günaydın kızlar
elif,funda,eda nasılsınız kızlar.elif kendini yorma olduğu kadar bebişini düşün zor gerçekten taşınmak sana çok kolay gelsin inşallah ,funda asyama maşallah büyümüşte anneyimi yoruyor bak bide değişik hareketler yapıyor ay ne tatlı bende hissetsem keşke öyle hareketleri.eda sen nasıl oldun oğlun oynamaya başladımı.
günaydın kızlar
elif,funda,eda nasılsınız kızlar.elif kendini yorma olduğu kadar bebişini düşün zor gerçekten taşınmak sana çok kolay gelsin inşallah ,funda asyama maşallah büyümüşte anneyimi yoruyor bak bide değişik hareketler yapıyor ay ne tatlı bende hissetsem keşke öyle hareketleri.eda sen nasıl oldun oğlun oynamaya başladımı.
semacım iyiym canım.yorulmuoyrum aslında ama ayakta duruyorum azcık iş yapayım hemen kalçam ağrımaya başlıyo..hala anlamış değilim canım...
sen nasılsın ardamız nasıl...Şeniz
sevarcım üzme kendini lütfen bende bazen günde bir iki kere hissediyorum ertesi günü bişey yok.öğleden sonra gidicem ben umarım herşey yolundadır gelince yazarım canım çok düşünüp elif zeynebimide üzme annesi hareketleride sorucam doktora.
tamam canım çok sağol ya. bir problem yoktur inşallah öyle oldupuna inanıyorum ama işte genede endişe ediyorum. sağol canım kızım ve ben teyzesiniŞenizŞeniz böyle içten öptük. bir de çiçek veriyoruz ardamızla annesinea.s. ve hayırlısıyla doktora uğurluyoruz sizi. güzel haberlerle gelin inşallah
ah canım benim tatlı prensesim o bişeyi yok Allah'ın izniyle bak göreceksin.canım umarım kötü bişey çıkmaz bişey sorcam sevarcım doktor benim kağıtlara renkli dobbler yazmış bugün için o ayrıntılı ultrasonla aynı şeymidir şimdi kafama takıldı bilgin varmı sana ne demişti doktorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?