz zaten eve.yakında zam var 2+1 küçücük yapılı olmayan evi 450 yapacaklar...bi ev buldum süper 400 ytl sabihi de eşimin arkadaşı belki 350 ye verir 3+1 süper full yapılı.inşallah olur da hemen taşınırım yaaa...dua edin kızlarrrr

ankarada ateş pahası evler istenbul kadar yoktur ama batıkentin geneli 400-450 lüks semtler 600-700 yerne göre değişiyrrr

mavilim pahalı oturuyorsun..benim evsahibim pek anlamıyor kira işlerden..biz 2.senemiz 280 veriyoruz..öyle yapılı değil tabi..yapılı 3+1 evi 400 ytl ye bulduysan kaçırma derim..kombiliyse ısınma biraz pahalı olur ..en kötü ayda 200 yakman gerekir..bebekde var artık...

inşallah hayırlısı ile olur mavilim..allah gönlünüze göre versin..bebeğinizle rahat rahat oturursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…