Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gülden Ne Güzel Az Kaldi Maşallah.biz Görecekmiyiz O Günleri....

kızlar eski platoniğimin doğum tarihine geliyo yaaaaaa.çok mu büyük konuştum neeeeeeeeeeeeee.........................umarım 22 si olur..çok zevkli pıt pıt.tekmelerde de çıt diye seslar geliyo:) şafak 27 ama 10 gün sonra nst artık hep nst varmış...usgnin önemi kalmadı dedi...

nimetcim teşekkür ederim canım..
güldencim saol canım.. ne güzel ya kavuşuyorsun kızına...ne güzeldir kalbini dinlemek...zaman ne çabuk geçiyo yaaaaaaaa

daha dün 18 haftalıktı elif şimdi kocaman olduuuu.bakın ne çabuk geçecekkkk tadını çıkarınnnnnnn

ay sorma nimet bende..sanki benimkinin doğumuna az kalmış gibi oldu...

slm kzılarrrrrrrrr hayırlı olsun mavilim güle güle otur canım yeni evnde

gözün aydın egemencim hayırlsıylada dogar inşalah az kaldı sabırr

güldencim çok az kalmış artık ya. hayırlısıyla alacaksın kızını kucağına inşallah. Darısı bizlerin başına inşallah... Elifcim bu arada yeni eviniz hayırlı olsun. Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin

saolun kızlar evet bişey kalmadı.dr 10 gün sonra çağırdı tekrar nst içinn...10 gün yokum..akşam anneme gidiyorum...özlicem kızlar siziii...

tatarkızı çok teşekkür ederim canım.ben yerim senin o kızını ya.maşallah yaaa.....

sevarcım saol canım benim....

şafak 27 az kaldı ya inanamıyorum......bi 10 gün kadar yokum kızlarrrrr kendinize iyi bakın şimdidennnnnn.......

Güldencim bakıyorum bütün mızmızlanmalar geçmiş bide tadını çıkartın demeye başlamışsın canım benim:1hug: çabuk geçer başak burcu olacak değilmi ben sana aslan olsun demedimmi pişman olursan karışmam bak :Roflol:

aslan olacak cnm yaaaaaaaaaa23e kadar aslan yaaaaaaaaaaaa

egemencım sezeryanı sen mı sectın

merhaba kizlar ! suriyeye gitmistim. simdi dondum ve hepinizin yazdiklarini tek tek okudum ! gulden oncelikle sana gule gule! doner donmez haber et , vaktin cok az kalmis allah saglikla kucagina almayi nasip etsin . annene selamlar ellerinden operiz. mavili yeni evine sevindim. allah gule gule oturmayi nasib etsin. gebelik ilerlemeden tasinacak olman guzel. tatarkizi! allah mutlulugunu daim etsin. o kadar guzeller ki yavrularin. allah sizi birbirinizden ayirmasin insallah. onlari gorunce abimle ben geldik aklima. biz de birbirimizi cok severiz senin yavrularin gibi .
ben de kizlar ayni bildiginiz gibiyim. benim bebek hala kipirdamiyor. yani ben hissetmiyorum. halakarnim falan cikmadi. yani kimse hala ve hala hamile oldugumu anlamiyor. ben de kimseye soylemiyorum gecen aynada baktim dustan sonra sanki dikkatli bakinca boyle uzun bisey var gibi karnimda ama tam belli diil . yatarken gecen gun ustume islak havlu koymustum karnimin tammm ortasinda bo toparlaklik gordum! sipsivri bi tepe kucucuk. oraya toplandi herhalde. o zaman biraz belli olmustu gitti sonra yine. ) simdilik kilo da almadim hic. korkuyorum birden alip sisip catliycam diye, insallah yavas yavas alirim bundan sonra cok alacaksam. ya da az alirim insallah. hamile oldugumu soyledigim insnlar da inanmiyor. hatta bir manyak arkadas gecen gun o bebek dusmustur dursa boyle mi olur 4.5 aylik falan dedi . benim boi dahaki kontrolum ayin15inde falan olacak.insallah hersey yolundadir. ya ruyamda bile goremiyorum ben bebek yaa! gecen gun dua ettim allahim bebegimi gorim diye goremedim. insan bi kere olsun anneciginin ruyasina girmez mi? bu arada kocam da bir haftaligina seyahate gitti, hala da bebege erkek diyor sinir oluyorum. bi dogsa da alissa ! neyse , aramiz iyi. bu guzel . kendinize iyi bakiiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…