Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nimetçim Hayirli Olsun Nil Kizimizin Odasi Sağlikla Büyüsün Inş. Odasinda

herkese selam arkadaşlar bugün nasıl bakalım bizim yeğenler

selam kızlar... Nasılsınız bakalım yeğenlerimiz nasıllar. dün sağlık ocağına gittim. tetonoz aşısını sormak için. Aynı zamanda gebelik takibinide yaptılar. bebişimin kalbini dinlediler. dk da tam 155 atıyor yavrumun kalbi.Hele sesini duymak o kadar güzelki.... Tabi bu arada 3 kilo daha almışım

sevarcım sana nezaman yapılır dediler canım.bana 20.haftadan sonra dedilerde.sağlık ocaklarında bebişlerin kalp atışlarınada bakılıyor bende gittim bikaçkere.çok güzel gerçekten

sevarcım sana nezaman yapılır dediler canım.bana 20.haftadan sonra dedilerde.sağlık ocaklarında bebişlerin kalp atışlarınada bakılıyor bende gittim bikaçkere.çok güzel gerçekten

evet çok güzel gerçekten semacım. canım bana 24. haftanı doldur gel ilk hamileliğin olduğu için iki doz yapacağız dediler. ikincisinide 28. hafta dolunca yapacaklarmış. bu arada kızımın hareketşeri baya bir yavaşladı ya gerçi kalp atışları çok iyi ama. Ardanın hareketleri nasıl canım

bendede aynı canım ya bende meraklandım da dün ana sağlığa gittim doktor direk kalp atışlarına baktı bu haftalarda normal dedi.beyin gelişimi başladığı için hareketler azalırmış.23.haftadan sonra düzene girer diyorlar.umarım öyledir.kalp atışlarıda iyiymiş annesi üzülme başlarlar inşallah bizimkilerde tekmelere.bu arada kaç kilo aldınki canım toplamda?

günaydın kızlar hepinize...sibelin yazısını okuyun bebeği kötüymüş.destek olalaım..senağlama

günaydın kızlarrr evet bende okudum sibelin başlığını allahım yardım etsin hepimize başta sibele allahın izniyle herşey yoluna giricek çınarı sağlıklka kucağına alacak sibel ben inanıyorummm

fundaaaaaa benim kutum niye atlamamışş bende 31 haftalıkımmmmmmmmmm:çok üzgünüm:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
oleyyyyyyyyyy

günaydın arkadaşlarrrrrr
allah sibelimizn ve çınaımızın yardımcısı olsun. dualarımız onunlaaa
benim daha 1 hafta var kutu atlamaya ama (

sağol canım rahattlattın beni ya. bende iki gündür hiç hissetmiyorum gibi birşey. Hatta dünden beri hiç hissetmedim kızımı

Kızlar aynı durum bende de var. benim de hareketleri geçen haftalara nazaran yavaşladı. sizinkileri okuyunca benim de içim rahatladı. beyin gelişimi dönemiyse balık ve ceviz yemek gerekiyor dimi. bi sitede okumuştum balık haftada en fazla iki kere yenmeliymiş. büyük balıklar tercih edilmemeliymiş, küçük balıklar tercih edilmeliymiş.
günde de iki adet ceviz yenmeliymiş.

Canım hareketleri yavaşladı derken günde kaç kez hissediyorsun oğlunu.

gün içerisinde hemen hemen her bir saatte hissediyorum. ama eskisi kadar uzun sürmüyor.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................
kızım ellerinizden öper.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…