sevarcım sana nezaman yapılır dediler canım.bana 20.haftadan sonra dedilerde.sağlık ocaklarında bebişlerin kalp atışlarınada bakılıyor bende gittim bikaçkere.çok güzel gerçekten
evet çok güzel gerçekten semacım. canım bana 24. haftanı doldur gel ilk hamileliğin olduğu için iki doz yapacağız dediler. ikincisinide 28. hafta dolunca yapacaklarmış. bu arada kızımın hareketşeri baya bir yavaşladı yagerçi kalp atışları çok iyi ama. Ardanın hareketleri nasıl canım
fundaaaaaa benim kutum niye atlamamışş bende 31 haftalıkımmmmmmmmmm:çok üzgünüm:
bendede aynı canım ya bende meraklandım da dün ana sağlığa gittim doktor direk kalp atışlarına baktı bu haftalarda normal dedi.beyin gelişimi başladığı için hareketler azalırmış.23.haftadan sonra düzene girer diyorlar.umarım öyledir.kalp atışlarıda iyiymiş annesi üzülme başlarlar inşallah bizimkilerde tekmelere.bu arada kaç kilo aldınki canım toplamda?
Kızlar aynı durum bende de var. benim de hareketleri geçen haftalara nazaran yavaşladı. sizinkileri okuyunca benim de içim rahatladı. beyin gelişimi dönemiyse balık ve ceviz yemek gerekiyor dimi. bi sitede okumuştum balık haftada en fazla iki kere yenmeliymiş. büyük balıklar tercih edilmemeliymiş, küçük balıklar tercih edilmeliymiş.
günde de iki adet ceviz yenmeliymiş.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................
kızım ellerinizden öper.................[/QUOyerim senin kızını ben de ikinizi birden öperim sana da günaydın canım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?