valla serapcım bacak dediğin karın doyurmuyor azcıkta birinizin iyi yönlerini alsın bu kız yahu boy 1,90 burun dersen köşeyi kendinden önce dönüyor hamarat desem o da yok ayak numarasıda 42 olsunda bari direk siz ona kız beğenin:Roflol:tabi buldunuz benim sessiz sakin oğlumu ana kız yiyin beynini yok öyle yağma ben onu ne zor şartlarda taşıyorum yem etmem size gül gibi oğlumu lülülülülülü
kızlar video sonlara doğru bozuluyo.kopyalama biraz zor oldu daa
yav birden kendimi kötü kaynanalar gibi hissettim Allah korusun öyle kaynana olmam işallah canım benim biz bi tanıştıralımda eğer gençlerbirbirini severse olur bu iş oğluma bi ev bide araba alırsanız bizde kızınızı alırız yani napalım artık başa gelen çekilir :teytey: Aman Allah korusun be şakası bile kötü oğlan içerde duyarda soradan iç güveysi gitmeye kalkarmış töbe töbeeeay teesssuf ederim sekerim yaa! ne var iste manken gibi kiz ! oglun da erkek olsun da eritsin kizimin gobegini napim!
sen de oglunu vermezsen artik babsina soylerim arap usulu yuznu gostermeden veririz birine artik .
elif maşallah çok tatlı sonları bozuk çıkmış ama başlarında herşeyi belli prensesin.bol bol izle bidahaki kontrole kadar bak ne kadar büyümüş olacak.bende 4 boyutlu ultrasonu çok merak ediyorum bebiş tam belli oluyor.
elif ,elfidam iyisiniz.elfidam bencede en uygun zamanı alışverişin.sonraya bırakma senin için çok zor olur.
kızlar sizinde bacaklarınıza gece yatarken kramp giriyormu?Bende bikaçgündür ara ara oluyor ne fena bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?