E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
- #3.241
hoşgeldin serpcım...nasıl oluyor seninle günlerimiz aynı ben her gün hissediyorum kızımı üstelik de karnımda kocaman..bi doktora gitsen mi acaba...kocanla iyi olduğunuza da sevindim.evet doğumdan önce taşınacak olmam çok iyi.rahat rahat otururm artık.hayırlısı bakalımmm
shonan bizlerden birinin takviminin üstüne tıklaaa. açılan sayfada pregnancy tickersa bas. son adet tarihini yaz. sonra şeklini şemalini seç. sonra şekil şemalin yanındaki get tickera basss sonra yes get my ticker diye bişey var ona bas. sonra kodlar çıkıyor. kendi kontrol panelindeki iömza kısmına kodu kopyala yapıştır
Ben 34 yaşındayım. 3 yaşında bir oğlum var. Evlendiğimde çocuk istemiyordum. Eşim hemen çocuk istiyor, bense kendimi hazır hissetmiyordum. Hiçde hazır hissetmedim. 1,5 sene sonra hamile kaldım. İlk öğrendiğimde çok tuhaf oldum, üzüldüm hiç istemedim. Kendimi kötü hissettim. Fakat karnım büyümeye, bebek kıyafetleri almaya başlayınca birde bebeği ultrasonda görünce sevinmeye başladım. Hele ilk hamilelikte herkez üzerinize düşüyor. Bütün ilgi size oluyor. Çok mutlu oldum. Çok rahat bir hamilelik yaşadım. Normal doğum yaptım ve doğum çok zor oldu. Ama bebeği doğar doğmaz kucağıma verdi doktor. Daha göbeğini bile kesmeden. Müthiş bir duyguydu. O anda çok ama çok mutluydum. Herkeze eğer olabiliyorsa normal doğum yapıp o duyguyu tatmalarını öneririm. Sezeryanla doğum yapanlara, özellikle kendileri istediği için sezeryan olanlara o duyguyu yaşayamadıkları için üzülüyorum.
Oğlumu dünyadaki herşeyden çok seviyorum. Onsuz bir hayat düşünemiyorum. Bence bir kadın şartları sağlığı elveriyorsa bir tane bile çocuk yapmalı. Bir kere geldiğimiz bu dünyada o engüzel duyguyu yaşamalı. Umarım çocuk konusunda kararsız olan arkadaşlara biraz olsun heves verebilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?