Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bnde senin oğlunu yerim güzel damadım benimmm
günaydın fundacım nasılsın kızın nasıl

mavili ne olsun aynı tas aynı hamam, dün gece hiç uyuyamadım, azıcık uyuyorum sonra her dönüşte uyanıyorum.Acıyor bide karnım, aslında pek keyfim yok gibi ama geçecek ne yapalım. Sırtım ve belim ağrıyor bide.Bu üçük sorunlar haricinde çok şükür iyiyim. Kızımda iyiii değişik akrobatşk hareketler yapıp yapıp duruyorrrr..

fundacum sıcaklarda daha zor oluyor değil miii..benim kızım çok küçük olduğu halde ben bile geceleri rahat uyuyamıyorum kim bilir sen nasıl oluyorsun.napalım yavrularımız için katlanıyoruz...benimde kalçam çok ağrıyor.akşamları yorulmadan biraz iş yapıyorum yatarken canımdan can gidiyorrr.anne olmak gerçekten zor gibi gözüküyooo

günaydın kızlar

elif,funda,eda nasılsınız kızlar.elif kendini yorma olduğu kadar bebişini düşün zor gerçekten taşınmak sana çok kolay gelsin inşallah ,funda asyama maşallah büyümüşte anneyimi yoruyor bak bide değişik hareketler yapıyor ay ne tatlı bende hissetsem keşke öyle hareketleri.eda sen nasıl oldun oğlun oynamaya başladımı.

Semacım dün akşamüzeri kısa bir hareket hissettim okadar tembel olacak heralde benim oğlum anlamadım gitti neyse doktorada az kaldı önümüzdeki 6 gün sora görücem işallah içim rahatlar birazda olsa:1hug:

semacım iyiym canım.yorulmuoyrum aslında ama ayakta duruyorum azcık iş yapayım hemen kalçam ağrımaya başlıyo..hala anlamış değilim canım...
sen nasılsın ardamız nasıl...Şeniz

huuu kıslarr günaydınnn!!! valla bekliyorum bi allahın kulu sohbete gelsede şu kafamı kurcalayıp uykularımı kaçıran derdimi bi paylaşsam diye ama galiba daha kismenin afyonu patlamamış:))))

semacım iyiym canım.yorulmuoyrum aslında ama ayakta duruyorum azcık iş yapayım hemen kalçam ağrımaya başlıyo..hala anlamış değilim canım...
sen nasılsın ardamız nasıl...Şeniz

elif kalça ağrısı bendede çok oturursam sol kalçamda uyuşma şeklinde oluyor.çok oturmamaya çalışıyorum.Arda diyorki elif teyzemin ellerinden öperim ben iyiyim.arada hafif bir hissettiriyor sonra yine bişey yok canım.umarım bizdede diğer kızlar gibi tekmeler başlar.a.s.

günaydınlar herkese... nasılsınız bakalım. sema canım sen bugün ayrıntılıya gidecektin değilmi. kaçta gideceksin. sonucu bize bildir canım

semacım ya doktora şu bebek hareketlerinide sorarmısın canım ya. merak ediyorum ya günde bir ya da iki kere hissediyırum kızımı ancak ben. sen günde kaç kere hissediyorsun.

sevarcım üzme kendini lütfen bende bazen günde bir iki kere hissediyorum ertesi günü bişey yok.öğleden sonra gidicem ben umarım herşey yolundadır gelince yazarım canım çok düşünüp elif zeynebimide üzme annesi hareketleride sorucam doktora.

tamam canım çok sağol ya. bir problem yoktur inşallah öyle oldupuna inanıyorum ama işte genede endişe ediyorum. sağol canım kızım ve ben teyzesiniŞenizŞeniz böyle içten öptük. bir de çiçek veriyoruz ardamızla annesinea.s. ve hayırlısıyla doktora uğurluyoruz sizi. güzel haberlerle gelin inşallah

ah canım benim tatlı prensesim o bişeyi yok Allah'ın izniyle bak göreceksin.canım umarım kötü bişey çıkmaz bişey sorcam sevarcım doktor benim kağıtlara renkli dobbler yazmış bugün için o ayrıntılı ultrasonla aynı şeymidir şimdi kafama takıldı bilgin varmı sana ne demişti doktorun.

inşallah canım. banada obstetrik usg yazmış. valla anlayamıyorum bende. ikinci düzey ultrason, renkli doppler, obstetrik usg hepsi aynı şeylermi yoksa farklı şeylermi bilemiyorum

nefin bende eşime ovduruyorum canım...akşamalrı başka hiçbişey beni rahatlatmıyorrrrrrrr

tek tarafım ağrıyor canım çoğunllukla sağ tarafım ağrıyo.canım çok nadir de sol tarafım oluyoooooooo

sevarcım buralardamısın canım ben geldim çok şükür normal dedi bir sürü ölçümler yapıldı.bu arada oğlum 436 gr.olmuş ölçümleri kendi doktorum değil uzman bir doktor yaptı.kendi doktorum yoktu hastanede rahatsızlanmış bikaç gün yokmuş sonuçları ona gösteremedim ama yapan doktor anomali göremedim dedi.ölçümlerin olduğu ultrason dökümü ve anomali saptanmadı diye bir rapor verdiler.çok şükür normalmiş öyle çok korktumki anlatamam.sevar bide 24.haftada glikoz yüklemesi olacakmış şimdiden gün verdi doktorumum yerine bakan doktor 15 ağutosa gün verdi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…