Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydın ben 6 haftalık hamileyim bebegiminn hareketlerini ne zaman hissetmeye baslarım

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah?shannon öncelikle hayırlı olsun.ben 20.haftamdayım daha yeni yeni hissetmeye başladım.18 de bikaçkere başlamıştı hareketler ama herkeste aynı olmaz.ilk gebelikte 22.haftaya kadar bile hissedilmeyebilir.daha var canım hissetmenesabırlı ol ve kendine çok dikkat et ilk üç ay çok önemli.

shanon amma acelecisin dur dahaaaa, 20 ye kadar yolun varrr. hem takvimini yapp takip edersin kendiniii

fundacım naber? görüşemiyoruz yoğunsun demi sendee. bende gitmeden toparlamya çalışıyorum ortalığı. bak sen fıstığaaa bak sen cadıyaa yerim ben onun poposunu beeeee. benimki pek uslu hanfendi olcek öleee boyna kafa hareketi yapıyo kendi kendine konuşuyomu neee. ayaklarıyla pek bbişey yaptığı yok tembel olcek galibaaa

evet biliyorum cok erken ama sabırsızlanıyorum.hamilelik haftalarını gösteren takvimleri nasıl yapıyorsunuz .bana yardımcı olursanız sevinirim

iyiyin dünürüm sen nasılsın.funda,nimet maşallah kızlarınıza ya nazar değmesin.eee nimet kimin gelini o tabi öyle uslu hanfendi olacak.bu sıcaklar çok fena gece uyuyamıyorum ne güzel sizin izinlere az kaldı kızlar.

shonan bizlerden birinin takviminin üstüne tıklaaa. açılan sayfada pregnancy tickersa bas. son adet tarihini yaz. sonra şeklini şemalini seç. sonra şekil şemalin yanındaki get tickera basss sonra yes get my ticker diye bişey var ona bas. sonra kodlar çıkıyor. kendi kontrol panelindeki iömza kısmına kodu kopyala yapıştır

nimetcim ne var ne yok, sen izne ayrılıcan galiba, ben devam edicem inşallah,evet biraz yoğun.sıkılıyorum artık, daralıyorum yanii.zaten gerçketen zorlaşıyorda bazı şeyler, sen nasılsın ne var ne yok

saol semacımmm yaaa bende uyuyamıyorum. dün akşam duş alıp yattım 1 sat uyumuşum eşim yatağa gelmi beni uyandırmamk için sessiz sessiz yatmaya çalışırken gene uyandım sonra uyu uyabilirsennn.

ay bide kızmzı gördüm gene rüyamda bateri çalıyordu velet yaaa. boncuk boncuk gözleri vardı gülücükler atıyorduu. ama poposunun üstünde duramıyordu yıkılıyordu yanaa bateri çalarken çok komiktiiiii.

bide 3 tane allah arapça yazılı kolye ucu alıyorum biri kardeime brii kızıma biride banaymışşş. ilginç değilmii

fundacım benim iş fiizksel ağırlıklı olduğu için çok yoruyo beni. boya kokuları içinde hala ağır kaldır kondur. bide 2 satte eve git gel ev iş çok uzak. klima yok ter içinde kalıyorum. eşim ne kendini ne çocuğu tehlikeye at dedi. bende istiyodum çalışmak ama, ben 2 ay daha daha dayanamam gibi egliyor o yüzden ağustos 15 gibi işte çıakrım izne

:sm_cool:günaydın kızlar ben geldim....biz evi tuttukkkk...çok mutluyummmmm:teytey::dance::dance:

Hayra Yor Nimetcim.hayirlara Gitsin Ilginç Bir Rüya Gerçekten.bende Arada Oğlumu Görüyorum Rüyamda.bilinçalti Sanirim Hep Onlari Düşününce Rüyalarimizada Giriyorlar.

Günaydin Elif Ay çok Sevindim Canim.hadi Gözünaydin Iyi Günlerde Oturun Inşallah.

slmlarrrrrr.çok sevindim maviliiiiiii..21 ağ-22 ağ dr gün verdiiiiiiii...

internet gitti kızlar yazamadım.çok teşekkür ederim hepinize.....a.s.a.s.:teytey::teytey::teytey::dance::dance:

güldeennn dinldinizmiii kalp atışalrını nasılmış ne kadar olmuşş.
21 i süper az kaldı çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…