Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyi olamana sevindim canım. evet bende öyle okumuştum bu haftalrda beyin gelişiminden dolayı hareketleri azalıyormuş diye inşallah öyledir canım. Bende iyiyim. kızımda iyi inşallah.kramplarım yok benim çok şükür. nerene kramp giriyor canım. benim her tarafım tutuldu gece üstüm açık, cam açık yatmaktan.:1no2::1no2: tetonoz aşsı için doktorumla görüşmem lazım ben 11 ağustosta gidicem ya. olmazsa sağlık ocağına bir sorayım bakayım. sen ağustosun 2 sindemi girecektin ayrıntılı ultrasona fisfisfis

özellikle sol baldırıma 2-3 kere oldu uykudan uyandım ben.aşı içinde doktorum yaptır dedi bende işyerimin hemen yanında ana sağlık ocağı var sabah görüştüm orasıda mutlaka yaptır dedi ve çarşamba günleri ücretsiz olarak gebelere yapılıyormuş.orda yaptırıcam çevremdeki biçok kişide yaptırdı bu aşıyı.aman dikkat et bu havalarda üşütme.evet perşembe günü gidicem sevarcım umarım herşey yolundadır hepimiz için.:dance:

Merhaba bayanlar, aranıza bugün katıldım. tetanoz aşısından bahsetmişsiniz de birer ay arayla iki kere olunuyor. ben ilkini 16. haftamda ikinci aşımı geçen hafta salı günü olmuştum. sağlık ocakları ücretsiz yapıyor.

eda aklında olsun 20.haftadan sonra ana sağlık ocaklarında ücretsiz yapılıyormuş tetanoz aşısı hastanede olup bide ona para verme.ben orda yaptırıcam çarşamba günü.

eda aklında olsun 20.haftadan sonra ana sağlık ocaklarında ücretsiz yapılıyormuş tetanoz aşısı hastanede olup bide ona para verme.ben orda yaptırıcam çarşamba günü.

sağol semacım çok teşekkür ederim ben bi ağustosun 8inde doktoruma sorayım sonrada gider yaptırırım

Kizlar Merhaba Uzun Süre Giremiyorum Arada Böle Girip Sizin Yazdiklariniza Bakabiliyorum Nasilsiz Bakalim Umarim Hepiniz Iyisinizdir. Bebişlerinizle Beraber Biz Yezdayla çok Iyiyiz 30+5 Olduk Bugünn Büyüyoruz Yani Hepiniz Kendinize Iyi Bakin Soğuk Suda Içmeyin Yoksa Benim Gibi Hasta Olursunuz:bbo:

kadiscim geçmiş olsun canım.sıcaklarda tek çözüm soğuk su gibi geliyor tabi sonrada hasta oluyoruz.sıcak bişeyler içte atlat hemen.yezdaya maşallah kocaman oldu.onada kendinede iyi bak.

günaydın kızlar hepinize...............kızım ve ben çok iyiyiz bugünn.kızım çok hareketli akşam inanılmaz tekme attı hiç durmadı....bütün teyzelerinin ellerinden öpüyor...sizler nasılsınız???? bebişler nasıl bakalım?????????

Arkadaşlar aklıma takılan bişiy var, fazla alınan demir vücuttan atılıyormu?
Demir zehirlenmesi diye bişiy duymuştum, fazla alınan demirden mi oluyor acaba...

günaydın kızlarrr, maaşllah elifim kızımız pek hareketli demekkiiii.

valla bende bugün iyiyim dün kızımın odası geldi kuruldu. bayağ büyükmüş yaa yatakk adam 15 yaşına kadar kullanır dedi. mağazada ufak tefek duruyodu odanın bi duvarını kapladıı. pembiş pembiş. uyku setini falan sereyim fotosunu çekicme koyucam buraya. dün babası girip giirp odaya baktı. elledi dokundu. sanki kızı varmış gibi salladı. sabah bi baktım gene başındaa. çok şaşırdım. annemde eşyalarının bazılarını getrimişti onalra baktı tek tek. sonra babaannesi 2 tane don almış hemen koyduk çekmecesine. mutluyum yaaaa

nimetcim ne mutlu sana.demekki bebek doğunca eşin tamamen değişecek.varlığına iyice alışacak.şimdiden sallıyorsa doğunca da sana yardım eder.ne mutlu sana canım allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin mutluluğunu hiç bozmasın inşallahhhhh

Merhaba Nimet, Allah tamamına erdirsin inşallah.
Hep öyle olur zaten, mağazada görür insan küçük gibi gelir, eve getirirsin sanki yolda kocaman olmuştur. :)
Şu büyüyen karyolalardanmı aldınız, ben de onlardan istiyorum bakalım, sanırım yaptırıcam, internetten beğendiğim takımların çıktısını alıyorum.
Ne kadar heyecan verici dimi ilk hazırlıklar :)
Allah mutluluğunuzu daim etsin.

herkese günaydın kızlarrrrrr,

Günaydın kızlar...Nimetcim bide adama kuru iftira atıyosun ayıp ayıp bak adamcağız boş beşiği bilenem sallıyo doluyken neler yapmaz,mutluluğunu paylaşıyorum canım benim o güzel yüzün hep gülsün işşşallahhhhh:1hug::dance::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…