Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şu an 370 veriyoruz canım yaaa.....10 lira bina 20 lira site 85 lira da yakıt aidatı var.sen çok iyi oturuyomuşsun.benim eşim 4 senedir o evde oturuyo üstelik ya.evet ben bunu duydum ya kesin çıkmam lazım bu evden...olsun yakarım 200 ytl.o küçücük evde oturmaktansaa

amin canım bugün gideriz sanırım bakmaya bi aksilik olmazsa.yarın haber verirm inşalahhhhhh

valla cennet vatanda yaşıyoruz desene burda kiralar çok uygun havuzlu villlalar 400ytl kiralı:teytey:

valla cennet vatanda yaşıyoruz desene burda kiralar çok uygun havuzlu villlalar 400ytl kiralı:teytey:
sizin oralar gerçekten ucuzmuş canım.büyük şehirler böyle oluyoo
canım burda da var dublexler ama ısınma problemi var.

ben sakaryanın sapanca ilçesindeyim havuzlu sitelerde de fiyatlar böyle burda ama doğalgaz henüz teşrif etmedi,Allah sizede kendi evinizde oturmayı nasip etsin işallah ne zordur şimdi ev taşımak:1no2:

sorma canım ya hamile hamile.teyzemleri çağırırm artık yardım ederler bana
yeterki çıkayım hayırlısı ile şu evden..
amin inşallah benimde bi gün kendi evim olur da kurtuurum

evet ya şimdi ilk takvim yaptığım zaman geldi aklıma böle minikti benim oğlumdaa.s

mavilim doktoruna devam edecekmisin..hastanelerde kalabalık müthiş azalmış..
eşim randevu almaya gitmişti..gerek yok diye alamamış..o kadar sakinmiş..ben 16 sında gideceğim..32.hafta doluyor inş.

benimki 3 haftalıktı bu kadar bile yoktu kelebek.
nefincim istanbul hayat zaten çok pahalııııı ankara biraz daha iyi sizden ama yüksek olan yerler burda da var

evet yaaaaa..takvimlerimiz ilerlesin diye az saymadık günleri,haftaları,,inşallah rabbim herkesi,hepimiz,tamamına erdirsin..bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza alacağımız günlere az kaldı..ben nasıl heyecanlıyım anlatamam..takvimlerimiz birbirimize çok yakın..

mavilim doktoruna devam edecekmisin..hastanelerde kalabalık müthiş azalmış..
eşim randevu almaya gitmişti..gerek yok diye alamamış..o kadar sakinmiş..ben 16 sında gideceğim..32.hafta doluyor inş.

canım ben ulus hastanesinede doğuma kara verdim 400 ytl ye.özel doktoru da bırakmayacağım canımmmm.eşim zaten doğum için1000 ytl ayırmıştı.o yüzden gerek kalmadı doktoru bırakmaya.ama doktoru değiştirdim canım...geçn bende 3 lü tarama için gittim kimse yoktu büyük doğumda....sen nereye devam edeceksin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…