Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bugün işten çıkınca eşim beni e-bebek in ankaraya bi mağazası açıldı oraya götürecek...aacayip heyecan yaptım gideyim de kızıma bişeyler alayım ay ne güzel yaaaaaa.rabbim her isteyene versin evalt bu güzellikten mahrum bırakmasın inşallahhhhhhhhhhh

Hepinizin Bebişleyini Yeyim Benn Sohbete Katilamiyorum Ama Hep Okuyorum Yazilarini Okadar Hoşuima Gidiyoki Allah Hepinize Hayirli Doğum Nasip Etsin Bebişleeyinizi Anali Babali Büyütmek Nasipetsin Inşallah. Bende Evlenince Allah Verirse Hemen Yapmak Istiyoyum çok Seviyoyum Bebekleyi Ben çoookkkkkkkkk.

Canlarım ya, kramplar falan bi doğurun da kurtulun şu şikayetlerden. Bende de fena bi kaşıntı var, doğumdan bi hafta önce başaldı, hala geçmedi. Doktorlar da anlayamadı, kimi hormonlardan dedi ama bilinmiyo sebebi, kabardı heryerim. İlaç da fayda etmiyo.

özümcüm bi tavsiye bi yakınımın kızında aynı kaşıntı problemi vardı ilaç hiçbişey fayda etmedi bikaç gün peşpeşe denize girdi hiç bişeyi kalmadı kızın.aklında olsun canım en azından bir zararı olmaz dene istersen.

Semacım ben de aynı şeyi düşündüm bi ara, ama lohusayım, normal doğum yaptım ama alttan dikişler var, suda kalmamam lazım, bi de oğluşum daha 1 aylık bile değil, gidemeyiz ki..Yoksa atmıştım kendimi denize senin bu yazdığından sonra...

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr bende varım aranızda kelebekcim

günaydın kızlar. herkese huzurlu,mutlu iyi haftalar olsun.

ay egemen cok heyecanli yaa! kiizm dogurdun doguracan. hatta her an dogurabilirsin artik yani sen. bir hafta sonra rtik miyadinda kabul ediliyo ! nasil hissediyosun nsail bi duydu? son ay rahat our diyolar oyle mi gercekten? son ay hic kilo almayan da var 10 kilo alan da . sen de durum ne . ay ben heyecanlaniyorum yaa!

Cnm Ya şafak 22.38+3 De Alacak Ama Bakalim Cmt Gitcem Sanci Falan çikarsa Alabilir Hemennnn.zor Geçiyo.baski çok.ben Kilo Aliyorum Halaa.iştahim çok Açikkkkkkkk

Güldencim ne gğzel ya az kaldı kızına kavuşmana. eee sıkıntılarında ona göre değilmi kzımız kocaman oldu artık annesi maşallah ona. Bu arada kaç kilo oldun canım. soruyorum çünkü bende senin gibi fazla kilo alacağım galiba merak ediyorum o yüzden. son haftalarındasın kilo artışın ne hızda devam ediyor

semacım nasılsın. Ardamız nasıl. artık hergün hissetmeye başladınmı Arda oğlumuzu. ben daha hala hergün hissedemiyorum

semacım nasılsın. Ardamız nasıl. artık hergün hissetmeye başladınmı Arda oğlumuzu. ben daha hala hergün hissedemiyorum

iyiyim canım benim arada kramplarda olmasa daha iyi olacağım.18-19.haftalarda daha çok hissediyordum bende buara pek hissetmiyorum beyin gelişimi başlayınca hareketler azalırmış diye okudum umarım öyledir.bide çarşamba günü tetanoz aşısı olucam doktor ol mutlaka dedi.sen nasılsıl elif zeynep nasıl varmı sendede kramplar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…