E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
- #3.181
yerim ben sizin çıtırlarınızııııııııııı
Selam Kizlar Maşallah Keyifler Iyi Sanirim.bebişlerde Iyidir Inşallah.elifcim Dilerim Gönlüne Göre Bir Ev Bulursun.
yok canım nerdeeee..bi isim bulamadık kızımıza..babası bulduklarımızı beğenmiyor..beklemdeyiz..babamızın isim bulmaya niyetide yok..bulamıyormuş da.
mavilim ben zübeyde hanıma devam edeceğim..yengem orda 25 yıllık ebe hemşire biliyorsun..doktorlarıda tanıyor..çok şükür gebeliğim normal geçti..
hem doktorları daha tecrübeli..herşeyin hayırlısı tabiki...
inşallah semacım canım benim...senin ardan nasıl bakalım.tekmeliyor mu annesinnnii
EVET ELİFCİM BU HAFTA DAHA NETLEŞTİ GİBİ HAREKETLERİ.ARADA CANI İSTERSE AMA DAHA ÇOK AKŞAMLARI HİSSEDİYORUM.İŞ YOĞUNLUĞUNDAN SANIRIM ÇOK ANLAMIYORUM.PRENSESİM NASIL HAREKETLİMİ.KIZLAR SANIRIM DAHA HAREKETLİ.GÖRDÜĞÜM BÜTÜN KIZ BEBİŞLER MAŞALLAH HABİRE OYNUYORDA.:teytey:
semacım evet ben hala hissedemiyorum arada bişiler oluyo ama daha net değil bak maviliyle neredeyse aynı zamandayız ama o çok net hissediyomuş bide benim oğlum başından beri hep bir hafta önden gidiyordu aslında daha büyük olması lazım aam neden hissedemiyorum bilmiyorum
Kelebekcim daha oğluşun küçük ama telaşlanma her bebek aynı olmaz hem sadece güçlü olan hareketleri hissedersin.ben 20.haftamdayım daha yeni yeni hareketleri daha net algılanıyor oda akşamları uzanınca hissediyorum.sendede 1-2 haftaya kadar başlar canım.bide zayıfsan daha net hissedersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?