Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elif maşallah çok tatlı sonları bozuk çıkmış ama başlarında herşeyi belli prensesin.bol bol izle bidahaki kontrole kadar bak ne kadar büyümüş olacak.bende 4 boyutlu ultrasonu çok merak ediyorum bebiş tam belli oluyor.

ay teesssuf ederim sekerim yaa! ne var iste manken gibi kiz ! oglun da erkek olsun da eritsin kizimin gobegini napim!
sen de oglunu vermezsen artik babsina soylerim arap usulu yuznu gostermeden veririz birine artik .

kızlar video sonlara doğru bozuluyo.kopyalama biraz zor oldu daa

evet izledim elifcim altıncı dakkadan sora bozuluyo burda kaç haftalık canım bebişin buarada senin kızın da serabınkinden farkı yok yani o ne göbek yahu kocaamaann :) yerim ben onun döbişiniii

ay teesssuf ederim sekerim yaa! ne var iste manken gibi kiz ! oglun da erkek olsun da eritsin kizimin gobegini napim!
sen de oglunu vermezsen artik babsina soylerim arap usulu yuznu gostermeden veririz birine artik .
yav birden kendimi kötü kaynanalar gibi hissettim Allah korusun öyle kaynana olmam işallah canım benim biz bi tanıştıralımda eğer gençlerbirbirini severse olur bu iş oğluma bi ev bide araba alırsanız bizde kızınızı alırız yani napalım artık başa gelen çekilir :teytey: Aman Allah korusun be şakası bile kötü oğlan içerde duyarda soradan iç güveysi gitmeye kalkarmış töbe töbeee

evet koca göbekli benim kızımdaaa.ama kızlarr göbekli oluyormuşşşşşş

elificm maaşlllah kızını ooy herşyei çok tatlıı. göbişideeee. yerim ben onu beeeeeeeeeee

semacım bende dört boyutluyu dört gözle bekliyorum yavrumun her yerini daha iyi göreceğim inşallah.annesinin kuzusu hergün büyüyor ve bana hergün biraz daha yaklaşıyor yerim ben onu yaaaaaaaaa

günaydın kızlarr.......hepinize mutlu serin günler diliyorummmmmm

günaydın elif.umarım serin bir gün olur istanbul yanıyor sanki.çok şükürki yarın pazar

kızlar günaydınnnnn....mavilim günaydın..nasılsın canım..

kızınnın videosu ne kadar hoş..ve ne kadar güzel bir hatıra olacak..bende sadece ultrason resimleri var..çok güzel pozları var amaaa.gözleri,eller,bacağı bile net gözüküyor resimlerde.

30.haftaya girdiğimdenmidir nedir aklım kızım için yapacağım alışverişte...
liste yapıp duruyorum..nasıl bir mobilya alacağım bu aralar onun arayışındayım..dün ilk malzemeyi aldım...süt pompası...evet ilk aldığım bir süt pompası...acele etmek istemiyorum aslında.ama son ayda alışveriş zor olur..sona bırakmakda istemiyorum..yani içimde bii heves bii heyecan varki anlatamam.

erkenmi bunlar için,,çokmu abartıyorum...

günaydın semacım...evet çok şükür ki pazar yarın ama evler daha sıcak oluyor canım..

elfidam canım video çok güzel anı bebeklerimiz için...benim de teyzemler hep alışverişi yapmışlar bütün gerekli olan elbiseleri almışlar...bana alacak hiçbişey kalmadı...biz sadece büyük şeyleri yatağını arabasını falan alacağız bende çok hevesleniyorum canım kızıma alışveriş yapmaya..erken değil canım sen al bitanem son zaman bırakma...7. ay alışveriş için en güzel zamannnnnnnnnn

oooo teyzeleri alışverişmi yaptılar..ne güzel..bizim teyzeler zengin ama cimridirler..hiç beklentim yok valla...eşimin ailesi liste bekliyor..onlar hevesli alışveriş yapmaya..en az benim kadar..ben kimseye yük olmadan gerekli olan malzemelerin çoğunu alacağım...görümcem yatak-yorgan-nevresim alacak..annem battaniye,halı..böyle tamamlarız artık

elif ,elfidam iyisiniz.elfidam bencede en uygun zamanı alışverişin.sonraya bırakma senin için çok zor olur.

kızlar sizinde bacaklarınıza gece yatarken kramp giriyormu?Bende bikaçgündür ara ara oluyor ne fena bişey

Günaydin Kizlar Nasilsiniz Bakalim Bugün Sicaktan Bunaliyoruz Vallahi
Allah Yardim Etsin Bize Ben Ve Kizim Iyiyiz Bizim Cimcimenin Keyfine Diyecek Yok Vallahi Yezdamiz Tip Tip Atiyo :)))))

semacım benim bacağımada geçen ay 2 kez kramp girmişti..gece uykudaydım..ilkinde bişi yapamadım acısı 3-4 gün sürdü..diğerinde başlar başlamaz ayağımı uzatım sıkarak masaj yaptım..bu çok işe yaradı ve bidahada olmadı..bi dene istrersen...

kadis merhaba..nerelerdesin..nasılsın..yezda başaşağı döndümü..kızımın ayakları benim kasık altında duruyor.tekmeleride öyleeee..sende nasıl şimdi.

bu sabaha karşı sağ bacağıma kramp girdi uyurken semacım bir acıyla bağırarak uyandımki eşim yataktan fırladı zavallı korktu o da hemen ovmaya başladı bacağımı acıdan ölüyorum sandım ya çok kötüydü bidaha olmaz işallah ama aklında bulunsun ovunca geçiyo

Arkadaslar bana da cok kramp giriyor. Bacagimi geriyorum daha cabuk geciyor. Bana maalesef cok sık kramp giriyor. Bazen gecede 2-3 kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…