Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yerim ben sizin çıtırlarınızııııııııııı

az kalmış canım bebeğini görmeye...benim kzım tekmeliyo maşallah.beni mesaim bitiyo canım az kaldııı

Selam Kizlar Maşallah Keyifler Iyi Sanirim.bebişlerde Iyidir Inşallah.elifcim Dilerim Gönlüne Göre Bir Ev Bulursun.

şimdi kalp atışıda duyulacak kadar olmuştur.Ben 8. haftadan sora 12. haftada gittim aradaki fark nekadar fazlaydı demi kızlar ya şook olmuştum,şimdi ne alemde acaba bebişim ya görmeyi çok istiyorumsenağlama

mavilim ben zübeyde hanıma devam edeceğim..yengem orda 25 yıllık ebe hemşire biliyorsun..doktorlarıda tanıyor..çok şükür gebeliğim normal geçti..
hem doktorları daha tecrübeli..herşeyin hayırlısı tabiki...

yok canım nerdeeee..bi isim bulamadık kızımıza..babası bulduklarımızı beğenmiyor..beklemdeyiz..babamızın isim bulmaya niyetide yok..bulamıyormuş da.

elifdam Ebrar ismi ve anlamıda çok güzel,benim eşimde bi türlü isim beğenmiyo ya napıcam bilmiyorum

ben o hastaneden kaçacak yer arıyorum biliyorsun....allahım beni düşürmesin tekrar.. bi tanıdığının olması çok öenmli bişey...çok yardımcı olur sana...benim öyle bi avantajım yok maalesef..

kızlar benim mesai bitti.hepinizi ve bebeklerinizi çok öpüyorum allaha emanet olunnnn.eve bakmaya gidiyoruz yarın sabah haber veririm

sende takılma oram bozuldu buram bozuldu diye.hamişiz şunun şurasında can taşıyoruzzzzz...mavili

inşallah semacım canım benim...senin ardan nasıl bakalım.tekmeliyor mu annesinnnii

EVET ELİFCİM BU HAFTA DAHA NETLEŞTİ GİBİ HAREKETLERİ.ARADA CANI İSTERSE AMA DAHA ÇOK AKŞAMLARI HİSSEDİYORUM.İŞ YOĞUNLUĞUNDAN SANIRIM ÇOK ANLAMIYORUM.PRENSESİM NASIL HAREKETLİMİ.KIZLAR SANIRIM DAHA HAREKETLİ.GÖRDÜĞÜM BÜTÜN KIZ BEBİŞLER MAŞALLAH HABİRE OYNUYORDA.:teytey:

hayırlısı mavilim..iyi akşamlar sana..yarın haber edersin gelişmeleri

semacım evet ben hala hissedemiyorum arada bişiler oluyo ama daha net değil bak maviliyle neredeyse aynı zamandayız ama o çok net hissediyomuş bide benim oğlum başından beri hep bir hafta önden gidiyordu aslında daha büyük olması lazım aam neden hissedemiyorum bilmiyorum

Kelebekcim daha oğluşun küçük ama telaşlanma her bebek aynı olmaz hem sadece güçlü olan hareketleri hissedersin.ben 20.haftamdayım daha yeni yeni hareketleri daha net algılanıyor oda akşamları uzanınca hissediyorum.sendede 1-2 haftaya kadar başlar canım.bide zayıfsan daha net hissedersin.

Allah bağışlasın tatarcım benimde arkasını kız getirsin şimdiden aklım ikincide:))

haklısın semacım ben evham yapıyorum ya da sabırsızlanıyorum heralde beklicez bakalım buarada benim eşimde arda ismini istiyo ama heralde Taha Arda olacak :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…