Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasılsın sevarcım elif zeynep nasıl?

semacım iyiyim çok şükür. sen nasılsın Arda oğlumuz nasıl? tekmeliyormu annesini. bizim kız arada birşeyler yapıyor böyle içten içten vuruyor gibi ama düzenli değil. daha çok akşamları hissettiriyor kendisini. gündüz işte olduğum için çok fazla anlayamıyorum. Ama öyle hergün düzenli hissedemiyorum daha. birde ayrıntılıya ne zaman gireceksin canım. ben 11 ağustosta gideceğim kızımız 22+4 haftalıkken yani

iyi teyzesi ellerinden öper.bizimkide öyle arada hissettiriyor bende akşamları uzanınca daha çok hissediyorum gündüz iş yoğunluğundan sanırım çok anlamıyorum.benim doktor ağustos 2 ye randevu verdi haftaya bugün gidicem canım.zaten 20-22 haftalar arası yapılıyormuş sanırım.ay çok özledim oğlumu zaman çabucak geçse.

elif ruze nazın videosunu ekledinmi?

getirmeyi unuttum sema yaaaaaaaaaaa...şimdi beni taşınma telaşı aldı...akşam unuttum inşalalh yarın getirim canım ya

ay ay ay yer onu teyzesi.ŞenizŞeniz evet ya insan özlüyor valla zaman bir an önce geçsede görsek bebişlerimizi. :dance::dance:

getirmeyi unuttum sema yaaaaaaaaaaa...şimdi beni taşınma telaşı aldı...akşam unuttum inşalalh yarın getirim canım ya

kızımın adaşı canım nasıl gidiyor taşınma işi bakayım... Ruze Nazımız nasıl keyfi yerindemi. kıpır kıpır mı gene annesi. öper onu teyzesiŞenizŞeniz

kızımın adaşı canım nasıl gidiyor taşınma işi bakayım... Ruze Nazımız nasıl keyfi yerindemi. kıpır kıpır mı gene annesi. öper onu teyzesiŞenizŞeniz

yavaş yavaş başladık canım.ağır ağır yapıyorum işlerimi.ben beğenmiyorum kimsenin yaptığı işi.kendi kendime yavaş yavaş yapıyorum işte. sanırım 2 hafta falan sürer taşınmak...iki günndür çok hareketli değil teyzesi kzım az hareketli...oda senin ellerinden öpüyor teyzesi....onu bu kadar çok seven teyzeleri olunca çok mutlu oluyor kızım....:1hug:

bende oğlumu çok özledim ya ama daha en az iki hafta var görmeme:çok üzgünüm: bide bugün sohbetteyken aşağıya doğru gerçekten arka arkaya tekmelerini hissettim keşke hep hissetsem canım benim yaa

Kizlar Bugun Kzimi Yikadim Suyu Cok Seviyorrrrr Maşalah Hiç Aglamiyor OGLUM YARDIM ETTİ İYİKİDE OGLUM VARMIŞ CANIM OGLUŞUM

Kizlar Bugun Kzimi Yikadim Suyu Cok Seviyorrrrr Maşalah Hiç Aglamiyor OGLUM YARDIM ETTİ İYİKİDE OGLUM VARMIŞ CANIM OGLUŞUM

yazıyı yazdığını oğluşun gördümü tatarkızııııııı,benimde olacak oğlum niye nispet yapıyosunki,buarada benim oğlumda suyu çok sevsin diye dua ediyorum çünkü annesi onu sudan çıkartmıcak bayılırım çocuk yıkamayaaa:dance:

günaydın kızlarrrrrr kimse yokmu bugün yaaaa

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın sema...ben varımmm.nasılsınnnn

iyiyim elifcim sen nasılsın ruzem nasıl?bu sabah bacağıma bir kramp girdi zor kendime geldim erken başladı bende ay çok fenaydı

bende kızımda iyiyiz canım...o kramplar çok kötüymüş yaaaaaa.....canım benim kramplar için ne yapmak gerekir hiç bilmiyorummmm...
bak ben de kızımın videosunu youtubeye yüklüyorum ama çok yavaş ilerliyorrr

günaydın yeliz biz iyiyiz sen nasılsın?bikaç gündür göremiyorum seni.

elif yüklenince haber verde bakalım çok merak ettim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…