Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeliz asud günaydın hepinize................
semacım çok yavaş sabah geldiğimden beri sadece %70 olabildi...bi yüklesin hemen yazacağım canımmm

semacım biraz yoğunumda ondan ama girip sizin yazdıklarınız okuyorum fırsat buldukça.
Ben de iyiyim canım. Efe de iyi sanırım. Yarın kontrolümüz var gidip göreceğim oğlumu bakalım ne kadar büyümüş.
Arda nasıl?Efe isminden tamamen vazgeçtinmi? Bak benim çok yakın bir arkadaşımın oğlunun adıda efe hergün beraberiz işyerinde ama ben yine de koyacağım sen isiyorsan koy canım ya.

iyi olmana sevindim seni göremeyince merak etmiştim.efede iyidir annesi ne güzel yarın oğlunu göreceksin bende perşembe günü gidicem inşallah iyidir bebişlerimiz.efe isminden tamamen vazgeçmiş değilim ama şimdilik soranlara ardayı söylüyorum.benim arkadaşım biraz garip o benden önce efeyi söylediya şimdi ben söylesem beni kıskandı falan olayları olacak kompleksli bir kız.biz aramızda arda efe diyebiliriz.

ohooo ! sen ugras dur ! ben koydum bile kizimin fotosunuuu ))) yalniz bastan anlasalim ! sakin bana neden burnu bacagi kadar demeyin ! bozuluyorum ! hahahahhaa! iste benim koca burunlu kiziimmmmmmmmm. iki hafta onceki haliiii . cok cirkin di mi kizlarrr

serap ay çok tatlı ya maşallah ona.ama ben bunları gördükçe oğlumu çok özlüyorum yaaaa.perşembe günü gelsede görsem kuzumu.

serapçım ne güzel herşeyi belli kızının. ama ben burnunu seçemedim bana sanki sol kolunu yüzüne kapatmış gibi geldi. burnu da sana ondanmı uzun geldi acaba.

elifffff kız daha yüklenmedimi merakla bekliyoz burda

serap banada pek burun gibi gelmedi ya eli falan olmasın.

benim bahsettigim su hani sag tarafa bakan sey . e burnu nerde o zaman benim bebegimin ? biz iki haftadir guluyoruz gargamel kizim diyeee? babasi da koca burun da

ben senin neyi gösterdiğini anladım galiba serap sen o uzun beyaz şeyi diyosan onun öbür tarafında da var o beyaz şeyden kız doğduklarında bile minnacık oluyo burunları düğme gibi nasıl gargamel olsun daha şimdiden:)

yok ben o iki beyaz seyin tam ortasindakinden bahsediyorum! aman neyse canim ) ben orasini burnu diye seviyorum. alttaki hortumun ustundeki nokta gobegi , hortumun altindaki yarisi gorunen yerini de seyi diye degerlendirdim. burnu dedigim yerin altindaki kararti da agzi oluyor! biraz da sisko gibi di mi kizlar . babsi gibi gobekli olacak galiba/ay ben buna nasil koca builucammmmmmmmmm. erkek doguracaklar . bi anlasma yapsak simdiden???

Güzel kadınların kızları hep babalarına benziyor malesef,mesela Hülya Avşarın Zehrası nolurmuş accık anneye benzesesırnaşık şey bizde benim oğlumun ne renk olacağını merak ediyoruz babası sarışın mavi gözlü ben esmer bakalım nasıl bi melez olacak ama giderde Halalarına benzerse senin kızı alırım serapcım söz :Roflol: şaka şaka

kelebek ! artik halasina benzese de kabul dayisina benzesede kabul benim bu kiza kocayi simdiden bulmam lazim. ayol kizin bacagiyla burnu ayni boyda yahu !!! )))) baska care mi var . boyu da babasina cekerse, offf off, 190 lik gobekli koc aburunlu bi kiizm olur. anasi gibi de pasakli olursa ohooooo isimiz var demektir. ama babasina cekerse bacaklari super olur. haberin olsun oluna sole simdiden !
nefin evet . bu 3 boyutlu ultrason dedikleri iste . 3 mu 4 mu. burda tam 16 haftalik kizim

valla serapcım bacak dediğin karın doyurmuyor azcıkta birinizin iyi yönlerini alsın bu kız yahu boy 1,90 burun dersen köşeyi kendinden önce dönüyor hamarat desem o da yok ayak numarasıda 42 olsunda bari direk siz ona kız beğenin:Roflol:tabi buldunuz benim sessiz sakin oğlumu ana kız yiyin beynini yok öyle yağma ben onu ne zor şartlarda taşıyorum yem etmem size gül gibi oğlumu lülülülülülü

kızlar sanırım yükleme tamam hadi bakın bakalımmmm

kızlar video sonlara doğru bozuluyo.kopyalama biraz zor oldu daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…